Hjem Nyheter Demokratenes toppkandidat: «Min jobb er å slå ned på hvite mennesker»

Demokratenes toppkandidat: «Min jobb er å slå ned på hvite mennesker»

UTENRIKS En av toppkandidatene til å få jobben som leder av Democratic National Committee i USA mener hennes jobb er å slå ned på hvite medlemmer av det demokratiske partiet.

Sally Boynton Brown, administrativ leder for Demokratene i Idaho, er en av mange kandidater til å ta over den viktige jobben som leder for Democratic National Committee (DNC) etter avgangen til den kontroversielle Donna Brazile.

På et møte arrangert av «Democracy in Color» i Washington holdt Boynton Brown en tale der hun prøvde å vinne favør hos partiets ikke-hvite politikere og en valgkrets bestående av minoriteter ved å gjentatte ganger å angripe og håne hvite mennesker. Blant annet kunngjorde hun at demokratenes «hvite ledere har mislyktes» før hun spottet hennes egen delstat Idaho for å være «så hvit».

I hennes absurde politisk korrekte tale hevder hun dessuten at det er hennes oppgave å slå ned på hvite demokrater når ikke-hvite kommer med klager.

– Min jobb er å slå ned på andre hvite når de avbryter og sier «Jeg er ikke fordomsfull, jeg er en demokrat», sa Boynton Brown.

Kilde:
Demokratisk toppkandidat: »Mitt jobb är att tysta vita människor»