Hjem Nyheter Globalt Dekadante jødisk-eide «datingsider» hacket

Dekadante jødisk-eide «datingsider» hacket

 KARMA  En rekke kulturmarxistiske og jødisk-eide datingsider ble søndag kveld hacket. 37 millioner medlemmer fra hele verden er rammet, og nå truer hackerne med å frigi all informasjon – med mindre firmaet gjør drastiske tiltak.

am-front-460x233

Det er hackergruppen The Impact Team som står bak datainnbruddet som ble utført søndag kveld, og som rammet det jødisk-eide selskapet Active Life Media. Active Life Media både eier og driver en rekke såkalte datingnettsider, samtlige med en kulturmarxistisk og samfunnsnedbrytende profil.

∗ Ashley Madison, en datingside for gifte menn og kvinner som ønsker å være utro.

∗ Established Men, en side hvor eldre rike menn blir satt i kontakt med unge kvinner. Siden har flere ganger blitt anklaget for å fremme prostitusjon.

∗ Cougar Life – en nettside hvor eldre rike kvinner blir satt i kontakt med unge menn. Også denne nettsiden har blitt anklaget for å fremme prostitusjon.

∗ Man Crunch – en datingnettside for mannlige homoseksuelle.

∗ Swappernet – en datingnettside for såkalte swingere. Altså personer som hengir seg til parbytte og ikke-monogam seksuell aktivitet.

∗ The Big and the Beautiful – en datingnettside for personer som ønsker å komme i kontakt med overvektige menn og/eller kvinner.

28877_ash-slide-large_original_King-of-Infidelity-e1437402728290-460x237
Den 43-årige Noel Biderman tjener seg rik på å fremme utroskap.

Over 37 millioner brukere fra over hele verden skal være rammet, og ifølge The Impact Team så sitter de på detaljert informasjon om brukerne. I en melding som ble publisert på søndag, krever hackergruppen at Avid Life Media permanent sletter og stenger nettsidene sine, og da særskilt Ashley Madison og Established Men. Hvis ikke kravet innfris truer de med å frigi all den informasjon de har hentet ut.

Å stenge AM og EM vil koste dere, men å ikke innfri våre krav vil koste mer. Vi vil frigi alle deres kunderegistre, alle kundeprofiler med deres hemmelige seksuelle fantasier, nakenbilder, og samtaler med matchende kredittkortstransaksjoner. Fullstendige navn og adresser, samt dokumenter og e-poster fra ansatte.

Avid Life Media har bekreftet hackerangrepet på sine hjemmesider.

skjermdump1-460x413

Grunnlegger og direktør for det Canada-baserte selskapet, er jøden Noel Biderman. Firmaet fokuserer i hovedsak på å tilby sine kulturmarxistiske tjenester i hvite nasjoner – som for eksempel Norge, Sverige, Danmark, Tykland, Frankrike, Finland, Storbritannia, Hellas, Nederland, USA, New Zealand og Australia. Men også land Japan og Sør-Korea er inkludert å listen.

Da uttroskapssiden Ashley Madison ble lansert i Europa i 2013 – uttalte selskapets sjef for den europiske virksomheten, jøden Christoph Kraemer – at han hadde stor tro på det den europeiske satsingen. Dette ettersom han anså at man i Europa hadde et mer «avslappet» forhold til slike ting …

Kilde:
Hackers of adultery site Ashley Madison threaten to expose users
Statement from Avid Life Media Inc.
Hackere truer med å eksponere 37 millioner utro ektefeller