Hjem Nasjonal kamp “Knus homolobbyen!” – demonstrasjon i Fredrikstad 29. juli

“Knus homolobbyen!” – demonstrasjon i Fredrikstad 29. juli

INFORMASJON Den nordiske motstandsbevegelsen vil avholde demonstrasjon i Fredrikstad den 29. juli.

Som Frihetskamp tidligere har rapportert om så ble søknaden om å få avholde demonstrasjon levert på fredag denne uken, og etter planen skulle nyheten lanseres i sammenheng med 1. mai-demonstrasjonen i Falun.

De opprinnelige planene måtte dog endres, da den statseide løgnpressen (NRK) sent lørdag kveld gikk ut med nyheten etter de hadde fått det bekreftet av politioverbetjent Inge Jensen fra polidistrikt Øst.

– Vi har mottatt en søknad fra Den nordiske motstandsbevegelsen om å få demonstrere i sentrum 29. juli i år. Søknaden vil bli behandlet på vanlig måte, forteller Jensen til NRK.

Frihetskamp har pratet med Motstandsbevegelsens leder i Norge, Haakon Forwald, som hadde følgende å si om saken:

– Vi visste jo at det var en risiko ved å levere inn søknaden noen dager før vi skulle lansere nyheten, men vi ville samtidig ha den innlevert før vi skulle gå ut med informasjonen. Det føltes mer riktig.

Og legger til:

– Det spiller jo uansett ingen rolle om nyheten kom på lørdag eller mandag. Viktigste er at det blir demonstrasjon, både på mandag, og den 29. juli i Norge. Det kommer til å bli historisk!

Stedet for demonstrasjonen blir altså Fredrikstad og dato er den 29. juli. Frihetskamp vil publisere flere artikler om demonstrasjonen i dagene og ukene som kommer. Parolen for demonstrasjonen er som tidligere annonsert «Knus homolobbyen!».

Dersom du ønsker å lese mer om den organiserte homobevegelsen og dens destruktive innflytelse over vårt folk, anbefaler vi disse artiklene:

Les om Motstandsbevegelsens politiske tiltak for å håndtere den aggressive homolobbyen: