Hjem Artikler Demonstrasjoner og valgkamp – Frihetskamp i august

Demonstrasjoner og valgkamp – Frihetskamp i august

0

FRIHETSKAMP Sjefredaktør for Frihetskamp Martin Oppegaard oppsummerer valgkampmåneden august.

August har vært en intens måned for Motstandsbevegelsens aktivister. Dette har vært tydelig her på Frihetskamp, hvor vi har publisert en stor mengde artikler om offentlige aksjoner i Norge, valgkamparbeid i Sverige, demonstrasjoner i både Sverige og Finland, Arendalsuka, politiske nyheter og ideologi. Homolobbyen har også denne måneden blitt konfrontert, med blant annet et veldig godt avsnitt av Lederperspektiv. Det er virkelig syke saker man blir utsatt for når man går de forskjellige homo-subkulturene i sømmene, hvis man har mage til det. Men før vi dykker ned i myra skal vi ta en nærmere kikk på nyheter som engasjerte Frihetskamps lesere i august.

«Forskning» og flerkultur

Den sør-afrikanske kjempen Paul Kruger.
Den sør-afrikanske kjempen Paul Kruger.

Saken som skapte mest engasjement i kommentarfeltet i august var nyheten om at UDI vil samle Norges mest voldelige asylsøkere på et nytt asylmottak i Øyer kommune i Oppland. Beboerne er naturligvis redde for sine barn, men kommunen og asylprofitøren Heimta AS overkjører selvfølgelig befolkningen; de er bare redde for «det ukjente», og ordfører Brit Kamprud Lundgård og kommunen er strålende fornøyd med tiltaket. Det nye mottaket er enda ikke tatt i bruk og hvordan asyl-Klondike i Oppland ender er et åpent spørsmål.

Forrige måned ble en forskningsrapport om kosthold publisert, og media hoppet på og ukritisk repeterte feilinformasjon fra rapporten. Tobias Lindberg kunne avsløre at ikke bare rapportens konklusjon og metode var feilaktig, men at forfatterne også finansieres av legemiddelforetak og en interesseorganisasjon som alle tjener på rapportens konklusjon.

Her hjemme prøver jøden Ervin Kohn å diktere reglene for samfunnsdebatten – for alle bortsett fra ham selv. I en artikkel på Aftenposten presenterer han tre debattregler, som han selv aldri følger. I vår artikkel lister vi opp reglene og gir eksempler på hvordan han har brutt mot dem.

Flerkulturen byr som vanlig på sine beste sider og Frihetskamp kunne rapportere om en pakistansk 20-åring som oppsøkte sin pakistanske kjæreste på skolen og knivstakk henne 17 ganger – men hverken for å drepe eller skade. En tidligere SV-politiker og venstreekstremist ble i 2015 pågrepet og siktet for opplæring i bombekonstruksjon og for oppfordring til drap. Rettssaken kom opp den 30. august, med 12 dager avsatt til rettsforhandlinger.

Den 30. august gikk den sør-afrikanske kjempen Paul Kruger bort etter en tids kamp mot kreft. Paul Kruger var en revolusjonær som risikerte livet i sin kamp for boerfolkets frihet.

Les mer:

«Holocaust» lever fortsatt i Tyskland

«Holocaust»-industrien lever i beste velgående, og i august fikk vi to gode eksempler på dette. I fjor ble den 89 år gamle Ursula Haverbeck dømt for å stille spørsmål ved «holocaust», hvilket er en straffbar handling i Tyskland. Haverbeck anket dommen og tidligere denne måneden ble ankesaken avvist av Tysklands forfatningsdomstol, da spredning av påstander som er bevist falske ikke dekkes av ytringsfriheten. Å bli straffet for å fornekte «holocaust» er også kompatibelt med ytringsfriheten, ifølge tysk lov.

Ikke lenge etter fikk de jødiske «nazijegerne» på Simon Wiesenthalsenteret has på nok en grufull «nazist» som hadde unnsluppet «rettferdigheten» lenge nok – en 95 år gammel tidligere leirvakt, uten statsborgerskap eller bevis mot seg for å ha utført noen krigsforbrytelser ble deportert fra USA. Tyskland tok på seg byrden å straffeforfølge nok en nesten hundre år gammel funksjonær fra den tapende siden av krigen.

Les mer:

Homolobbyen og dens mørke bakside

I filmen «POZitivitet» blir man introdusert for en av de mørkeste sidene av hva homolobbyen propaganderer for, nemlig den syke aktiviteten «bugchasing». Dette går ut på at homofile aktivt forsøker å smitte seg selv med HIV, for å på denne måten «bli ferdig med det» og dermed unngå stresset med HIV-risikoen som sex med fremmede fører med seg. Filmen gjengir i detalj hvordan folk beskriver de mest perverse handlinger, og man lurer på om det er virkelig eller en dårlig spøk.

Filmen «The dangers of a transgender ideology» retter kritikk mot LHBTP-bevegelsens hjernevasking av småbarn. Barnelegen Dr. Michelle Cretella forklarer hvordan homolobbyen gjør barn kjønnsforvirret for deretter å presentere «løsningen» til deres problemer i form av «kjønnsbytte».

Mark Fairley argumenterer i «The paedophile agenda» om hvordan resultatet av at samfunnet forfaller og seksuelle avvik normaliseres, er at pedofili vil normaliseres og tolereres; De samme argumentene som har blitt brukt for å normalisere homofili er like gyldige for pedofili.

