Hjem Nasjonal kamp Demonstrasjon, polititrakasserier og offentlige aktiviteter

Demonstrasjon, polititrakasserier og offentlige aktiviteter

24

MOTSTANDSBEVEGELSEN Politiet la lørdag ned forbud mot Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg. Aktivistene avbrøt, og gjennomførte flere offentlige aktiviteter i nabokommunen Kungälv.

Den nordiske motstandsbevegelsen forsøkte i dag å gjennomføre en demonstrasjon i Göteborg sentrum for «retten til å demonstrere hvor vi vil og når vi vil». Politiet forsøkte tidlig å stoppe demonstrasjonen, til tross for at retten til å demonstrere (uten å ha meldt i fra) er nedfelt i den svenske grunnloven.

Politiet hadde store styrker på plass, inkludert helikopter, og forsøkte tidlig å stanse den pågående demonstrasjonen. Blant annet forsøkte man å henvise til en plass, langt utenfor sentrum av Göteborg, hvor politiet mente Motstandsbevegelsen kunne ha en manifestasjon.

Etter flere konfrontasjoner ble demonstrasjonstoget til slutt stoppet, og politiet la ned forbud mot hele demonstrasjonen. Flere aktivister ble i løpet av dagen pågrepet og aggressive politimenn tok som vanlig i bruk både pepperspray og batonger.

Offentlige aktiviteter i Kungälv kommune

Etter politiet la ned forbud i sentrale Göteborg, dro aktivistene samlet til Kungälv kommune like utenfor Göteborg. Der ble flere offentlige flyvebladsutdelinger gjennomført.

Store politistyrker ankom senere Kungälv kommune, og politiet valgte så å legge ned forbud også her. Aktiviteten var dog vellykket, og mange positive samtaler ble ført med folket.

Se Nordfront TVs direktesending:

https://www.youtube.com/watch?v=GEhmYDl_o6U

Flere filmer og bilder finnes HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
24 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Bra å holde oppe ns-trykket nå som vi har moment så (((demningen))) til slutt brister. Heil seier!

Thule
Thule
5 år siden

Bruk hjelm med visir neste gang. Det skal ikke mange ganger med pepperspray til før man blir synsskadet. Å bruke pepperspray i slike situasjoner der det ikke er en reell trussel om vold burde være forbudt. Men politiet hater jo svensker, og nå består de jo av psykopater, hanreier og arabere i tillegg til et par forvirrede kvinner. Bra jobbet! Ytringsfriheten skal ingen få ta fra oss!

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Nydelig initiativ.

Vegard
Vegard
5 år siden

Politiet er så lydige ovenfor direktiv gitt av sin sjef at de tilogmed bryter loven uten å nøle.

Limmy
Limmy
Svar til  Vegard
5 år siden

Lover dere dikterer blir ikke tatt seriøst av politiet

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Ja, virkelig Limmy. «Lover som vi dikterer». Det er nok vi som står bak grunnloven 🙂

Roar
Roar
5 år siden

Kommunister demonstrerer uten å ha søkt – ingen hindring. Muslimer det samme – ingen hindring. Men når Motstandsbevegelsen gjør, da har politiet plutselig enorme ressurser og går helt bananas.

En må ikke søke tillatelse for å holde demonstrasjon. Motstandsbevegelsen har retten på sin side, og politiet bryter her loven ved å stoppe demonstrasjonen.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Roar
5 år siden

Mot et rottent system som dette så er ikke en søkt demonstrasjon en demonstrasjon i det hele tatt. … . Ekte Demonstrasjon er når et folk gir blanke i hva fienden sier fordi dem er drittlei og utrykker seg imot fienden akkurat som dem selv ønsker, når dem selv ønsker. ( Da*snakker vi Demonstrasjon.) Hvor lenge nordmenn skal forbli inni fiendens glasshus gjenstår og se. Mulig det skyldes mangel på virkelighetsperspektiv, eller at nordmenn flest trenger et skikkelig spark i rævva. En spør ikke fienden sin om en kan få lov til og være sint på han. Og utrykke sinnet… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Latterlig at politiet påstår at de føler seg truet når de er alle bevæpnet med pistoler og løper rundt og vifter med teleskop batong og sprayer vilt med pepper spray…DE føler seg truet…..snakk om sutring. Hadde vi ikke hatt kamera på plass som sendte live så hadde nok volden vært verre den den var.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

Kanskje dem veit selv at etniske Skandinavere har god grunn til og gi dem juling. Så dem trekker «sverdet»først i sin frykt, eller kanskje dem bare får betalt for og utøve sine øverstkommanderendes frykt ? Som f.eks frykten for at Nasonalsinnede skal overta.
Derfor har polizei blitt kommandert til og slå extra hardt ned på f.eks NMR.

Limmy
Limmy
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

Dere klarer ikke å følge ordre. Skaper bråk. Drapstruer. Plakater med løkker og har en historie med vold.

