Hjem Nyheter David Duke arrestert i Tyskland – Løslatt neste dag

David Duke arrestert i Tyskland – Løslatt neste dag

Amerikansk politiker, politisk aktivist og forfatter av «My Awakening» og «Jewish Supremacism», Dr. David Duke ble arrestert i Köln, Tyskland, på fredag kveld 25 november, 2011. Dr. Duke hadde blitt invitert til å holde en tale i Köln av av lokale tyske nasjonalister.

Untitled-221-640x480

Lørdag ble det rapportert at politisk aktivist Dr. David Duke hadde blitt arrestert og satt i fengsel i Tyskland en dag før. I en politisk motivert arrestasjon, ble ingen spesifikke detaljer rundt Dukes arrestasjon gitt. Det er klart uansett, at Dukes fengsling var ulovlig, ettersom Duke aldri har brutt noen eksisterende Tysk lov. Dr. Dukes visa for Schengen var gyldig og gir tillatelse for en person som ikke er medlem av EU til å reise fritt innenfor Schengen i 90 dager, og derfor kunne ikke tyske autoriteter ha noen lovlig grunn til å hindre David Duke i å holde tale på det lokale møtet i Köln.

Dr. David Duke
Dr. David Duke

Dr. Dukes arrestasjon skjer samtidig som Tysklands regjering har startet en omfattende «nazi-jakt» på grunn av den antatte «nynazistiske» terror cellen som ble avslørt for noen uker siden som skal ha stått bak ti mord det siste tiåret og hvor et av de ledende medlemmene var ansatt i den tyske sikkerhetstjenesten. Det er forøvrig ett faktum at mennesker med tyrkisk herkomst dreper 700 tyskere hvert år. Det i seg selv, burde vært ansett å være en terrorhandling av en minoritetsgruppe.

Sist gang Dr. Duke ble arrestert, var i mai 2009 i Praha, hvor han ble invitert av tsjekkiske nasjonalister for å holde et foredrag. Midt i foredraget ble David Duke arrestert av tsjekkiske anti-terror styrker, og fengslet for noen dager. I Tyskland spredte politiet løgner om at møtet hadde blitt avlyst og at de som skulle komme for å høre hans foredrag, burde ikke dra i det hele tatt. Løgnen ble dog avslørt og det tyske politiet gjennomsøkte hver eneste bil og sjekket legitimasjon for å finne David Duke. Når Duke ble funnet, arresterte politiet ham og gav ham ingen begrunnelse for hans arrestasjon. Mange mennesker hadde reist langt for å se Dr. Duke.

Nationellt Motstånd fikk tak i Dr. Duke i dag, mandag 28 november. Duke sa at han vil fortsette kampen for ytringsfrihet og vil senere publisere en detaljert rapport om hans arrestasjon. Dr. Duke virket å være i godt humør og takket Nationellt Motstånd for å dele hans videoer på hjemmesiden. «Folk må lære og høre om sannheten!»

Dr. Duke publiserte også en pressemelding på sin hjemmeside www.davidduke.com hvor forteller at han kommer til å bli værende i Europa for å kjempe sin sak og de potensielle anklagene fra den tyske regjeringen. Dr. David Duke vil sette pris på hjelp fra enhver nasjonalist som er bekymret over det nåværende undertrykkende anti-europeiske klimaet som europeere møter over alt.

Nationellt Motstånd vil følge utviklingen og informere sine lesere om sist nytt i denne forfølgelsen av Dr. David Duke.