Motstandsbevegelsens podkast Lederperspektiv sendte i august et avsnitt som tar for seg homolobbyen og dens koblinger til pedofili. Dette er et viktig program som komplementerer vårt øvrige materiale om homolobbyen (et avsnitt fra Frontlinjen om homolobbyen ble sendt tidligere i sommer og kan høres her).

Les mer:

Politikk og valgkamp

Det som definitivt har utmerket august måned er ideologi, politikk og valgkamp. Valgkampen i Sverige tok for alvor av i august, med understøtte fra Norge nesten hver eneste helg. Videre arrangerte Motstandsbevegelsen to demonstrasjoner, det har vært hets i media og ideologiske radioprogrammer har blitt publisert.

Etter det svarte mørket fra homolobbyen kommer lyset – i form av en humoristisk artikkel fra RAUS-prosjektet om hvordan man svarer kulturmarxister. Engasjerte debattanter lyste også opp kommentarfeltet – for oss som tok spøken.

Etter slike humoristiske innslag får man kanskje en viss sympati for humorløse venstre-mennesker som roper på sensur og forbud? Neppe, men Tomas Ibsen Göranssons ekstreme utspill er humor på sitt eget vis, og kan oppsummeres med «Det handler om ekstremister!». Tilsvar finner man i «Hva er nasjonalsosialisme», hvor Haakon Forwald leser artikkelen med samme navn.

Ifølge nasjonalsosialismen så skal spørsmålet om hva som er best for folket som helhet forvandle så vel stat og myndigheter, som individer. Alle som utgjør nasjonen skal dra i en og samme retning – fremover!

I den svenske valgkampen har Centerpartiet satset på å dele ut valgflesk på arabisk og somalisk, og Sverigedemokraterna (SD) har fått en ny maskot. For de som fortsatt tror at SD vil stoppe masseinnvandringen og redde Sverige, må man bare ta øynene opp fra løgnmedias sladderblekker og se på hva partiet gjør i valgkampen: Partilederen Jimmie Åkesson har vært på valgturné med en afrikaner som konferansier. Sverigedemokraterna er ikke noe bedre enn Socialdemokraterna – snarere verre, ettersom de var de første til å kreve forbud av Motstandsbevegelsen!

Aktivister fra Rede 1 har vært delaktige i valgkampen og besøkte Strömstad den 11. august for å dele ut valgaviser og stemmesedler. Aksjonen fløt bra på, og artikkelen avsluttes med et intervju med Eskil Nielsen som var ansvarlig på plass.

Den 18. august arrangerte Motstandsbevegelsen en demonstrasjon i finske Åbo i forbindelse med forbudsrettergangen mot organisasjonen som nå pågår i Finland. Haakon Forwald skulle holde tale, men tollvesenet hadde stjålet talen fra Forwalds sekk og han måtte i stedet improvisere. Talen ble senere lest inn og publisert som et avsnitt av Frontlinjen.

Demonstrasjonen i Finland ble av riksledelsen ansett viktigere å delta på enn Arendalsuka, og Motstandsbevegelsen innstilte sitt nærvær på det siste. Dette var et av temaene som ble diskutert i avsnitt 9 av Frontlinjen.

Mens Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerte i ordnede former i Åbo ble kommunister fra Tjen Folket arrestert for planlegging av opptøyer og vold mot uliktenkende under Arendalsuka. Den bedrageridømte Kenneth Fuglemsmo var en av de pågrepne. Kommunistene ble pågrepet av politiet etter å ha sendt ut meldinger på sosiale medier med oppfordring om å trakassere uliktenkende.

Nøyaktig én uke etter demonstrasjonen tok Motstandsbevegelsen til gatene på nytt – i Stockholm. Det som opprinnelig var planlagt å være en demonstrasjon ble i siste liten endret til en manifestasjon. Grunnet mistanke om skittent spill fra systemet, og for å kunne garantere deltakernes sikkerhet, gikk vi vår egen vei og beveget oss ikke bort fra start- og stoppestedet hvor taler skulle holdes. Det ble servert mat og kaffe og ettersamlingen ble også holdt på samme sted. Dette var fint da alle som var tilstede dermed også fikk være med og sosialisere.

Samtidig med manifestasjonen ble det gjennomført en innovativ båtaksjon hvor et høyttalersystem var plassert i en båt utenfor det svenske riksdagshuset og spilte av en innspilt tale med Simon Lindberg i over en time. Etter aksjonen lurte aktivistene den ventende politibåten og unnslapp i høy hastighet.

Jeg vil avrunde oppsummeringen av august med to aksjoner som ble gjennomført i henholdsvis Rede 3 og Rede 4. I Bergen gjennomførte Rede 3 nylig en stor-offensiv hvor fire steder ble besøkt, hundrevis av flyveblader utdelt og masser av klistremerker satt opp. Rede 4 inntok Molde hvor de hadde en offentlig flyvebladsutdeling etterfulgt av basisaktivisme i byen. En aktivist fra Rede 4 rapporterte om aktiviteten til Frihetskamp:

– Store mengder flyveblader byttet eier og mange interessante diskusjoner og samtaler ble ført. Det var overveldende mange som holdt med i vårt budskap etter at de raskt hadde skumlest flyvebladet på plass, mens andre hadde det travelt og ville lese det når de kom hjem.

Les mer:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg