Hjem Nyheter Daily Stormer rapporterer om demonstrasjonen i Kristiansand

Daily Stormer rapporterer om demonstrasjonen i Kristiansand

4

MEDIA Verdens mest besøkte nasjonalistiske nyhetsside, The Daily Stormer, har rapportert om den vellykkede demonstrasjonen i Kristiansand.

I artikkelen skriver skribent Lauritz Von Guildhausen om den vellykkede demonstrasjonen i Kristiansand mot homolobbyen, som selv etter tre dager fremdeles preger forsiden til de fleste norske nettavisene. I artikkelen nevnes blant annet Hans Fredrik Marthinussen, professor i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen, som i en artikkelen i Dagbladet forsvarte Motstandsbevegelsens rett til å demonstrere.

Relatert:
Derfor må nazistene få demonstrere

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
5 år siden

Daily Stormen er virkelig flinke til å spre nyheter om motstandsbevegelsen verden over 🙂

Slopp
Slopp
5 år siden

Jeg synes det er leit at dere valgte å demonstrere under parolen «Knus homolobbyen». Det høres så jævlig hissig ut, og det når nok ikke frem til folk flest. Dere burde titulere ting på en litt penere måte. Det er helt klart et reelt problem dere setter fingeren på, men jeg tror folk misforstår konseptet litt. Det har ikke kommet klart nok frem at det ikke er en heksejakt på homofile dere er ute etter å starte, men heller å få bukt med perversitet i det offentlige rom og sette fingeren på at folket blir utsatt for store mengder kjønnspropaganda… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Slopp
5 år siden

Takk for at du bidrar i debatten. Ett godt innlegg, men der er likevel ett par små forhold jeg føler behov for å kommentere 🙂 : 1) Når det gjelder dette med artikkel på forsiden som forklarer vårt syn, så vil jeg gjerne påpeke at der er 2 artikler like ved siden av ditt innlegg som forklarer disse tingene grundig: «Knus homolobbyen! – Kamp mot dekadanse og antikultur!» & «Den siste utposten i kampen mot homolobbyen!». Det burde etter mitt syn være tilstrekkelig 🙂 2) Når det gjelder valg av parole så er der alltid utfordrende avveininger man må foreta.… Les mer »

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Veldig god artikkel under ‘relatert’ her.