Hjem Nasjonal kamp «Knus homolobbyen!» – demonstrasjon i Fredrikstad 29. juli

«Knus homolobbyen!» – demonstrasjon i Fredrikstad 29. juli

43

INFORMASJON Den nordiske motstandsbevegelsen vil avholde demonstrasjon i Fredrikstad den 29. juli.

Som Frihetskamp tidligere har rapportert om så ble søknaden om å få avholde demonstrasjon levert på fredag denne uken, og etter planen skulle nyheten lanseres i sammenheng med 1. mai-demonstrasjonen i Falun.

De opprinnelige planene måtte dog endres, da den statseide løgnpressen (NRK) sent lørdag kveld gikk ut med nyheten etter de hadde fått det bekreftet av politioverbetjent Inge Jensen fra polidistrikt Øst.

– Vi har mottatt en søknad fra Den nordiske motstandsbevegelsen om å få demonstrere i sentrum 29. juli i år. Søknaden vil bli behandlet på vanlig måte, forteller Jensen til NRK.

Frihetskamp har pratet med Motstandsbevegelsens leder i Norge, Haakon Forwald, som hadde følgende å si om saken:

– Vi visste jo at det var en risiko ved å levere inn søknaden noen dager før vi skulle lansere nyheten, men vi ville samtidig ha den innlevert før vi skulle gå ut med informasjonen. Det føltes mer riktig.

Og legger til:

– Det spiller jo uansett ingen rolle om nyheten kom på lørdag eller mandag. Viktigste er at det blir demonstrasjon, både på mandag, og den 29. juli i Norge. Det kommer til å bli historisk!

Stedet for demonstrasjonen blir altså Fredrikstad og dato er den 29. juli. Frihetskamp vil publisere flere artikler om demonstrasjonen i dagene og ukene som kommer. Parolen for demonstrasjonen er som tidligere annonsert «Knus homolobbyen!».

Dersom du ønsker å lese mer om den organiserte homobevegelsen og dens destruktive innflytelse over vårt folk, anbefaler vi disse artiklene:

Les om Motstandsbevegelsens politiske tiltak for å håndtere den aggressive homolobbyen:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
43 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-C. Pedersen
Jan-C. Pedersen
5 år siden

Dette kommer til å bli stort, sommerens høydepunkt! Møt opp!

HRF
HRF
Svar til  Jan-C. Pedersen
5 år siden

Gleder meg.

Jimmy Björk
Jimmy Björk
5 år siden

Tack för presenten! Jag fyller år den 29 juli! 🙂

Motstandsmann
Motstandsmann
5 år siden

Jaaaaa!!!!!!!

Aktivist
Aktivist
5 år siden

Herlig! Sommeren er reddet!

Nordlys
Nordlys
5 år siden

Vi ser her at PeST representert med systemhorene i systemmediene allerede nå mobiliserer de indoktrinerte og manipulerte slavene av det menneskefiendtlige demonkratiet i Norge for å oppnå en s.k. mobilisering av de blinde massene for motdemostrasjoner. Erfaringene fra andre aksjoner tilsier at de vil instrumentalisere de patetiske stormtroppene representert gjennom AFA, kirker, fagforbund og andre «godmennesker for å oppnå vold og kaos. Dette for å diskreditere Motstandsbevegelsen som en voldelig organisasjon og ikke som sanne frihetskjempere for rase og nasjon i løgnpressen i ettertid. Vi representerer orden og disiplin og dette vil vise seg etter denne etterlengtede demostrasjonen. Norge er… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Grattis Fredrikstad!
Den reklam som Motstandsbevegelsen bjuder byn på skulle kosta miljonbelopp.
Handlare och politiker borde vara evigt tacksamma att vi setter Fredrikstad på den internationella kartan.
Vel møtt 29 Juli. Vi bygger upp till folkfest.

Flaff
Flaff
5 år siden

Knall. Dette må man få med seg

Anon
Anon
5 år siden

Dere er ikke annet enn rotter, samme som islamistene. Den nordiske motstandsbevegelsen er en vits og dere skal ikke få gå trygt i MITT LAND. Nå får vi se trynene deres i Fredrikstad. Hver eneste en av dere som deltar i denne marsjen vil bli registrert. » Lat oss inkje Forfederne gløyma, under alt, som me venda og snu; for dei gav oss ein Arv til aa gøyma, han er større, en mange vil tru. Lat det merkast i meir en i Ordi, at me halda den Arven i Stand, at naar Federne sjaa att paa Jordi, dei kann kjenna… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Anon
5 år siden

Hva tror en så Ivar Aasen ville sagt om dagens tilstand i vårt land? Tror du virkelig han hadde gitt sin støtte til det søppelet du står for?

Normalt så avstår jeg fra å besvare slike infantile «innlegg», men siden du var så frekk å trekke inn Ivar Aasen, gjorde jeg ett aldri så lite unntak.

Joel
Joel
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Why the f**k would you allow such posts to show up on your site???
You are suppose to tell everybody how BAD this jews are, and you allow them to post on your site!!
come. on..

Johan G
Johan G
Svar til  Joel
5 år siden

Mens fienden lukker sine kommentarfelt, sensurerer og forhindrer opposisjonen å komme til tale, gjør Motstandsbevegelsen tvert om. Bare det bør vel si ganske mye. Motstandsbevegelsen tror på ytringsfrihet, og kan lett argumentere mot disse løgnkjefter og folkeforrædere ettersom sannheten står på deres side.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Joel
5 år siden

Just to let this faggot embaress himself.

Nasjonal
Nasjonal
Svar til  Joel
5 år siden

Because we are not like the establishment who is pushing everyone they agree with out of the society and tie theyre voice up.

Let him speak, and make a fool of himself. Truth is on our side anyways.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Anon
5 år siden

Hahahahahaha! Dette er min type humor! Er priceless hver gang en eller annen avdanket SJW forviller seg inn her for å drive godhetsposering!

Anon
Anon
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Hahahahahahahahaha! Jeg liker godt at dere faktisk tror dere kommer til å få til noen endringer i samfunnet. Flesteparten av dere har en IQ på nivå med den gjennomsnittlige afrikaner (65-75), dere er for dumme til å forstå at nazismen dager er for lengst forbi. Ny-nazismen er ikke noe nytt lenger, det har vært forsøkt helt siden krigen slutta. Hva får dere til å tro at dere vil gjøre noen forskjell? Dere har heller ikke baller nok til å konfrontere muslimene selv, kun gå i marsjer mot «homolobbyen og jødene», kledd i hvite skjorter. Dere lever i en tåpelig fantasiforestilling… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Anon
5 år siden

Greit det Shlomo.

Anon
Anon
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Flink til å skrive lengre, meningsfulle setninger ser jeg, stå på gutt.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Anon
5 år siden

Meningsfulle setninger? Slik som du kommer med over her? Ser jo ut som inlegget ditt er skrevet av en schizofren. Er du schizofren Avi?

Johan G
Johan G
Svar til  Anon
5 år siden

Etter å ha lest kommentaren din vil jeg anbefale deg å styre unna tema som intelligens og selvbeherskelse, om ikke målet er å gjøre klovn ut av deg selv. En masse «hahahahaha» ville jeg kanskje også kuttet ut var jeg deg, med mindre du ønsker å fremstå som svært ung og barnslig, om ikke psykisk ustabil? Ellers er det nok mye du ikke forstår, Anon, og det beror kanskje litt på dette emnet du selv tok opp, …nemlig intelligens.

Lykke til.

