Hjem Dagens video Dagens video: Wikipedia lyver

Dagens video: Wikipedia lyver

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Er Wikipedia en pålitelig kilde, eller er den like utsatt for partiskhet og falsk informasjon som alle andre medier? I denne videoen utforskes de grunnleggende problemer rundt dagens Wikipedia, og hvordan nettstedet regelmessig lyver for leserne. En av de mest grunnleggende løgnene som Wikipedia forteller er at nettsiden har en nøytralitetspolitikk – noe den for lengst har beveget seg langt vekk fra.

Wikipedia brukes ofte som kilde, for å hevde det liberale venstreorienterte verdenssyn som fakta, som om de var nøytrale sannhetsutsagn. På spørsmål som inkluderer (men ikke begrenset til) rase og kriminalitet, legalisering av narkotika og til og med religion, presenterer Wikipedia et ubalansert og i noen tilfeller direkte villedende informasjon.

Nettstedet har kommet til det punktet at dets egen grunnlegger, Larry Sanger, til og med skrev en artikkel som advarte mot at Wikipedia ikke lenger er til å stole på ettersom venstreorienterte propagandister har kuppet den og ikke tillater andre å moderere der.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: