Hjem Dagens video Dagens video: #WhiteLivesDontMatter

Dagens video: #WhiteLivesDontMatter

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Rasisme mot hvite er legitimt i dagens hvite nasjoner.

Dagens video setter fokus på den seneste tidens anti-hvite rasisme og BLM-bevegelsen.

Den svarte Youtuberen Adventist Hermes Justin Wilson forteller:

– Det spiller ingen rolle. Selv om du fersker en svart mann i å angripe hvite, eller si vi hater hvite mennesker, og deretter drepe en hvit person. Det vil bli minimalisert og unnskyldt med at, ok, denne svarte mannen gjorde det åpenbart fordi hvite mennesker fikk han til å gjøre det. Hvite mennesker har ikke oppdratt svarte mennesker til å bli gode. Så, vi behandler hvite mennesker som om de er foreldrene til svarte mennesker, sier Wilson og fortsetter:

– Hvis en svart person gjør noe galt, vel vi må skylde på de som er mer ansvarlige, de som har tatt vare på svarte mennesker, noe som er en horribel måte å tenke på. Men det er sånn det er, virkelig. Hvite mennesker oppfører seg ansvarlige, samme det, overfor alt galt svarte mennesker gjør. Og det er hvordan svarte mennesker ser på seg selv, de ser seg selv som, mer eller mindre, tatt vare på av myndighetene og hvite mennesker. Så, uansett hva som skjer, uansett hva vi gjør, så er det liksom ikke vår feil, vi legger skylden på de hvite slavemestere. De er liksom fortsatt våre slavemestere, det er bare horribelt at vi tenker på denne måten.

Les: «Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Integrert rapper maner til drap på hvite: «Vi skal forslave dem!»
BLM-leder starter nytt parti – vil gjøre hvite mennesker til slaver
Cracka: Ny serie fra Amazon Prime fantaserer om hvitt slaveri