Anon
Anon
Svar til  Johan G
5 år siden

Nå gjorde jeg ganske åpenbart narr av han andre idioten her inne som skrev «hahahahahaha», trenger ikke være geni for å forstå det. » Johan G Mens fienden lukker sine kommentarfelt, sensurerer og forhindrer opposisjonen å komme til tale, gjør Motstandsbevegelsen tvert om. Bare det bør vel si ganske mye. Motstandsbevegelsen tror på ytringsfrihet, og kan lett argumentere mot disse løgnkjefter og folkeforrædere ettersom sannheten står på deres side. » Tror ikke akkurat du er denne rette personen til å snakke om selvberherskelse for å si det mildt. Hvorfor ikke komme med et ordentlig svar istedet for å kalle meg… Les mer »

Aktivist
Aktivist
Svar til  Anon
5 år siden

Klovn

Tommy Olsen
Svar til  Anon
5 år siden

Utifra hva du her skriver skulle en tro du var i motebransjen; «Nazismen var jo så gårsdagens.» En setning du har plukket opp og her repeterer. Bare tåpelig! Istedet for å henge seg på folkemassens kakling burde du kanskje fokusert mer på hva vi selv faktisk står for, og ikke ord som blir lagt i våres munn? Det kreves selvsagt karakter… Du skriver; «Dere hevder dere støtter ytringsfriheten, men dere tåler ikke når folk gjør narr av dere, da blir vi brått «barnslige».» Svar: Ikke bare hevder vi at vi støtter ytringsfrihet, vi praktiserer det også Anon, …i motsetning til… Les mer »

Aktivist
Aktivist
Svar til  Anon
5 år siden

«Jeg liker godt at dere faktisk tror dere kommer til å få til noen endringer i samfunnet. Flesteparten av dere har en IQ på nivå med den gjennomsnittlige afrikaner (65-75), dere er for dumme til å forstå at nazismen dager er for lengst forbi. Ny-nazismen er ikke noe nytt lenger, det har vært forsøkt helt siden krigen slutta. Hva får dere til å tro at dere vil gjøre noen forskjell?» – Gode argumenter du kommer med her. Vi er for øvrig nasjonalsosialister, ikke nazister. Nazister eksisterer ikke, annet enn i hodene på deg, løgnpressen og syke filmskapere i Hollywood. Nasjonalsosialismen… Les mer »

Anon
Anon
Svar til  Aktivist
5 år siden

Jeg skjønner virkelig ikke. Hvem som helst kan jo gå inn på nettstedene deres inkl. Nordfront.se og se alle de positive artiklene om Adolf Hitler. Dere har også mange saker som kritiserer jødene, fordi dere tror jøder styrer hele verden og media. Hvorfor? Dere avfeier all fakta og kaller det for løgner, hvorfor forventer dere å bli tatt seriøst når dere holder på slik? Ser dere ikke problemet? Forstår dere ikke hvorfor folk kaller dere nazister? Dette er en politisk kamp, å arrangere marsjer i gatene med symbolikk som er veldig lik hva Hitler hadde, gjør det ekstremt lett for… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Anon
5 år siden

Du är inte mer än en stockkonservativ idiot, i bästa fall en reaktionär idiot.
Vad har du gjort på sistone? Låt mig gissa. Nada.
Du får starta en egen bevegelse. Här har du inget att hämta.
Strasserism klarar vi oss utan din anonyma nolla.

Anon
Anon
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Dette er bortkasta tid, dere hører ikke etter.

Anon
Anon
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Blir sinte når noen kaller dere for nazister samtidig som dere feirer bursdagen til Hitler. Latterlig.

Anon
Anon
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Jeg vet føles godt å være del av en gruppe og føle samhold, men skal dere få til noe i Norge må dere faktisk holde dere innenfor visse rammer og bli et seriøst politisk parti.
Når dere ikke klarer å følge disse reglene hva er planen deres? Kan en representant for partiet deres gi meg svar på hvordan dere har tenkt til å få makt?
Jeg er genuint interessert på tankegangen her, dere ser ikke ut til å kunne gjøre noe annet enn å marsjere og rope løgnpresse.

Norrøn
Norrøn
Svar til  Anon
5 år siden

Det er nok av informasjon der ute som kan besvare dine spørsmål, men du er tydeligvis lat og vil ha det inn med teskje. Tydeligvis derfor du ikke forstår våre motiveringer heller, fordi du drar konklusjoner uten å være innsatt i NasjonalSosialismen og vår politikk.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Anon
5 år siden

Her er litt info. som kanskje kan gi en noe innblikk i tankegangen som har ledet til Motstandsbevegelsen – jeg tror det kan være et godt startsted for deg: https://www.frihetskamp.net/radio-nordfront-spesial-samtaler-med-klas-lund-del-1/

Tommy Olsen
Svar til  Anon
5 år siden

Anon: «Hvem som helst kan jo gå inn på nettstedene deres inkl. Nordfront.se og se alle de positive artiklene om Adolf Hitler» Svar: Helt riktig! Vi er nasjonalsosialister. Adolf Hitler var en nasjonalsosialist. Ikke så rart da at vi har skrevet om han? Anon: «Dere har også mange saker som kritiserer jødene, fordi dere tror jøder styrer hele verden og media. Hvorfor?» Svar: Det stemmer Anon. Vi peker på det faktum at hva enkelte kaller «eliten» kontrollerer store deler av verden idag. Og hvorfor? Vi bryr oss om vårt folks fremtid. Anon: «Dere avfeier all fakta og kaller det for… Les mer »

Bottolf
Bottolf
5 år siden

Hvordan kan en løgnpresse varsle en reell demonstrasjon? Skjønner godt dere ikke tar innover dere oss SJW’ere? her inne. Det hadde krevd både selvinnsikt og mot. Men likefullt, uhyre morsomt å lese og høre om dere. Retorikken deres er som tatt ifra Nord-Koreansk propaganda! Nydelig med andre ord. Avslutningsvis så vil jeg bare si jeg synes synd på dere. Dere burde så absolutt fått mer kjærlighet og pupp fra mamma. Husk gnagsårplaster ?

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Bottolf
5 år siden

Butthurt faggot?

Aktivist
Aktivist
Svar til  Bottolf
5 år siden

Du har misforstått begrepet «løgnpresse». Det er ikke synonymt med at de konsekvent lyver om alt, hele tiden.

Limmy
Limmy
Svar til  Aktivist
5 år siden

Løgnpresse uttrykket er vel for å sette visse media i en bås slik at folk som ikke klarer å tenke selv ikke får feil ideer

Aktivist
Aktivist
Svar til  Limmy
5 år siden

Løgnpressen er de medier som bevisst lyver, vinkler og formørker for å fremme deres egen eller deres eieres politiske/ideologiske agenda.

Nordboer
Nordboer
5 år siden

Revolusjon !

Linus Bakken
Linus Bakken
5 år siden

Herlig! 😀

Jan Hjelm
Jan Hjelm
5 år siden

Jag fick äran att träffa mina nya trevliga kamrater från Norge i Falun. Självklart kommer jag att åka till Fredrikstad och stödja dem i deras demonstration och kämpa för våra gemensamma och viktiga mål. Vi ses snart igen Fryd, Andreas, Ole och Moonman!

Hell seger!

Andreas
Andreas
Svar til  Jan Hjelm
5 år siden

tack kamerat, vi ses. hell seger

Johan G
Johan G
5 år siden

Knus Kulturmarxismen!

-http://www.smashculturalmarxism.com/the-real-homosexual-agenda/
-http://www.returnofkings.com/116006/the-dysfunction-of-modern-society-is-proof-that-cultural-marxism-works
-https://youtu.be/Qd1SVUXFgr8

JAXA
JAXA
5 år siden

NO MORE BROTHERS WAR!!!
GREETINGS FROM POLAND
14!