Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Demonstrer for seier på 1. mai!

Demonstrer for seier på 1. mai!

38

MOTSTANDSBEVEGELSEN Leif Eriksson maner alle til å ikke la noe hindre oss fra å delta på demonstrasjonene for vårt folks fremtid 1. mai.

Den 1. mai ble antatt som arbeiderbevegelsens kampdag på Den Andre Internasjonalen i Paris 1889. Den fremste årsaken da til å gjøre 1. mai til en høytidsdag var for å hedre minnet om de streikende arbeiderne som hadde blitt drept av politi i den såkalte Haymarketmassakren i Chicago den 4. mai 1886 da de demonstrerte for 8-timers arbeidsdag. Det var hardt arbeidende mennesker som da kjempet mot undertrykkende myndigheter og utsugende arbeidsgivere for anstendige og rettferdige levekår. Dette er verdt å ha i bakhodet i dag når majoriteten av de som demonstrerer på 1. mai er korrupte og vellønnede sosialdemokrater som selv sitter ved makten eller degenererte kommunister som med sin homoklemming og flerkulturhykling er så langt fra hederlige arbeidere man kan komme.

Men det finnes fremdeles en sann arbeiderbevegelse som står opp og demonstrerer mot det folkefiendtlige regimet, mot den gjerrige storkapitalen, mot de forbryterske fagforeningene og i stedet manifesterer for folkemakt og økonomisk rettferdighet – Den nasjonalsosialistiske nordiske motstandsbevegelsen! Vi utgjør i dag den eneste faktiske opposisjonen mot det sionistkontrollerte og folkeforaktende liberale svenske regimet. Vi er de eneste som i handling tar kampen på gater og torg for det arbeidende folkets fremtid, tross polititrakasserier, tåregass og batonger. Vi er de eneste som er beredte på å trosse oppsigelser fra jobben, utestengelse fra utdannelser og nedstengte bankkonti for å bedrive kampen for våre barns fremtid.

Vi er stolte over å være født av et folk med en flertusenårig tradisjon av kamp og offervilje, av viljestyrke og solidaritet, av oppfinnsomhet og entreprenørånd. Våre forfedre slet hele sine liv ute på åkrer, i skoger, i gruver, i bygg, på skoler og på sykehus for å bygge opp det samfunn og den velstand som vi har hatt privilegiet å fødes inn i. Det er ikke tilfeldighetenes verk. Det er intet mirakel. Det er resultatet av målbevisst og ansvarlig kamp. Det er en gave og en oppfordring til oss.

Hvordan har våre politikere og fagforeningsledere forvaltet denne arven? Har de vist respekt og ansvar for forfedrenes harde arbeid? Nei, de har i stedet solgt ut foretakene og bankene og infrastrukturen til fremmede globalister. De har solgt ut vår makt til å bestemme over oss selv til den kriminelle Europaunionen. De har benyttet arbeidsløsheten som et våpen for å skape utestengelse og holde lønningene nede. De har ønsket utenlandsk arbeidskraft, bemanningsforetak og risikokapitalselskaper velkommen for å skape utrygghet og splittelse på arbeidsmarkedet. Og sist, men ikke minst, har de åpnet vårt lands grenser for en masseinvasjon av fremmede i et slikt ukontrollert omfang at det truer med å utslette vårt velferdssystem og vårt folks rasemessige identitet.

Har alt dette skjedd ved en tilfeldighet eller på grunn av forhold som makthaverne ikke kunne rå over? Nei, absolutt ikke. Det er i stedet resultatet av en bevisst målrettet politikk grunnet på en fiendtlig sionistisk agenda med den hensikt å utslette det etnisk homogene og fremgangsrike folkefelleskapet som våre forfedre har bygget opp. I den agendaen inngår å selge ut våre foretak og institusjoner til globalister, å kontrollere mediene for å styre den nødvendige desinformasjonen og hjernevasken, og å eliminere menneskers bevissthet angående rase gjennom flerkultur og degenerert underholdning.

Vi kan ikke tillate at disse folkeforrædere lykkes med sine hensikter! Derfor mobiliserer vi nå som den eneste seriøse opposisjonen og som den eneste sanne arbeiderbevegelsen for å demonstrere mot etablissementet den 1. mai. Vi lar ingenting hindre oss fra å delta og gjøre vår stemme hørt i Ludvika eller Boden. Våre forfedres slitsomme kamp og våre barns rett til en verdig fremtid krever dette av oss. Vi vet av historien at det er mulig å slå tilbake mot sionistglobalister og bryte deres innflytelse over korrupte regimer. Det er ikke feige politikere med sekssifrede månedslønner som kommer til å lede den kampen. Nei, det er vi, nordiske menn og kvinner, som med samme urokkelige besluttsomhet som arbeiderne i Chicago i 1886 skal møte våre fiender. På 1. mai skal vi forsvare våre nasjonalsosialistiske idealer og vise hele verden av vi har viljen og motet til å seire!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
38 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
4 år siden

Veldig innspirerende og god artikkel. Gleder meg stort til Ludvika 1 mai.

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Vi lar ingenting hindre oss nei!
1.mai 2018 blir et minne for livet!

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
4 år siden

Veldig bra artikkel, riktig stemning.

Tom
Tom
4 år siden

Utrolig bra artikkel. Gleder meg enormt til 1 mai

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Litt konstruktiv kritikk; Prøv og ikke bli til nedsprayet bankebiff i år da……
På tide med litt mer enn skjold, kanskje? Selvforsvar er en menneskerett. Uansett hva Stefan Løfven mener. ikkesant.

Legg vekk den politiske korrekthet og trekk sverd snart.

Da vil dere brått også få flere følgere.

La Det Skje

Rogaland
Rogaland
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Vi har aldri blitt ned-sprayet 1.mai!
Selvforsvar er selvfølgelig lov, og her har skjoldbærerne full kontroll.

Ellers er jo Motstandsbevegelsen ALDRI politisk korrekt.
Sverd kan man aldri trekke, da blir organisasjonen ulovlig, og det ville sendt ut helt feil signal og strengt talt være unødvendig bruk av makt.

Vi får flere følgere, sympatisører og medlemmer hver dag og det blant annet som følge av at folket ser hvordan politiet og meningsmotstandere behandler oss.

Hva skjedde med denne kommentaren? 🙂 Ulikt deg.. hehe 🙂

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Rogaland
4 år siden

Bare EKSTREMT lei av og se politiet og regjeringen ture frem som dem vil på brutalt og ulovlig vis uten en eneste dytt tilbake pga NMR’s frykt for og gjøre noe ulovlig. Refererer f.eks til Gøteborg i fjor. Ulovlig eller ikke, grensene Må krysses før eller senere om det skal bli noen radikal forandring. Gjør det politikerne og politiet åpenbart er mest redde for og som dem snakker om hele tiden med .anstrengelse i sine uttalelser.

{Det må EKSTREMISME til )
———————-

Lykke til NMR.

Hilsen et EKSTREMISTISK monster.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Rogaland
4 år siden

Fortsett og la dem kontrollere dere psykisk ved og pålegge dere enda mer frykt for og bli kalt rasister nazister og ikke minst extremister. Bra jobba

Rogaland
Rogaland
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Her finnes det ingen frykt!
De kan kalle oss hva de vil, vi er nasjonalsosialister og ingen greier å vippe oss av pinnen.

Bra jobba ja? Vi avanserer hver dag! 🙂

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Rogaland
4 år siden

Dere får ingen respekt av allmennheten ved og forbli bankebiff. Heller ingen sympati. Et skjoldtog har ingen videre større effekt.

Passivt.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Har följt med på dina kommentarer och har dragit den konklusionen att du inte ved vad du pratar om. Du borde lyfta röven från surfarsoffan och ta dig ett besök i verkligheten. Du kommer med påståenden här som gränsar till lögner. «Bare EKSTREMT lei av og se politiet og regjeringen ture frem som dem vil på brutalt og ulovlig vis uten en eneste dytt tilbake pga NMR’s frykt for og gjøre noe ulovlig.» Våra sköldbärare vek inte ner sig en millimeter i Göteborg trots pepparspray och betongslag. De utgjorde ett effektivt skydd för övriga demonstrationsdeltagare. Vi kom och gick som… Les mer »

aaa
aaa
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

1. mai er for solidaritet. Ikke for fremmedfrykt og rasisme.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  aaa
4 år siden

jeg vet. Les hva jeg skriver.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  aaa
4 år siden

