Hjem Nyheter Europa De gule vestene: De glemte sårede

De gule vestene: De glemte sårede

2

MEDIA I en film som nylig ble publisert på YouTube får man se hvordan det franske systemet behandler mennesker som demonstrerer med De gule vestene.

De mistet et øye, en hånd, eller ansiktet deres ble vansiret. I løpet av sekunder ble deres liv vendt på hodet, bare fordi de var med eller i nærheten av De gule vestene. I følge offisielle tall finnes det mer enn 2 000 personer som har blitt skadet under demonstrasjonene i Frankrike. De uavhengige filmskaperne Salome Saqué, Louis Covfefe og Antoine Dez har snakket med mer enn 30 av ofrene fra over hele Frankrike.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
3 år siden

Globalist avskummet som idag styrer Frankrike skal dømmes i et rettsoppgjør når den tiden kommer. Jeg håper undercover patrioter som er plassert lenger oppe i systemet jobber iherdig bak kulissene med å samle navnlister over forræderne i politiet og i den franske etterretning.

Det eneste jeg frykter er at disse forræderne skal slippe like billig unna som Ceaușescu som fikk silkehanskebehandling.

Arno
Arno
3 år siden

Legg merke til hvordan det franske politiet har adoptert metodene til de jødiske soldatene i det okkuperte Palestina, og deres behandling av palestinske demonstranter, med bruk av «gummikuler» (=stålkuler med et lag av plastikk) og tydeligvis sikter for å drepe eller gjøre mest mulig skade.