Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen De kan aldri stoppe oss!

De kan aldri stoppe oss!

KOMMENTAR Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg, gir i denne artikkelen sitt syn på forbudet i Finland og andre represalier fra systemet som har rammet organisasjonen, og ber samtidig om din hjelp.

I dag kom dommen, beskjeden vi har ventet på siden rettssaken i Tammerfors for en drøy måned siden. Den nordiske motstandsbevegelsen er nå forbudt i Finland. Detaljene om nøyaktig hva forbudet innebærer har jeg enda ikke, da jeg ikke er helt inneforstått med den finske foreningsloven og derfor på det nåværende tidspunktet ikke kan gi så mye mer informasjon. Hva jeg derimot kan, er å fortelle det jeg faktisk vet.

Samme dag som rettssaken ble avsluttet uttalte jeg meg i Radio Regeringen og sa at dersom vi ble kriminalisert, så har det vært en skinn-rettssak og forbudet har vært bestemt på forhånd. Dette ettersom at det finske politistyrets «bevis» rett og slett var latterlige. Den avgjørelsen vi fikk i dag var altså ikke noe som hadde blitt debattert frem og tilbake, men snarere noe som ble tatt for lenge siden, kanskje til og med før anmeldelsen ble levert inn av politistyret.

Når man leser dommen fremgår det med all tydelighet at man ikke har tatt hensyn til et eneste ord som ble sagt av forsvaret under rettssaken. Man har dømt ett hundre prosent etter hvordan aktoratet, ledet av kommunisten og innvandringsforkjemperen Markku Fredman, har presentert saken. I dommen veier for eksempel forræderen og lystløgneren Henrik Holappas ord tyngre enn Antti Niemis (den finske grenens leder).

At den finske riksledelsen, samt Pär Öberg, fikk vitne og uttale seg under rettssaken, var kun et spill for galleriet. Dette narrespillet viser med alle tydelighet at Finland nå er en korrupt forbryterstat og globalistenes knehund!

Grunnen til at man gjennomdriver dette forbudet, er selvsagt. De kan prate så mye de vil om at vi skal fremme vold og rasehat. Så lenge det finnes andre organisasjoner i Finland som helt åpent fremmer både vold og kriminalitet eller åpent står for rasehat, holder ikke denne unnskyldningen. Nei, de forbyr oss helt og holdent fordi de er redde for oss. De vet at vi vokser, at vi blir mer aktive og at den folkelige støtten øker. De vet at vi har et enormt potensiale! De vet at når folket har kommet over til vår side, til sannheten, så finnes det ingen vei tilbake – og begrepet «liberal demokrati» vil ikke vekke noe annet enn vemmelse.

Av samme anledning fornekter politiet oss våre grunnlovsfestede rettighet til å uttrykke våre meninger. Av samme grunn stenger bankene våre kontoer. Av samme grunn trakasserer sikkerhetspolitiet oss. På grunn av samme uro og redsel blir vi hengt ut og svartmalt av fiendemedia. Alt dette er dog kun små fartsdumper og knappest noe som kommer til å stoppe oss. Vi er den sanne og ubestikkelige opposisjonen og vi kommer til å jage folkets fiender gjennom ild og is, til seier eller død, hva de enn stiller i vår vei.

Om det til slutt ender i seier eller død, er også opp til deg som leser dette. Vi trenger nemlig din hjelp. I dag er det dessverre slik at systemet til en viss del kan vinne på å angripe oss. Dette må vi sammen endre på. Vi må forandre vår mentalitet og se til at våre fiender taper mer enn de vinner, ved å angripe oss. Til dette trenger vi din stemme og ditt engasjement.

Ring banker, politiet, media og skjell dem ut når de opptrer folkefiendtlig. Gi oss et bidrag når de gjør det vanskeligere for oss å ta imot donasjoner. Ta fri fra jobben eller skolen neste uke, for å delta på demonstrasjonen i Helsinki den 6. desember. Eller hvorfor ikke gjøre det som systemet hater mest av alt, å gå med i kampen og bli en del av Motstandsbevegelsen.

Vi er helt klart på rett vei. Er du defaitistisk og tenker at det er kjørt, at det går for sakte eller at vi må bli mer defensive og i stedet for å kjempe her og nå, så bør vi forberede oss for fremtiden? Da er det på tide å våkne! Systemet tror åpenbart på oss og ikke kan det vel være slik at våre fiender tror mer på vårt potensiale enn hva vi selv gjør?

Kan vi sammen få etablissementet til å tape mer enn de vinner hver gang de trakasserer oss eller forbyr oss, så kanskje ikke det nødvendigvis leder til at deres desperate forsøk på å stanse oss kommer til å opphøre, men det vil forvandle fartsdumpen til noe som i stedet tar oss fremover og nærmere seieren. Uten deg kan vi så klart gjøre en hel del, noe vi også har bevist, men sammen kamerat, som en folkebevegelse, kan vi få systemet til å revne!