Hjem Nyheter Norge Dekadanse og perversitet i barneprogram på NRK

Dekadanse og perversitet i barneprogram på NRK

17

KULTURMARXISME Mennesker som urinerer seg selv i munnen og spiser en omelett laget av sitt eget oppkast, er bare noe det som statskanalen byr barn og unge på i tv-programmet «Ville Veier» på NRK Super.

Barneprogrammet «Ville Veier» går på NRK Super – NRKs tv-kanal for barn i alderen to til tolv år – og ledes av programlederne Jonas Lihaug Fredriksen og Henrik Hildre. I hvert avsnitt konkurrerer de to programlederne mot et annet lag bestående av inviterte kjendiser. Lagene må utføre ulike oppgaver, som ofte er både dekadente og perverse. Laget som har gjennomført flest oppgaver vinner.

Serien har nå gått over fire sesonger og nedenfor kan man lese noen eksempler på oppgavene som er blitt utført og vist til norske barn:

 • Deltakerne urinerer i sin egen munn.
 • Spiser omelett laget av sitt eget spy.
 • Spytter hverandre i ansiktet.
 • Suger på tærne til lagkameraten din.
 • Drikker en halv kopp med lagkameratens spytt.
 • Spiser lagkameratens snørr.
 • Drikker lagkameratens urin.
 • Drikker kaffe laget av urin.
 • Går i bleie utendørs og urinér.
 • Kysser fem fremmede mennesker på munnen.
 • Får en ukjent person til å prompe i ansiktet på en av deltakerne.
 • Urinerer mens man står på hodet.
 • Kysser sin lagkamerat og bruker undertøy beregnet for det motsatte kjønn.

Produsent for programmet, Natasha Sayer, forteller til VG at deres målgruppe er barn i alderen elleve til tolv år, men at det ofte kan være vanskelig å «treffe» ettersom NRK Super sin målgruppe er barn i alderen to til tolv.

LES OGSÅ: NRK barne-tv lærer barna om sex, onani, utløsning og kondomer

Sayer forteller at de har fått inn klager på programmets innhold fra småbarnsforeldre, som har kommet over serien ved en tilfeldighet mens de var inne på NRK Super.

Kopiavafp000849650-HeTWkcoKyo-640x360

Lærte barn å spise avføring i «vitenskapsprogram»

Det er ikke første gang NRK har havnet i søkelyset som følge av dekadent propaganda rettet mot barn og unge. I et avsnitt av Newton, et såkalt vitenskapsprogram for barn, demonstrerte den malaysiske programlederen Stian Sandø hvordan man kan spise sin egen avføring. Sandø fikk den gang hjelp av turnuslege Line Jansrud til å lage en «avføringssmootie».

I 2015 sendte samme tv-program en serie episoder om puberteten. I et av avsnittene, som var dedikert til sex, ble barn og unge undervist i hvordan man onanerer, har sex, om prevensjonsmidler og om utløsning. Programlederen benyttet dukker og nærbilder av kjønnsorganer og erigerte peniser som visuelle hjelpemidler.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
17 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
4 år siden

Du som ikke har fått deg fritatt fra NRK-lisensen, du betaler for dette av egen lomme. Dine penger gjør at disse krapylene kan jobbe på fulltid med å bederve barn og ungdom. Plomber TV’en, eller kvitt deg med den. Kvitt deg med dekoder utstyret også. Så sender du e-post til NRK og erklærer deg lisensfri. Fort gjort.

Kim
Kim
Svar til  Thule
4 år siden

har plombert min =)

Thule
Thule
Svar til  Kim
4 år siden

Bra! Håper du også bruker adblock til nettaviser og YouTube siden mange av dem finansierer seg gjennom annonser. Den kan skrues av når man vil støtte venligsinnede nettsider eller YouTubere.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Fysh!!!

Tom Hauge
Tom Hauge
4 år siden

Æsj hva faen??? Når man ikke lenger tror det er mulig å synke lavere glimter NRK til med nye høyder av lavmål !

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Helt jævlig!
NRK er den verste kanalen!! >:(
Kultur marxisme på sitt mest utspekulerte.
Uff.. :/

St93
St93
4 år siden

Blir JÆVLIG sint av det her. Håper mange andre også blir det.
Dette skal faen meg noen stilles ansvarlig for en dag. En vakker dag!!!!

Andreas H
Andreas H
4 år siden

NRK sprer sin syke agenda som vanlig på folkets bekostning ser jeg …

JudasGarSviker
JudasGarSviker
4 år siden

På høy tid å få satt disse menneskene i arbeidsleir.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Alt dette handler om i hvilken grad «jødifiseringen» av goyim har nådd, der vi som en gang hadde strikte moralske normer har latt oss forføre av jødisk scatologi(opptatthet av avføring, etc), underliv og perversjoner av ulikt slag. Nå serveres dette altså i NRK til allmennheten, inklusive barn. Indoktrinering og fordervelse av verste slag!

Kim
Kim
4 år siden

Man skulle ikke tro at det var sant.

Samtlige burde få sparken for og ha vist dette til barn

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Kim
4 år siden

Nei, det er rett og slett fullstendig sinnsykt.

Det verste her er at de aller fleste foreldre har fått med seg at man må passe på hva barna driver på med på internett, da de vet at det er en del styggedom der. Men statskanalen stoler man gjerne på, og mange blir da fullstendig uvitende om hva barna eksponeres for. NRK Super er således en ordentlig utspekulert og stygg måte å indoktrinere våre barn på.

Johan G
Johan G
4 år siden

NRK er en helvetes motbydelig kanal!

Arno
Arno
4 år siden

Kulturmarxist-jævlene, sodomittene og (((ashkenaziene))) i NRK har som mål å ødelegge det norske samfunnet totalt. De er nå kommet så langt i å nå dette målet at de har fått blod på tann og er i ferd med å kaste alle hemninger og de forsiktighetsregler de før måtte forholde seg til.

Simon
Simon
4 år siden

Det er derfor NRK aldri skal ha blitt en statelig støttet kanal. En kanal som nå er «krevet» av staten at alle med TV-eiere må ha. Lyder veldig feil i mine ører, staten burde ha ingen mening om slike saker. Vi snakker høyt om blandt annet frihet og ytringsfrihet, men dette praktiseres veldig lite og blir som oftest veldig dårlig mottatt. Men snakker vi om homofili, diskriminering og rasisme på en «positiv» måte er tydeligvis veldig godt mottatt og oppfordrene.

trackback
2 år siden

[…] også: Dekadanse og perversitet i barneprogram på NRK NRK lærer barn å spise […]

trackback
1 år siden

[…] også: NRK markedsfører obskønitet til barn i sin nye serie «Unormal» Dekadanse og perversitet i barneprogram på NRK NRK lærer barn å spise avføring NRK barne-TV lærer barna om sex, onani, utløsning og […]