Hjem Nyheter Europa Dalai Lama støttet repatriering under besøk i Sverige

Dalai Lama støttet repatriering under besøk i Sverige

5

SVERIGE Dalai Lama besøkte i går Malmö og mente at innvandrerne som har kommet til landet burde reise tilbake for bygge opp sine hjemland.

Nobels fredsprisvinneren Dalai Lama besøkte i går Sverige på invitasjonen av hjelpeorganisasjonen Individuell människohjälp (IM). Besøket fant sted i Malmö og Dalai Lama uttrykte støtte for tilbakesending av de mange innvandrerne som har kommet til landet.

– Ta imot dem, hjelp dem, gi dem utdanning … men til slutt burde de utvikle sine egne land, sa Dalai Lama.

Ifølge Dalai Lama «tilhører Europa europeerne», og det er ikke bra at globalister får lov til å ødelegge folk ved å blande dem bort. Det mest moralske er at innvandrerne returnerer og beriker sine hjemland.

Tidligere har Dalai Lama kritisert EU for å motta for mange flyktninger, og hevdet at Tyskland ikke får bli et arabisk land.

– Europa, for eksempel Tyskland, må ikke bli et arabisk land. Tyskland er Tyskland … Innvandrerne er så mange at det vil bli et problem, sa Dalai Lama.

Uttalelsen fra fredsprisvinneren står i stor kontrast til Tysklands forbundskansler Angela Merkels synspunkter. Den kvinnelige lederen hevder på sin side at det ikke finnes tyskere – en idé hun deler med Frankrikes president Emmanuel Macron, som nylig hevdet at det ikke finnes franskmenn eller dansker.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Birgitta
Birgitta
3 år siden

Ja , han fikk jo Nobels Fredspris fordi han kjempet mot kinesiske inntrengere.
Så han vet hva han snakker om !

BDFR
BDFR
Svar til  Birgitta
3 år siden

Ikke bare det. Han ble jo praktisk talt opplært i vestlig verdensanskuelse av en nasjonalsosialist. Les om Heinrich Harrer ;-))

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det kaller jeg åndelig lederskap; å forsvare hver rases rett til selv å bestemme over eget territorium OG hvem som får komme inn i landet, og bli eller sendt ut igjen. Tenk om pave Franz kunne vært en åndelig leder for verdens katolikker istedenfor å kysse negerføtter, ta til ordet for aksept av homofili og blidgjøre jødene på alle mulige måter? I våre nordiske land har vi ingen åndelig leder av noe slag som sier noe slikt, tvertimot har kongen sagt at Norge tilhører alle, uansett legning og rase.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Karma vil bite pk-politikerne bak.

trackback
3 år siden

[…] går under navnet Critical Condition på YouTube har lagt ut en film der hun snakker om Dalai Lamas oppfordring til flyktingene i Europa om å reise tilbake for å bygge opp sine hjemland. I den 17 minutter lange monologen reflekterer hun over kommentaren til den åndelige lederen, en […]