Hjem Nyheter Europa Dalai Lama støttet repatriering under besøk i Sverige

Dalai Lama støttet repatriering under besøk i Sverige

5
DEL

SVERIGE Dalai Lama besøkte i går Malmö og mente at innvandrerne som har kommet til landet burde reise tilbake for bygge opp sine hjemland.

Nobels fredsprisvinneren Dalai Lama besøkte i går Sverige på invitasjonen av hjelpeorganisasjonen Individuell människohjälp (IM). Besøket fant sted i Malmö og Dalai Lama uttrykte støtte for tilbakesending av de mange innvandrerne som har kommet til landet.

– Ta imot dem, hjelp dem, gi dem utdanning … men til slutt burde de utvikle sine egne land, sa Dalai Lama.

Ifølge Dalai Lama «tilhører Europa europeerne», og det er ikke bra at globalister får lov til å ødelegge folk ved å blande dem bort. Det mest moralske er at innvandrerne returnerer og beriker sine hjemland.

Tidligere har Dalai Lama kritisert EU for å motta for mange flyktninger, og hevdet at Tyskland ikke får bli et arabisk land.

– Europa, for eksempel Tyskland, må ikke bli et arabisk land. Tyskland er Tyskland … Innvandrerne er så mange at det vil bli et problem, sa Dalai Lama.

Uttalelsen fra fredsprisvinneren står i stor kontrast til Tysklands forbundskansler Angela Merkels synspunkter. Den kvinnelige lederen hevder på sin side at det ikke finnes tyskere – en idé hun deler med Frankrikes president Emmanuel Macron, som nylig hevdet at det ikke finnes franskmenn eller dansker.

5
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AnonymsurferProverbs 26:11BDFRBirgitta Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Birgitta
Birgitta

Ja , han fikk jo Nobels Fredspris fordi han kjempet mot kinesiske inntrengere.
Så han vet hva han snakker om !

BDFR
BDFR

Ikke bare det. Han ble jo praktisk talt opplært i vestlig verdensanskuelse av en nasjonalsosialist. Les om Heinrich Harrer ;-))

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Det kaller jeg åndelig lederskap; å forsvare hver rases rett til selv å bestemme over eget territorium OG hvem som får komme inn i landet, og bli eller sendt ut igjen. Tenk om pave Franz kunne vært en åndelig leder for verdens katolikker istedenfor å kysse negerføtter, ta til ordet for aksept av homofili og blidgjøre jødene på alle mulige måter? I våre nordiske land har vi ingen åndelig leder av noe slag som sier noe slikt, tvertimot har kongen sagt at Norge tilhører alle, uansett legning og rase.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Karma vil bite pk-politikerne bak.

trackback

[…] går under navnet Critical Condition på YouTube har lagt ut en film der hun snakker om Dalai Lamas oppfordring til flyktingene i Europa om å reise tilbake for å bygge opp sine hjemland. I den 17 minutter lange monologen reflekterer hun over kommentaren til den åndelige lederen, en […]