Hjem Nasjonal kamp Demonstrasjon i Göteborg: Revoltér mot forbryterne!

Demonstrasjon i Göteborg: Revoltér mot forbryterne!

DEMONSTRASJON Parolen for høstens demonstrasjon i Göteborg lanseres og forklares i denne artikkelen.

Politikerne i Riksdagen og EU-parlamentet har åpnet grensene til vår nasjon for en aldri tidligere bevitnet invasjon. Hånd i hånd med massemedias journalister, mørklegger de alle skjebnesvangre konsekvenser som følger masseinnvandringen og gjør alt i sin makt for å forhindre de som forsøker å fortelle sannheten. Sammen leder de vårt folk mot undergang!

Å i en maktposisjon bevisst handle mot hva som er best for vårt folk og land, er forræderi. Å senere strømlinjeforme alle samfunnsbærende instanser slik at de beskytter hverandre, og ingen kan holdes ansvarlig, er korrupsjon.

Den nordiske motstandsbevegelsen erkjenner ikke dagens regjering som legitim, men betrakter den som direkte kriminell. Vi ser heller ikke de store mediahusene som granskere av makten, da de snarere utgjør systemets propagandamaskineri og folkets fiender. Dagens politikere og journalister er ikke noe annet enn banditter og røvere. De er forbrytere!

«Om en regjering bruker sin makt for å bevisst lede et folk mot sin undergang, er revolt ikke bare en rettighet, men også en plikt for hver medborger.»

Revoltér mot forbryterne! Det er din rettighet og din plikt. Vi ses i Göteborg den 30. september!

Frihetskamp vil kontinuerlig holde deg oppdatert med nødvendig informasjon om den kommende demonstrasjonen.