Hjem Nyheter Danmarks statsminister lefler for jødene i saken om omskjæring – folket er...

Danmarks statsminister lefler for jødene i saken om omskjæring – folket er rasende!

11

OMSKJÆRING Det danske folket raser på Facebook over Mette Frederiksens appell om å ikke vedta et forbud mot omskjæring.

Etter at guttebarnet har fått kjenne kniven tar den jødiske Mohel guttebarnets penis i munnen og suger den for blod. Praksisen heter metzitzah b’peh.

Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, har gått ut med en appell på Facebook om å ikke vedta et forbud mot omskjæring – og forståelse for hennes egen kuvending i spørsmålet.

I Statsministerens lange appell motsier hun seg selv flere ganger, ved blant annet å skrive at «retten til å bestemme over egen kropp gjelder for alle», men tilsynelatende ikke for de friske guttebarna som nå fortsatt helt lovlig kan komme under kniven.

Det gjennomgående temaet i Statsministerens appell er komisk nok andre verdenskrig, antisemittisme, jødeforfølgelse og «holocaust», hvorpå hun unnskylder sin kuvending med at et forbud mot kjønnslemlestelse av barn ville utgjøre en forfølgelse av jøder. Dette til tross for at motstandere faktisk ønsker å forsvare jødiske spedbarn mot kjønnslemlestelse.

Et barns bleie etter omskjæring. De vanligste komplikasjoner etter en omskjæring er blødning og infeksjon. Men også en rekke andre komplikasjoner kan oppstå, og i verste fall ende med døden for det lille barnet.

Statsministerens appell kan leses i sin helhet her!

Folket er rasende over Mette Frederiksens lange bortforklaring av at barnemishandling skal tillates, og Statsministerens Facebook-innlegg er i skrivende stund «likt» med 3200 sure smilefjes mot en lett overvekt av vanlige «liker».

Blant de 6800 kommentarene er størstedelen enten kritisk eller opprørt over Statsministerens bortforklaring og holdning til spørsmålet om omskjæring:

Flere av kommentarene nevner opplysningene fra over 300 leger om at hele 88 prosent av den danske befolkningen ønsker en 18-årsgrense for medisinsk unødvendig omskjæring – et debattinnlegg til en artikkel om omskjæring av gutter i Politiken 15. mars 2020.

Les også:
Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk
Omskjæringsforbud – «den verste trussel mot Danmarks jøder siden andre verdenskrig»
Jøder raser over nytt lovforslag mot omskjæring
ADL truer Island med «nazistempel» om de forbyr omskjæring
Omskjæring øker risiko for autisme med nesten 50 prosent
Dagens video: Jødisk omskjæring

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Snofrid
1 år siden

Indirekte pedofili forsvarer utvilsomt alle Jøde tilhengerne, i henhold til at «Metzitzah b’Peh» ikke bare er et grotesk overgrep, men er i aller høyeste grad også å anse som perverst til tusen, o.l.

Sverre Holm
Sverre Holm
Svar til  Snofrid
1 år siden

Jødene er de eneste som får lov til å suge et barns penis, bare den er kuttet med kniv først. HORRIBELT!!!

Heimdal
1 år siden

Skikkelig ille og kvalmende «kultur», til å bli spysjuk av
Sier alt om dette folket

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Når jødene kommer på banen med sine skrik om antisemittisme dersom penismutilering av 8 dager gamle gutter blir forbudt bøyer alle lydige goyim seg, særlig kvinner, for det kan de ikke ha på seg at de er «jødehatere». Oy vey! Kfr vår egen Siv Jensen, som vil ha streng innvandringspolitikk og som snakket om snikislamisering, men når det kommer til Israel og jødene slikker hun gjerne støvet av deres føtter.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Dette bekrefter jo bare jødenes makt. De kan jo bare knipse med fingrene så kneler Europas ledere, inklusivt Norges ledere. https://www.frihetskamp.net/jodiske-leder-avla-siv-jensen-besok/

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Et triks som jødene bruker og som dessverre fungerer på SVAKE ledere: https://www.frihetskamp.net/dagens-video-det-er-et-triks-vi-bruker-det-alltid/

Anita
Anita
1 år siden

Dette er jo fullstendig sykt. Herregud. Det er jo mye sykere enn jeg trodde det var.

H.L
H.L
1 år siden

Hvordan i huleste kom hun frem til at om man ikke ønsker at jødiske barn skal kjønnslemlestes så er det antisemittisme, jødeforfølgelse og «holocaust»? Er det virkelig mulig å være så blåst i hodet og så underkuet jødiske ledere?

Sverre Holm
Sverre Holm
1 år siden

Dette hører ikke hjemme i Europa. Barnemishandling er barnemishandling, uansett hva de kler det inn i.

Håkon
Håkon
1 år siden

Ble banned fra Messenger på fredag for å ha sendt et tilsvarende bilde av Brit Milah ritualet til en slektning.

Espen
Espen
Svar til  Håkon
1 år siden

Jøden Zuckerberg vil ikke at det skal bli kjent for ikke-jøder. Enhver kritikk eller belysing av hva de driver med blir straffet med sensur.