Hjem Nyheter Dalai Lama advarer Europa mot å bli muslimsk

Dalai Lama advarer Europa mot å bli muslimsk

EUROPA I et nytt intervju med BBC advarer Dalai Lama igjen om at Europa vil bli muslimsk hvis innvandrerne ikke sendes hjem igjen.

Under et besøk til den voldsinfiserte flerkulturelle byen Malmö i fjor uttalte Dalai Lama støtte til repatrieringen av innvandrere.

– Ta imot dem, hjelp dem, gi dem utdanning … men til slutt burde de utvikle sine egne land, sa Dalai Lama under besøket.

Tidligere har Tibets åndelige leder også kritisert Tyskland for å ta imot for mange innvandrere, og har advart mot at landet vil bli arabisk.

Nå advarer Dalai Lama igjen Europa. I et intervju med BBC sier han at kontinentet kommer til å bli muslimsk og afrikansk hvis innvandrerne ikke sendes hjem. Han står også fast ved sin tidligere uttalelse om at Europa tilhører europeerne.

Dalai Lama mener at europeiske land bør hjelpe flyktninger og gi dem utdanning, men at målet må være at de reiser hjem og bygger sine hjemland.

På spørsmålet om hva som skal skje hvis innvandrerne i stedet vil bli i Europa svarer han:

– Et begrenset antall er ok, men hele Europa kommer litt etter litt til å bli et muslimsk land, afrikansk land – umulig, sier Dalai Lama til BBC.