Hjem Nyheter Daily Stormer ber leserne om hjelp – saksøkes av sionistorganisasjon

Daily Stormer ber leserne om hjelp – saksøkes av sionistorganisasjon

22

UTENRIKS Utgiveren av verdens mest besøkte nasjonalistiske nyhetsside, The Daily Stormer, er nå under angrep fra den jødisk-amerikanske sionistorganisasjonen Southern Poverty Law Center.

Den 32 år gamle Andrew Anglin, skaperen av den populære nettsiden The Daily Stormer.

Andrew Anglin, utgiveren av nyhetssiden The Daily Stormer, har nå blitt saksøkt for over 2,5 millioner norske kroner på grunn av hans rapportering om saken rundt Tanya Gersh, en jødisk eiendomsmegler som har blitt anklaget for å forsøke å presse den amerikanske nasjonalisten Richard Spencers mor til å selge sin eiendom i byen Whitefish i delstaten Montana. I søksmålet er Anglin blitt anklaget for å skape en «trollstorm» mot Gersh som har forårsaket henne følelsesmessig skade og angst.

Frihetskamp har tidligere skrevet om saken om Gersh og hennes utpressing av Sherry Spencer og kan leses om i detalj HER.

Skribent ved The Daily Stormer, Andrew «weev» Auernheimer, har kommet med følgende uttalelse om søksmålet:

Søksmålet mot Anglin er et åpenbart brudd på rettighetene til alle på Internett til å kritisere offentlige personer. Tanya Gersh forsøkte å presse Sherry Spencer ut av sin eiendom, og likevel får hun lov til å spille offer og forsøke å sensurere sine kritikere? I søksmålet kommer Tanya Gersh med utrolige løgner om hvordan hun rett og slett bare prøvde «å hjelpe» Sherry Spencer etter å ha kommet med offentlige fordømmelser i pressen om hvordan Spencers eiendom finansierte rasisme.

Hvis dette ikke bekjempes, vil et stort nasjonalistisk nettsted dø, og historien vil registrere Gershs onde løgner om hvordan hun bare er en nyttig eiendomsmegler som forsøkte «å hjelpe» Sherry Spencer, i stedet for sannheten som er at hun er manipulator som prøver å stjele fra moren til en mann hun ville sensurere.

Det er nå startet en innsamling for å dekke Anglins advokatutgifter i forbindelse med rettsaken. Følg lenken nedenfor slik at også DU kan bidra!

Du kan donere ved å følge denne lenken.

FAKTA: Jødespørsmålet

Etter andre verdenskrig har den jødiske minoriteten, som allerede før krigen hadde en toneangivende stilling i mange samfunn, kommet til å utøve en veldig stor innflytelse over Vestens politiske utvikling.

Idéene bak den såkalte kulturmarxismen eller den politiske korrektheten har i veldig stor utstrekning blitt skapt av jødiske akademikere. Også den opprinnelige marxismen har jødiske røtter, da dets opphavsmann Karl Marx var jøde. Jøder utøver også en ekstremt stor innflytelse over Hollywood, som i lang tid har påvirket Vestens kulturelle utvikling. Rent generelt har jøder hatt en uproporsjonelt stor innflytelse over økonomi, media og underholdningsindustri i veldig lang tid.

I og med grunnleggelsen av staten Israel har en del av den jødiske minoriteten i USA mobilisert seg i den såkalte Israel-lobbyen, som har vært en av aktørene som har dratt USA inn i meningsløse kriger med den jødiske statens fiender i Midt-Østen. Disse kriger har igjen skapt store flyktningstrømmer til Europa. Mange europeiske land har åpent dørene for innvandrerne, nettopp på grunn av jødisk lobbyarbeide.

Nasjonalistiske akademikere som David Duke og Kevin MacDonald har skrevet omfattende om emnet i bøker, som anbefales for de som ønsker å fordype seg. Mange finnes også tilgjengelig i organisasjonens nettbutikk. Bruk også søkefunksjonen på Frihetskamp for å finne flere artikler om jødisk makt og sionisme.

