Hjem Nyheter Norden Danmark vil gi spedbarn lov til juridisk kjønnsskifte

Danmark vil gi spedbarn lov til juridisk kjønnsskifte

6

DANMARK Den danske regjeringen vil i oktober fremme sitt lovforslag om å fjerne aldersgrensen for juridisk kjønnsskifte.

Illustrasjonsbilde. Foto: CC Public Domain.

Den danske regjeringen har foreslått at man fullstendig bør fjerne den nedre aldersgrensen for juridisk kjønnsskifte, slik at man vil kunne gi spedbarn rett til dette.

Det fremgår av regjeringens nye LHBT+-plan som ble offentliggjort mandag, skriver Jyllands-Posten.

Ifølge Jyllands-Posten kan det potensielt komme til å bety at den danske lovgivningen på området vil bli en av de mest liberale i Europa.

Juridisk kjønnsskifte i Danmark betyr at en person skifter kjønn i CPR-registeret. I dag går grensen for juridisk kjønnsskifte ved 18 år.

I forslaget fremgår det samtidig at man skal ha samtykke fra sine foreldre hvis man er under 15 år.

Den danske regjeringens forslag går imot anbefalingene fra Det Etiske Råd.

Det Etiske Råd er en organisasjon som ble opprettet i 1987 «for å arbeide med spørsmål omkring kunstig befruktning og rådgi Folketinget og helsemyndigheter i etiske spørsmål», ifølge Wikipedia.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Vi, dvs Danmark, nærmer seg utopia, der alle kan bli/være «den man er». Når spedbarn kan skifte juridisk kjønn, med foreldres samtykke må vite, er vi der, og når barnet nærmer seg puberteten er det tid for å begynne kjemisk og dernest kirurgisk kastrasjon. Alle stengsler skal ned, og mennesket har gjort seg til herre over naturen og Guds lover. Men alt har konsekvenser, og straffen kan bli nådeløs.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 måned siden

Hvordan kan et SPEDBARN vite om det er gutt eller jente, om det vil være gutt eller jente, det er de ikke modne nok til å forstå. Dette lovforslaget åpner kun opp for at hjernevaskede foreldre kan få muligheten til å gjøre seg selv trendy ved å ha et «transgender»-barn. Jeg ser for meg mange sinte sønner og døtre i fremtiden om dette trer i kraft.

Tom Hauge
Tom Hauge
1 måned siden

Velger babyen da kjønn ved å enten velge bil eller dukke? Blått eller rosa? Eller skal de heller la dem trille terninger siden det visstnok skaø finnes langt flere enn bare to kjønn i dag 🤣🤪

J.H
J.H
1 måned siden

Danmark har alltid vært ekstremt liberale når det kommer til sodomi-klubben og deres ville fantasier og ideer. Motstandsbevegelsen i Danmark har en stor jobb fremfor seg o/

straight pride
straight pride
1 måned siden

Den danske regjering vedtar at overgrep skal bli lov, og at retten / muligheten til å ta egne avgjørelser vedr egen kropp skal forsvinne. Dem snakker stadig høyt om rettigheter, i det kursen beveger seg i stikk motsatt retning.

For våre kommende generasjoners skyld; Gi disse undermenneskene et nakkeskudd hver, og la dems perverse ideer dø med dem. Enhver som sier seg Uenig i dette, er en del av problemet.

trackback
1 måned siden

[…] Danmark vil gi spedbarn lov til juridisk kjønnsskifte […]