Hjem Nyheter Norden Danmark: Mindreårig gutt holdt fanget i over et døgn av innvandrergjeng

Danmark: Mindreårig gutt holdt fanget i over et døgn av innvandrergjeng

3

FLERKULTUR En far har betalt løsepenger for å få sønnen tilbake, som ble kidnappet av gjerningsmenn som tilhører et innvandrermiljø.

Det var i begynnelsen av juni at episoden som best kan beskrives som en kidnapping skal ha funnet sted, i den danske byen København. Ifølge kilder, som den danske avisen Ekstra Bladet har snakket med, skal en 16-17 år gammel gutt ha blitt tatt til fange av en gruppe innvandrere. Disse skal deretter ha tatt kontakt med guttens foreldre med et krav om at familien måtte betale et større beløp om de ønsket å få sønnen tilbake.

Faren til gutten, en gullsmed, skal ha gått med på å betale løsepengene og fikk dermed sønnen tilbake. Den mindreårige gutten skal da ha vært i fangenskap i litt over et døgn, og skal også ha blitt utsatt for fysisk vold under perioden.

Ifølge kilder Ekstra Bladet har snakket med skal gjerningsmennene tilhøre et innvandrermiljø, men kan ikke si noe om gjerningsmennene hadde andre motiver enn penger da de gjennomførte kidnappingen.

Politiet i København vil ikke kommentere saken, ettersom den er under etterforskning, sier Dannie Rise, leder for avdelingen for organisert kriminalitet.

Les også:
Etniske dansker vil være en minoritet i Danmark innen år 2090
Danske studenter utsatt for syreangrep og steinkasting
Motstandsbevegelsen inntok København
Film fra manifestasjonen i København!

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Kim LarsenSteinarDr.Phil Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Dr.Phil
Dr.Phil

Det var da godt at gutten kom hjem igjen levende. Får da håpe faren får tilbake det han måtte betale i løsepenger, og at disse innvandrere får den straff de fortjener, og da ikke minst at de blir utvist fra landet.

Steinar
Steinar

#UTmedPAKKET

Kim Larsen
Kim Larsen

Og folk sier at vi ikke kan klare oss uten innvandring. Bah pisspreik.

Stopp innvandringen inn til Norden og start repatriering omgående!