Hjem Nyheter Dansk barneprogram lar voksne blotte seg foran barn

Dansk barneprogram lar voksne blotte seg foran barn

DANMARK Et dansk barneprogram byr inn voksne mennesker til å blotte seg fremfor barn som utgjør publikum.

Dansk public service har gjort et TV-sendt barneprogram – Ultra smider tøjet (på norsk: Ultra kaster klærne) – der forskjellige voksne bys inn, kler av seg og står helt nakne fremfor et studiopublikum som består av 11-13-åringer. Barna oppfordres deretter til å stille spørsmål til de nakne ukjente menneskene om diverse kroppsrelaterte saker. Kanalen der programmet sendes hadde under programstart målgruppen 7 til 12, men har under 2020 blitt justert, nå er målgruppen 9 til 14.

Ikke overraskende i dagens degenererte samfunn vant programmet «beste barneprogram» etter at den første sesongen ble sendt i 2019. Poenget er ifølge en artikkel på Dansk Radio at programmet skal motvirke idealet av den perfekte kroppen som så ofte blir løftet frem på sosiale medier idag. Spørsmålet man bør stille seg er: Hvorfor behøver de voksne å være helt nakne for å motbevise et kroppsideal som ofte ikke blir fremført nakent?

Ultra kaster tøyet. Skjermbilde: Facebook

Et annet spørsmål er hvilke type mennesker det er som kjenner et behov for å stå nakne foran fremmede barn slik som dette? I avsnittet som overstående bilde er tatt går barna som utgjør publikum bare i 5.klasse. På Youtube tvinges de å sensurere, men på hjemmesiden er programmet usensurert.

På hjemmesiden ser man at dette svineriet også rettes mot barn så lavt ned som til 7-åringer.

Skjermbilde. Symbolet 7 ÅR står rammet inn rett under overskriften.

Den danske politikeren Peter Skaarup stiller seg kritisk til det såkalte barneprogrammet  og undrer seg over hvorfor 7-åringer skal måtte se dette, samt hvorfor ikke bare barn kan få være barn. En stor andel av den danske befolkningen har stilt spørsmålstegn ved om hvorfor man skal betale TV-lisens. Likt Norge kommer TV-lisensen til å bli avskaffet og finansieres via skatten. Derfor kommer slike program til å fortsette og få finansiering uansett hva folket skulle mene om innholdet.

Jødisk innflytelse på dansk naken-tv

I 2013 gjorde den jødiske jazzmusikeren og tv-profilen i Danmark, Thomas Blachman, et lignende program – kort tid etter at han hadde skilt seg fra sin yngre danske kone Viola Heyn-Johnsen. Tv-showet rettet seg derimot til ett voksent publikum. Programmet var navngitt etter hans eget jødiske etternavn: Blachman.

Dette programmet som dengang var meget omtalt – selv i utenlandsk presse og medier – gikk ut på at Thomas Blachman bød inn andre eldre menn til sin tv-sofa, hvor de satt og bedømte nakne kvinnekropper som de gransket og diskuterte rundt, utifra sitt eget forhold til sitt begjær til kvinner og kvinnens «makt over deres seksualitet».

I hver episode av den seks avsnitt lange tv-serien skulle en kvinne kle av seg og stå naken i studioet fremfor de granskende bedømmerne og tv-publikumet, for deretter å ta imot mennenes kritikk og oppskattelse. Kvinnene selv skulle være stille og ikke gjøre mer enn å le til kommentarene, vippe frem brystene eller slenge med håret.

Kvinnene fikk stå stille å motta spydige, respektløse og nedverdigende kommentarer som «Hvordan kjennes din fitte?» og «Hvilke livlige brystvorter!»

T.h programlederen Thomas Blachman, t.v hans gjest motedesigneren og mediapersonen Henrik Vibskov, i public service-programmet Blachman (2013).

Kameraet sveipet ofte over kvinnekroppene i nærbilde, og da spesielt over de yngre kvinnene.

Blachmans egen programforklaring var enkel:

Hele ideen med showet er å la menn snakke om nakne kvinner mens kvinner står rett fremfor de. Den kvinnelige kroppen tørster etter ord. En manns ord.

Thomas Blachman kunne ikke se noen problemer med programmet, og har også sagt at han ville «revidere kvinners syn på menns syn på kvinner», noe som ikke synes å ha lykkes.

Kanalprodusenten Sofia Fromberg på danske DR2 så heller ikke at det var noen problemer med showet:

Vi har et program som avslører hva menn synes om den kvinnelige kroppen. Helt ærlig, hva er galt med det?

Jøden Blachman reagerte med å bli opprørt over kritikken mot hans «nyskapende» tv-program for public service:

Utakknemlighet er det eneste som virkelig kan slite ut de få genier som bor i dette landet. Husk at jeg gir deg noe som du aldri har sett før. Bit ikke hånden som mater deg.

Istedet for å reise til Hvite-Russland hvor hans slekt kom fra i 1911, flyttet Thomas Blachman, ifølge Daily Mail, under kontroversene rundt hans tv-show vekk fra de «utakknemlige danskene» til det mer degenererte New York.

Særlig nyskapende var Blachman heller ikke. I New York startet den jødiske radio- og tv-personligheten Howard Allan Stern på 90-tallet et skandaleomsust tv-show. I programmet lokket han blant annet kvinner til å kle seg nakne og oppføre seg alt fra «uanstendig til sjokkerende»

Dansk public service virker, i og med utnevnelsen av barneprogrammet Ultra smider tøjet som beste barneprogram under 2019, enten å ha glemt det raseriet som Blachmans tv-program forårsaket blant tv-seere og spaltister i pressen for noen år tilbake – eller så vil de eventuelt drive denne degenererende agendaen videre.

Les også:
NRK markedsfører obskønitet til barn i sin nye serie «Unormal»
Dekadanse og perversitet i barneprogram på NRK
NRK lærer barn å spise avføring
NRK barne-TV lærer barna om sex, onani, utløsning og kondomer