Hjem Nyheter Daily Stormer ber leserne om hjelp – saksøkes av sionistorganisasjon

Daily Stormer ber leserne om hjelp – saksøkes av sionistorganisasjon

UTENRIKS Utgiveren av verdens mest besøkte nasjonalistiske nyhetsside, The Daily Stormer, er nå under angrep fra den jødisk-amerikanske sionistorganisasjonen Southern Poverty Law Center.

Den 32 år gamle Andrew Anglin, skaperen av den populære nettsiden The Daily Stormer.

Andrew Anglin, utgiveren av nyhetssiden The Daily Stormer, har nå blitt saksøkt for over 2,5 millioner norske kroner på grunn av hans rapportering om saken rundt Tanya Gersh, en jødisk eiendomsmegler som har blitt anklaget for å forsøke å presse den amerikanske nasjonalisten Richard Spencers mor til å selge sin eiendom i byen Whitefish i delstaten Montana. I søksmålet er Anglin blitt anklaget for å skape en «trollstorm» mot Gersh som har forårsaket henne følelsesmessig skade og angst.

Frihetskamp har tidligere skrevet om saken om Gersh og hennes utpressing av Sherry Spencer og kan leses om i detalj HER.

Skribent ved The Daily Stormer, Andrew «weev» Auernheimer, har kommet med følgende uttalelse om søksmålet:

Søksmålet mot Anglin er et åpenbart brudd på rettighetene til alle på Internett til å kritisere offentlige personer. Tanya Gersh forsøkte å presse Sherry Spencer ut av sin eiendom, og likevel får hun lov til å spille offer og forsøke å sensurere sine kritikere? I søksmålet kommer Tanya Gersh med utrolige løgner om hvordan hun rett og slett bare prøvde «å hjelpe» Sherry Spencer etter å ha kommet med offentlige fordømmelser i pressen om hvordan Spencers eiendom finansierte rasisme.

Hvis dette ikke bekjempes, vil et stort nasjonalistisk nettsted dø, og historien vil registrere Gershs onde løgner om hvordan hun bare er en nyttig eiendomsmegler som forsøkte «å hjelpe» Sherry Spencer, i stedet for sannheten som er at hun er manipulator som prøver å stjele fra moren til en mann hun ville sensurere.

Det er nå startet en innsamling for å dekke Anglins advokatutgifter i forbindelse med rettsaken. Følg lenken nedenfor slik at også DU kan bidra!

Du kan donere ved å følge denne lenken.

FAKTA: Jødespørsmålet

Etter andre verdenskrig har den jødiske minoriteten, som allerede før krigen hadde en toneangivende stilling i mange samfunn, kommet til å utøve en veldig stor innflytelse over Vestens politiske utvikling.

Idéene bak den såkalte kulturmarxismen eller den politiske korrektheten har i veldig stor utstrekning blitt skapt av jødiske akademikere. Også den opprinnelige marxismen har jødiske røtter, da dets opphavsmann Karl Marx var jøde. Jøder utøver også en ekstremt stor innflytelse over Hollywood, som i lang tid har påvirket Vestens kulturelle utvikling. Rent generelt har jøder hatt en uproporsjonelt stor innflytelse over økonomi, media og underholdningsindustri i veldig lang tid.

I og med grunnleggelsen av staten Israel har en del av den jødiske minoriteten i USA mobilisert seg i den såkalte Israel-lobbyen, som har vært en av aktørene som har dratt USA inn i meningsløse kriger med den jødiske statens fiender i Midt-Østen. Disse kriger har igjen skapt store flyktningstrømmer til Europa. Mange europeiske land har åpent dørene for innvandrerne, nettopp på grunn av jødisk lobbyarbeide.

Nasjonalistiske akademikere som David Duke og Kevin MacDonald har skrevet omfattende om emnet i bøker, som anbefales for de som ønsker å fordype seg. Mange finnes også tilgjengelig i organisasjonens nettbutikk. Bruk også søkefunksjonen på Frihetskamp for å finne flere artikler om jødisk makt og sionisme.

Omtrent ingen kritiker av jødisk makt hevder at jødespørsmålet handler om en altomfattende konspirasjon, som alle jøder bevisst er en del av. Dette er en vanlig stråmann skapt av meningsmotstandere. Det finnes jøder med enorm makt, og det finnes jøder med veldig lite makt. De som kritiserer jødisk makt påpeker kun at jøder er overrepresenterte i visse maktsammenhenger, akkurat som at innvandringskritikere påpeker at innvandrere er overrepresenterte i seksualforbrytelser.