Hjem Kultur Decameron Film Festival

Decameron Film Festival

1

KULTUR Frihetskamp tipser her om en spennende ny podkast-serie der kjente nasjonalister diskuterer sine favorittfilmer under korona-nedstengingen.

Det er YouTube-kanalen Guide to Kulchur som står bak den unike podkast-serien som går under navnet Decameron Film Festival, der en rekke kjente nasjonalister og dissenter fra USA og Europa snakker om filmer og serier som har gjort et stort inntrykk på dem. Progamleder er Fróði Midjord.

Navnet på serien er hentet boken Dekameronen (orginaltittel: Il Decameron) som ble utgitt i 1353 og regnes for å være den italienske forfatteren Giovanni Boccaccios viktigste litterære verk. Boken er en novellesamling bestående av 101 historier, og begynner med hvordan sju unge kvinner og tre unge menn flykter fra Firenze i 1348 for å unngå å bli smittet av svartedauden. De bosetter seg på et slott hvor de tilbringer tiden med å fortelle hverandre historier for å underholde hverandre under oppholdet. Det er disse historiene som er samlet i boken.

Hver episode varer rundt én time og personene som gjester serien er blant annet Mark Collet, Edward Dutton, Henrik Palmgren, Marcus «The Golden One» Follin og Kevin MacDonald. For en komplett oversikt over episodene besøk seriens hjemmeside eller Twitter.

Serien er anbefales sterkt til alle som er interessert i film og serier, og som ønsker å høre om filmer fra et nasjonalistisk perspektiv.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
JudasGarSviker Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
JudasGarSviker
JudasGarSviker

Spennende saker! Mange bra navn her. Denne skal sjekkes ut.