Omtrent ingen kritiker av jødisk makt hevder at jødespørsmålet handler om en altomfattende konspirasjon, som alle jøder bevisst er en del av. Dette er en vanlig stråmann skapt av meningsmotstandere. Det finnes jøder med enorm makt, og det finnes jøder med veldig lite makt. De som kritiserer jødisk makt påpeker kun at jøder er overrepresenterte i visse maktsammenhenger, akkurat som at innvandringskritikere påpeker at innvandrere er overrepresenterte i seksualforbrytelser.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
22 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Jeg vil oppfordre lesere av Frihetskamp om å donere en slant, selv om dette er USA. Vår kamp for ytringsfrihet må være global, for jødene opptrer globalt. The Daily Stormer er en daglig inspirasjonskilde, selv om AA var i overkant optimistisk angående Trump som president. Nå har han sett lyset i så måte, eller kanskje snarere mørket som omgir Trump.

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Trump har flaks, og er totalt uforutsigelig. Han er omgitt av spillere med langsiktige strategier. Når deres posisjoner er kartlagt, så gjør han utspill. Trump er ikke politiker, men forretningsmann med ekstraordinær teft.

Det råder total forvirring på Daily Stormer nå, fordi den hodeløse mobben har tapt hodet. Amerikanere har ikke hedersbevissthet. De forstår ikke, at en står og faller med heder, og at motstanderen bringes til fall innenfor hederen.

Daily Stormer er egentlig en bloggfront for et kokende kommentarfelt i et digitalt foreningssamfunn. Motstandsbevegelsen kan tilby Andrew Anglin å styre Nordfronts engelske bloggside som alternativ til Daily Stormer.

Nightwing
Nightwing
Svar til  Sigurd Drakegull
5 år siden

Donald Trump tapte jo. Han fikk 50 millioner, mens Hillary fikk 52 millioner stemmer. Det finnes ingen direkte demokrati og Norge har samme system som USA. Donald Trump vant fordi velgerne hans har mer poeng. For eks en stemme fra Nord Norge er verdt 2000 poeng i Oslo. Det er slik systemet i Norge fungerer. I Oslo er 1 stemme verdt 1 poeng. I Nord Norge er 1 stemme verdt 2000 poeng. Dersom vi skal ha politisk makt må vi starte i Nord Norge. Bosette oss der i Norge og bevege oss sakte og langtsomt mot Sør Norge. I Drammen… Les mer »

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Nightwing
5 år siden

Vi danner ikke regjering for hoffjødene, som er pyttipanne med finansjødene. De har vasket ryggen på hverandre i to hundreår. Hoffjøder og finansjøder er globalistenes radarpar. http://kongsverre.no/rothschild-agents.png

Det nytter ikke å male over råttenskapen. Bærebjelkene må skiftes ut. De nye byggetegningene finnes i heftet «Vår vei», og byggetillatelsen finner du i «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen». https://webshop.nordfront.se/

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Der finnes så mange gode formål man kunne støttet med sine surt oppsparte midler. Ettersom de fleste av oss har begrenset med midler til overs må man velge med omhu. Er Anglin og «the daily stormer» en av disse? Jeg sier nei, og min begrunnelse for det er vel oppsummert av en annen «web crawler» – spesielt siste avsnitt er «mitt hjerte nært»: (Beklager at jeg ikke har tid pr. øyeblikk til å oversette til norsk) By «RJM Brigade» It’s all in the eye of the beholder, if «they do great work». Depends on who is getting the most «work»… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Ingen stemmerett til kvinner = ingen multikultur. Det har ikke noe med å hate kvinner å gjøre.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Nå skal jeg innrømme at dailystormer ikke akkurat er en nettside jeg tilbringer mye tid på – kanskje noe med alder å gjøre :-), men det er likevel mitt klare inntrykk at en der ofte ordlegger seg på et vis som til tider må kunne anses som litt kvinnefiendtlig. Slik sett gir det meg et inntrykk av «splitt og hersk» – denne gang mellom kvinner og menn. For øvrig så synes jeg kvinner skal ha samme stemmerett som menn, dog med den forutsetning at stemmer veies og ikke telles – personlig ser jeg med andre ord ingen grunn til at… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Gode poeng. Helt enig i det meste, men det er fortsatt ikke til å stikke under en stol at kvinner er mye lettere å manipulere en menn (finnes mange unntak av begge kjønn). De lar seg styre av følelser i mye større grad en menn. Dette er noe fienden er klinkede klar over og utnytter til det fulle.

