Hjem Nyheter Danmarks statsminister lefler for jødene i saken om omskjæring – folket er...

Danmarks statsminister lefler for jødene i saken om omskjæring – folket er rasende!

OMSKJÆRING Det danske folket raser på Facebook over Mette Frederiksens appell om å ikke vedta et forbud mot omskjæring.

Etter at guttebarnet har fått kjenne kniven tar den jødiske Mohel guttebarnets penis i munnen og suger den for blod. Praksisen heter metzitzah b’peh.

Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, har gått ut med en appell på Facebook om å ikke vedta et forbud mot omskjæring – og forståelse for hennes egen kuvending i spørsmålet.

I Statsministerens lange appell motsier hun seg selv flere ganger, ved blant annet å skrive at «retten til å bestemme over egen kropp gjelder for alle», men tilsynelatende ikke for de friske guttebarna som nå fortsatt helt lovlig kan komme under kniven.

Det gjennomgående temaet i Statsministerens appell er komisk nok andre verdenskrig, antisemittisme, jødeforfølgelse og «holocaust», hvorpå hun unnskylder sin kuvending med at et forbud mot kjønnslemlestelse av barn ville utgjøre en forfølgelse av jøder. Dette til tross for at motstandere faktisk ønsker å forsvare jødiske spedbarn mot kjønnslemlestelse.

Et barns bleie etter omskjæring. De vanligste komplikasjoner etter en omskjæring er blødning og infeksjon. Men også en rekke andre komplikasjoner kan oppstå, og i verste fall ende med døden for det lille barnet.

Statsministerens appell kan leses i sin helhet her!

Folket er rasende over Mette Frederiksens lange bortforklaring av at barnemishandling skal tillates, og Statsministerens Facebook-innlegg er i skrivende stund «likt» med 3200 sure smilefjes mot en lett overvekt av vanlige «liker».

Blant de 6800 kommentarene er størstedelen enten kritisk eller opprørt over Statsministerens bortforklaring og holdning til spørsmålet om omskjæring:

Flere av kommentarene nevner opplysningene fra over 300 leger om at hele 88 prosent av den danske befolkningen ønsker en 18-årsgrense for medisinsk unødvendig omskjæring – et debattinnlegg til en artikkel om omskjæring av gutter i Politiken 15. mars 2020.

Les også:
Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk
Omskjæringsforbud – «den verste trussel mot Danmarks jøder siden andre verdenskrig»
Jøder raser over nytt lovforslag mot omskjæring
ADL truer Island med «nazistempel» om de forbyr omskjæring
Omskjæring øker risiko for autisme med nesten 50 prosent
Dagens video: Jødisk omskjæring