Hjem Dagens video Dagens video: «Vi er alle like»

Dagens video: «Vi er alle like»

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Den amerikanske nasjonalisten Dr. William Pierce (1933–2002) snakker i dagens video om raser og den hjernevask som nyere generasjon har blitt utsatt for der mange nå tror at det ikke finnes ulike menneskeraser, men at vi alle er like og at det bare er hudfargen som skiller oss.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Stå opp for ditt folk og rase!
Rase – det store grunnproblem #1: Hva er raser?
Rasen – ikke landet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Pierce var en sylskarp observatør, men hadde EN svakhet; forakt for kristendom og kirke. Og det fordi kristne – angivelig og tilsynelatende – er tilhengere av likhetsidealet, basert på noen bibelsitater fra NT. Vel – at de «små og ubetydelige» forskjellene mellom rasene og forsåvidt artene ikke betyr noe er det idag «vitenskapelig konsensus» om, bortsett fra enkelte modige sannhetssøkere som feks avdøde J. Philippe Rushton(https://en.wikipedia.org/wiki/J._Philippe_Rushton). Betrakter vi feks negre i deres habitat og blant oss hvite er det uimotståelig å konkludere at de står apene nærmere enn mennesker, i gemytt, personlighet og intelligens.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Når politikk farger forskningen, så er det ikke lenger forskning, men politikk.

Det er et ubestridelig faktum at det blant mennesker også finnes ulike raser, og at det ikke bare er det ytre som skiller oss, men også det indre. Og fremfor å se på dette som et problem så burde man jo akseptere og forstå verdien i naturens skapninger.