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Det høres ut som en håpløs romantiker. Vi andre, som har sett rovdyret i sin totale morderiske bestialitet, er kurert for den slags griller. Løsningen på menneskegåten er enighet om rettferdighet. Den enighet er alltid konsekvensen av en våpenhvile på økseeggen.

Jo høyere utdanning en har, jo større er sannsynligheten for, at hjernen er kokt full av østrogenspagetti. Læreanstaltene er hønsehus. Unge menn lærer å tenke som kvinner, uten at de selv er klar over det. Jeg tilhører den gruppering som holder øksen for å sikre freden. Vi drar hinsides når tiden er moden.

Revolusjonæren
Revolusjonæren
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Enig i at splid mellom kjønnene er unødvendig, men synes ikke jeg har sett så mye av det på Daily Stormer. Eller tar jeg feil?

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Revolusjonæren
5 år siden

Her er ett eksempel – der finnes mange flere: «Women have contributed absolutely nothing to the development of this civilization, save for birth and nurture the men who built it.» https://www.dailystormer.com/women-and-moslems-the-unholy-alliance/ (selv om man først kan få inntrykk av at det er de «dårlige kvinner» de er ute etter, så viser det seg snart at det er noe mer enn det…).’ Jeg har ganske så mye på hjertet mht kvinnes rolle i samfunnet men får la det ligge i denne omgang – men jeg får si som følger…de er langt bedre enn sitt rykte og betydelig viktigere for vår sivilisasjon… Les mer »

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Har en mus på hjernen, så bør en skaffe seg kattepus. Vi drar lærdom av skiløpersken, som må bruke spenol på gullkuen.

Tom
Tom
5 år siden

For en skamløs gjeng. Først går de løs på moren til Spencer og trakasserer og presser henne så når folk naturlig nok reagerer mot deres avskyelige mafia lignende oppførselen krever de millioner i erstatting selv.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Tom
5 år siden

De er kjent for å hyle ut i smerte mens de tildeler andre knytteneveslag…

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Support Anglin!

Nightwing
Nightwing
5 år siden

Hjernevasking starter på grunnskolen.
https://www.youtube.com/watch?v=V9GCgdy73G4

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Bjørn Brataas samarbeidet med Andrew Anglin i desember 2012.
https://web-beta.archive.org/web/20121231053331/http://www.totalfascism.com:80/

Etterretningstjenestene har det moro. Skinnet bedrar før bjørnen er skutt.

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Jeg tipper CIA. PST har sine hegemoniske husgjester. Norsk-amerikansk samarbeid.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Sigurd Drakegull
5 år siden

Ja, når en blir varm, så blir en frosset ut, fordi en vet for mye. (30 minutter inn i podcasten)
https://christogenea.org/podcasts/protocols-satan-part-29-constitutional-vanity

Revolusjonæren
Revolusjonæren
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Samarbeidet, som i skrev noen artikler for nettsiden hans?

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Revolusjonæren
5 år siden

The issue is honour. Americans are willing to lie and cheat for a buck, in worship of the almighty dollar. In the American mind honour is just an abstract concept having no roots. Ship will sink when honour has fled. Raymond Capt speaks of the Covenant, and God being true to his word. Thus the Covenant is the cornerstone of honour. A worshipping mindset may overlook this detail. In toils of life man may stumble on his word. In comparison God is the ideal oath keeper, true to his word. The great work of Raymond Capt is that he truly… Les mer »

Jan-C. Pedersen
5 år siden

Sendte mine siste bitcoin-shekels, alle monner drar 😉