Politiet er der for å prøve å holde orden.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Limmy
5 år siden

Klarer ikke? Gidder ikke, heter det. Vi sitter ikke stille i båten, blir kommandert til det og ser på all dritten som skjer med folket, sånn som du gjør. Vi gidder selvfølgelig ikke betale 50% skatt fordi folk som ikke betaler en dritt selv kommanderer oss til og gjøre det så dem kan ta alt selv og dele ut mer og mer til negre og pakkiser som voldtar våre søstre, trakasserer våre døtre og raner våre mødre. Vi tar ikke imot kommunistiske «Nav tiltak» hvor vi skal være billig arbeidskraft og bli utnytta. Vi er ikke fornøyd og bli pressa… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Hvis du ikke klarer å rette deg etter samfunnet så vil samfunnet reagere. For å få et samfunn til å fungere må vi alle bidra til felles beste.

Jeg tror du har det veldig vondt og det er synd. Kanskje en psykolog kan hjelpe deg og sortere tankene dine. Begynne å være mere løsningsrettet enn å sitte på nettet og sutre. Vokse opp litt. Ta litt ansvar for egne handlinger.

Steder som dette er flinke til å ytnytte folk som har det vondt.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Limmy
5 år siden

Ærlig talt! Vi har da vel aldri forsøkt å utnytte deg Limmy – det får være grenser for hva vi skal beskyldes for!

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Limmy
5 år siden

«stakkars deg du trenger psykolog » -taktikken din funker ikke på meg Limmy Skitfjell. Alle bør bidra til det beste for felles skapet sier du, men er politikernes stadige og mer extreme bedrag av folket til alles beste? Og når det kommer til og sitte på nett og sutre så er du et enda bedre prakteksemplar sånn sett enn hva jeg er. Du sier jeg har det vondt, det har du delvis rett i pga all urettferdigheten jeg har opplevd i dettte systemet, jeg er definitivt ikke den eneste og klager ikke uten grunn vet du, men når du er… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Det er ingen som vet om det er flere som sliter med psykologi i dag. Pga et bedre helsevesen og et sunnere fokus på psykologi så oppsøker flere hjelp i dag og kommer i behandling. Det er et veldig langt stykke å gå men ting er i bedring.

Angående din uenighet med politikk. Ville det ikke vert mere fornuftig å rette fokuset på velgere? At du skal kunne overstyre menneskevalgte politikere blir litt urealistisk.

Vikinge snøfnugg prinsessen
Vikinge snøfnugg prinsessen
Svar til  Limmy
5 år siden

«Flere som syter med psykologi?» Haha… Du må lære deg norsk først! Det heter:» Flere som sliter med psykEN!» Du tar skammelig feil ang. psykiatrien i Norge,da den er satt ca. 30 år tilbake i tid-p.g.a. politikernes grådighet,nedskjæringer, mer «ned-doping» o.l. Og å ikke glemme at det er mye mer innvandrere og Øst-Europeere idag ,enn for bare noen år siden! (Jævla Schengeb bl.a.) Du er jo dummere enn ditt eget beste! Hilsen en psykolog!!!

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Vikinge snøfnugg prinsessen
5 år siden

Øst Europeere er Europeere, dem er hvite og har akkurat samme biologi som oss. Men ellers er du vel en opplyst person.

StenveggSer har egne nettsider og bør holde seg de
StenveggSer har egne nettsider og bør holde seg de
Svar til  Limmy
5 år siden

Personer som Limmy her bør utestenges fra frihetskamp , bolsjevik

Limmy
Limmy

Eller kanskje man skal våge å la folk få tenke litt selv?

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Det burde du prøve
Limmy 🙂

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

«Hvis du ikke klarer å rette deg etter samfunnet så vil samfunnet reagere» Ja, det stemmer Limmy. Vi er nok klar over at globalistene vil reagere og forsøke all verdens skitne triks for å forhindre fremvekst av politisk opposisjon. Men det er ikke derimot sagt at vi lar oss føye av litt motstand fra et system som er fiendtlig ovenfor eget folk. Men siden du er så føyelig av deg, kan vi jo ta en kopp kaffe sammen den dag Motstandsbevegelsen har vunnet mark. Håper ikke du får det så altfor vondt i sjela da, og måtte være i behov… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Om ordren bryter loven, og vår rett til ytring, så er det selvklart at vi ikke følger deres spill. «Bråk, drapstruer, plakater med løkker og har en historie med vold» Når du sier det slik ble jeg nesten litt skremt selv 🙂

Ja, virkelig. «Politiet er der for å holde orden» Ved å bråke, bryte loven, selv lage uorden? Kom deg ned på jorden Limmy.

Alexander Holm
Alexander Holm
5 år siden

INGEN FRED UTEN FRIHET !!!!!!!!!!!!!!