Hjem Dagens video Dagens video: Verdens farligste sykdom

Dagens video: Verdens farligste sykdom

4

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video avslører globalisten Bill Gates største frykt – verdens farligste sykdom – en alvorlig trussel mot «den nye verdensordenen».

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Vaksine mot Covid-19 resulterte i nerveinflammasjon
Dagens video: Å sette spørsmålstegn ved Covid-1984 holder på å bli kriminelt
Jødisk lege vil utrydde hvite amerikanere: «De er vaksinasjonsvegrere»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
1 år siden

Konge 🙂

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Første del av videoen var særdeles treffende, og en glitrende parodi på dagens fryktskapende «info» fra MSM, der det er FASTSLÅTT at minst 6 millioner(6 milliarder?), mennesker vil dø av covid-19 om vi ikke følger ALLE påbud og forbud fra våre overlords. Andre del var mere hardslående og ikke så interessant. Bare en ting; jeg ville ikke hatt så mye imot en vaksine som reduserte de svartes og brunes antall og ikke de hvites, men det er nå så…

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Haha, bra video.

N.S
N.S
1 år siden

Utdrag fra artikkel: Bill Gates sin stiftelse Bill og Melinda Gates Foundation er nært involvert med mange globale aktører knyttet til de kommende koronavaksinene, deriblant AstraZeneca. Bill Gates er også en av de største finansiører av WHO, og foruten at han selv bygger egne nyhetsselskap og foretak som egner seg til faktakontrollerende virksomhet med den hensikt å publisere nyheter i stor skala som er gunstig for han selv, samtidig som kritisk fakta undertrykkes, «donerer» han også store summer penger til ulike massemedier. Dette igjen kompromitterer mulighetene for å få et klart og sannferdig bilde av blant annet sykdomsbeskrivelser, epidemikontroll og resultatene eller utfallet… Les mer »