Hjem Nyheter Norden Danmark: Millionstøtte til militante antifascister

Danmark: Millionstøtte til militante antifascister

5

DANMARK København kommune finansierer militante antifascister med millioner.

København kommune går inn med 1,3 millioner kroner for å støtte Ungdomshuset i Dortheavej 61, som er en samlingsplass for militante antifascister. Utover dette får de «revolusjonære» antifascistene tilskudd fra kommunen til administrasjon og momskompensasjon. Dette skriver Nordfront.dk i en lengre artikkel.

Ungdomshuset huser blant annet Revolusjonære Antifascister, Antifascistisk aksjon og Antifascistiske Unge. Revolusjonære Antifascister, en organisasjon som har sendt folk for å kjempe i Syria, har blant annet organisert en konsert i huset.

Den 27 år gamle antifascisten som nylig ble dømt for ni bilbranner i København har tilknytning til Ungdomshuset.

Revolusjonære Antifascister i Syria. Bildet ble vist på Ungdomshusets Facebook-side med en oppfordring om å slåss på kurdernes side mot Tyrkia.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
2 år siden

Stopp den røde terroren!
Gjør din plikt som nordmann – Meld deg til Den Nordiske Motstandsbevegelsen i dag!

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Helt sinnssykt.

Richard
2 år siden

Det er ikke mye tvil om at disse fra voldsvenstre er en del av statsapparatet i land der socialdemokratene har makta. Danmark var nesten på vei i riktig retning frem til siste valg der venstresiden fikk sitt flertall. Man ser da klart og tydelig at politi får politiske direktiv og at dem som uten tvil er et uønsket element i samfunnet får belønning og beskyttelse.

Videre så har danske såkalte antifascister lenge vært ekstremt voldelige og det var ved flere tilfeller blitt brukt våpen mot rivaliserende gjenger og mot de konservative.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Hadde dette vært nasjonalister så hadde aldri kommunen sponset noe slik. Nei, politi hadde kalt det hus-okkupasjon og gått til væpnet aksjon. De hadde heller aldri sett gjennom fingrene på våpen, men tatt det svært alvorlig og det hadde blitt blåst noe så voldsomt opp i alle medier. Litt forskjellsbehandling kan du si.

Hanne
Hanne
2 år siden

Terrorister. Stopp de røde. Fiender av vårt folk.