Hjem Dagens video Dagens video: Verdens undergang på grunn av en rød kvige?

Dagens video: Verdens undergang på grunn av en rød kvige?

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Propaganda og co kommenterer de religiøse og geopolitiske konsekvensene av den jødiske ofringen av en rød kvige og bygningen av «det tredje tempelet».

Dokumentaren undersøker den historiske konteksten av den jødiske troen og betydningen av tempelhøyden, mens den også kaster lys over rollen som al-Aqsa-forbindelsen i islam. Dokumentaren forklarer også sjeldenhetene til den røde kvigen og dens avgjørende rolle i rensingsprosessen for jøder, så vel som Tempel Instituttets innsats for å forberede seg på ofring og bygging av det tredje tempelet. Videre utforsker dokumentaren det potensielle utfallet av ødeleggelsen av al-Aqsa-forbindelsen, inkludert et ødeleggende sammenstøt mellom sivilisasjoner. Totalt sett gir denne eksponering en omfattende analyse av et mangefasettert og svært omstridt spørsmål, noe som gjør det til et uunnværlig verktøy for de som søker å forstå de religiøse og politiske spenningene som gjennomsyrer Midtøsten.

Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: