Hjem Nyheter Demonstrasjon mot løgnmedia i flere svenske byer

Demonstrasjon mot løgnmedia i flere svenske byer

DEMONSTRASJON En ny demonstrasjon mot SVT er allerede annonsert 13. april i Stockholm. Nå skal lignende demonstrasjoner finne sted i ytterligere tre svenske byer.

Bilde fra en tidligere demonstrasjon mot SVT i Stockholm.
Foto: Henrik Pihlström

Nordfront har tidligere rapportert om at demonstrasjonen mot SVT (Sveriges Television), som ble arrangert i Stockholm i februar, vil bli gjentatt den 13. april. Blant foredragsholderne er Pierre Tinderfjäll, som tidligere har vært gjest i Radio Nordfront, samt Swebbtvs sjef Mikael Willgert og opinionsleder Izabella Jarvandi.

Nå kan man lese på arrangørens nettside Kärleksmanifestiation.nu at det samme dag vil bli holdt tre demonstrasjoner. I tillegg til den allerede annonserte demonstrasjonen i Stockholm vil det også bli lignende protester i Helsingborg, Malmö og Göteborg. Arrangør Pierre Tinderfjäll oppfordrer også folk til å arrangere demonstrasjoner andre steder i landet.

Bakgrunnen for demonstrasjonene er den økende misnøyen med SVT, som i økende grad har blitt en statlig indoktrineringskanal som ikke lar dissidenter bli hørt.

I en e-post til Nordfront har Tinderfjäll tidligere skrevet:

«Hva i helvete får jeg for pengene mine?» er et mer relevant spørsmål enn noensinne. De statlige mediene vi er tvunget til å betale for har sviktet gjennom årene og er i dag et media som leverer dekkoperasjoner, polariseringer og løgner på rekke og rad.

At de selv skriver på sine nettsider at de vil være uavhengige og upartiske, viser løgnen. Det laveste punktet ble nådd da SVTs administrerende direktør Hanna Stjärne nominerte den venstreekstreme Expo til Årets magasin.

– Her stemmer vi rødt, sier journalist Joakim Lamotte som han fikk vite da han var ansatt i Sveriges Radio en gang.

Mediene, kalt «The Third Estate», skal i utgangspunktet være på folkets side og granske makten. Dette stoppet for lenge siden, og statsmediene er i stedet viet til å granske folket for makt.

«All makt skal utgå fra folket», står det skrevet. Det er opp til folket å forlate TV-sofaen og vise sin misnøye. Det er ingen ringere enn deg som kan endre det som er galt.

Mer informasjon om tider og samlingssteder for de respektive demonstrasjonene finner du på arrangørenes hjemmeside.