Hjem Historie Dagens historiske De jødiske raselovene vedtas

De jødiske raselovene vedtas

5

HISTORIE Den 5. juli 1950 stemte det sionistiske okkupasjonsregimet i Palestina gjennom en lov som gir jøder, hvor enn de finnes, rett til å bosette seg i Israel samt automatisk statsborgerskap.

wctoisrael

Etter andre verdenskrig utvandret store mengder jøder fra Europa og resten av verden til Palestina. Området, som hadde tilhørt Det osmanske riket frem til slutten av første verdenskrig, var styrt av Storbritannia. I 1947 stemte det nyetablerte FN gjennom en resolusjon om oppdelingen av Palestina.

Etter en lang jødisk terrorkampanje trakk etterhvert de britiske troppene seg ut fra Palestina og i 1948 ble opprettelsen av Israel erklært av David Ben-Gurion. Dagen etter den sionistiske statsdannelsen gikk en koalisjon av arabiske land til angrep mot den nyetablererte staten.

Krigen pågikk i nærmere 10 måneder og endte ille for de arabiske styrkene. Den jødiske krigsmakten (som blant annet var trent av britene) vant en stor seier og okkuperte over 60% av området som hadde blitt tildelt de arabiske palestinerne. Store mengder palestinere ble fordrevet fra sine hjem hvor de hadde levd i generasjoner.

Den 5. juli 1950 vedtok det sioniststyrte israelske parlamentet lov 5710-1950 – loven om tilbakevending. Loven deklarerte at alle jøder har rett til å bosette seg og få statsborgerskap i Israel. Ifølge halakha, de jødiske religiøse lovene, er bare den som er født av en jødisk mor jøde, samt de som har gjennomgått en konvertering av en godkjent rabbiner.

Også giftemål reguleres av raselovene i Israel.
Også giftermål reguleres av raselovene i Israel.

De okkuperte områdene ble så tildelt de jødiske «nybyggerne» som innvandret til landet; en praksis som pågår den dag i dag.

På 70-tallet ble loven omskrevet for å inkludere flere med jødiske røtter:

The rights of a Jew under this Law and the rights of an oleh under the Nationality Law, 5712-1952***, as well as the rights of an oleh under any other enactment, are also vested in a child and a grandchild of a Jew, the spouse of a Jew, the spouse of a child of a Jew and the spouse of a grandchild of a Jew, except for a person who has been a Jew and has voluntarily changed his religion.

Loven om tilbakevending har blitt utnyttet av kriminelle jøder rundt omkring i verden. Bare et fåtall ganger har jøder blitt nektet statsborgerskap i Israel, for eksempel gangsteren Meyer Lansky og terroristen Victor Vancier.

Siden 1950 har 2,7 millioner jøder blitt tildelt statsborgerskap i Israel. Samtidig har den israelske regjeringen og krigsmakten okkupert store territorier fra de arabiske nabolandene. De har også nektet millioner av palestinske flyktninger å returnere til sine hjem, med begrunnelse at Israel er et jødisk land og slik skal det forbli.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Israel skal være et «hjem for jødene», og det er i og for seg ok, selv om jødene røvet store deler av Palestina fra araberne. Hvert folk(=nasjon), bør ideelt ha sitt hjemland, og gjøre det som trengs for å bevare egen nasjonal identitet. Men når andre land gjør dette, og ekskluderer ikke-nasjonale, da skriker jødene og deres allierte opp om hvor forferdelig nasjonalismen er. Israel for jøder, europeiske og hovedsaklig hvite land for alle! Hykleri i n’te potens!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Det (siviliserte) folket som historisk sett har mest krav på området som idag er Palestina/Israel er trolig de gamle egyptere. Ifølge de kilder jeg har funnet om bronsealderens endetid stagnerte og krympet datidens stormakter/sivilisasjoner rundt middelhavet og primitive folk og røvere fikk herje og lage seg småkongedømmer overalt. Trolig er ’’jødene’’ en miks av primitive fjellfolk og røvere som vandret inn i området når egypterne trakk seg ut. Gjennom nasjonsbygging iform av heroisk-religiøse myter om fangenskap/utvandring fra Egypt lyktes man å omskrive historien om at man egentlig bare tok seg til rette i landet som ble forlatt av egypterne.

Fjellberg
Fjellberg
4 år siden

De som snakker om «de arabiske palestinerne» og «røvet store deler av Palestina fra araberne» har – kanskje her uten selv å skjønne det – adoptert jødenes/zionistenes retorikk og løgnpropaganda og derigjennom støtter deres kriminelle, imperialistiske landerobring. Palestinerne stammer fra filisterne (som det også står om i Det Nye Testamenet). De snakker arabisk fordi de fleste av dem tok islam som sin religion og Koranen er skrevet på arabisk, og en god muslim måtte lære seg arabisk. Palestinernes opprinnelige språk gikk bl.a. derfor tapt, i tillegg til fordi de har måttet tilpasse seg en rekke ulike herrefolk opp gjennom historien.… Les mer »

Lone Wolf
Lone Wolf
4 år siden

De fleste av dem som kaller seg jøder i dag(ca 90.95 % er etterkommere etter khazarene, et tyrkisk/mongolsk krigerfolk som hadde sitt land omtrent der hvor Ukraina er i dag, de konverterte kollektivtt til jødedommen i år 740.
Resten er etterkommere etter de folkeslagene som assyrerne og babylonerne førte inn i landet da Israel og Judah ble ført i fangenskap. Noen er også enkeltpersoner som har konvertert til jødedommen senere.

Ingen av disse har noen historisk e røtter i landet, og derfor heller ikke noen rett til å bo der.
Det er ulovlig okkupert omrråde.

Roy Vey
Roy Vey
5 måneder siden

Et lite «paradis» som jødene kan trekke seg tilbake til etter at de har påført Europa nok ødeleggelse.