Det där är bara floskler du inte ens förstår betydelsen av.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Bra at dere ikke rørte dere 1mm når politiet mishandlet dere, men tragisk at dere ikke slo tilbake og aldri vil gjøre det fordi det er så viktig for dere og holde systemregimets lover. Var dere en Sann opposisjon hadde dere ikke brydd dere om disse zionistlover og dere hadde slått tilbake. Og til dere som mener jeg kaller dere nazister og rasister og extremister, jeg kaller dere ikke det for dere er jo ikke det, jeg bare understreker at det er det dere blir kallt og at dere lar dere kue under marxistiske lover, men for all del, fortsett… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Lämnade du ens soffan?
Vi var på tur i timmar i Göteborg och dansade samba med purken.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Dere er den selv-erklerte ‘sanne’ opposisjon.
Bevis at dere er det .

Nok Samba dansing.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Genom att anfalla polisen?
Är du chefsstrateg hos AFA?

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Nei, ikke ved og Angripe politiet, men forsvare seg i mot kriminelle/brutale angrep ifra et korrupt politi. Har du hørt om begrepet; ‘Hardt Mot Hardt?’

Om dere ikke klarer skille mellom Antifa-terroristangrep og på det og forsvare seg selv så er det likesågreit og legge denne ballen død. Er ikke her for og Spille pingpong eller delta i Sambadans, ville bare gi dere noe og tenke på.

Ps; Ikke Alle som tenker annerledes enn dere er rødinger og jøder.

Om dere er den sanne opposisjon så bevis det.

God sommer.

Rogaland
Rogaland
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Det er flere ganger motstandsbevegelsen kunne SKAMBANKET og stripset politiet som noen mindreverdige kveg, men det vil som sagt resultere i at organisasjonen blir ulovlig. Det viktige nå er at vi fortsetter med det vi gjør, og at vi øker i antall medlemmer og engasjement. Som nevnt tidligere her er strategien til ledelsen helt korrekt. Alt går slik det skal og må gå. Innen 10 år, hvis vi ikke allerede har vunnet, så er vi såpass store at INGEN kan røre oss. Verken politi eller militæret. – Og faktisk, på dette tidspunkt er såpass mange av dem med oss at… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Rogaland
4 år siden

Ett flott innlegg! Jeg tillater meg likevel å legge til en ørliten kommentar: Ja, vi kunne slått kraftig fra oss om vi så ønsket. Men for meg handler det også om noe mer enn bare strategi. Om noen spytter meg i ansiktet, så spytter jeg ikke tilbake – så lavt vil jeg aldri tillate meg selv å synke, men jeg ville selvsagt gitt svar på tiltale. Videre må man huske at vårt mål til syvende og sist er et ekte folkefelleskap, i det folkefelleskapet inngår også politiet. Følgelig vil det å søke unødig konflikt og strid med politiet være kontraproduktivt.… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Jarl Stoltz
4 år siden

Jarl Stoltz, Dere er med andre ord kun en gjeng liberalister.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Rogaland
4 år siden

‘Ulovlig’, Næmmen mamma mia så systemtro og trofaste dere er til lovene fienden har pålagt dere og holde da? Syntes dere sa dere skulle utfordre systemet og den zionistiske eliten? Glemte dere at på Eidsvoll 1814 var det en haug med zionister som dannet grunnloven?

En haug Liberalister er hva dere faktisk er. Jeg skal sitte i sofan og nyte showet på hver eneste Demo dere har inntil dere slår tilbake på zionistsystemet.

Først Da skal jeg løfte rævva mi og støtte dere,

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Rogaland
4 år siden

Om dere ikke endrer strategi og våkner opp vil dere om 10 år være en Stor gruppe utvannet og fullt infiltrert av liberalisme og kapitalisme. Jeg blir ikke sjokkert om bestefaren til noen i den tilsynelatende ledelsen er en zionistisk banker som har skrevet kontrakt med NMR i håp om medlemsvekst,. Altså større inntekt. ..

Tom
Tom
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

La hva skje??? Bli gjort forbudt med lov??? Nice try schlomo

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Tom
4 år siden

Ja en lov opprettet av kriminelle som dem selv ikke holder, men «høyre extremister » må stadig følge den. Politiet banker ulovlig løs på politisk opposisjon, men kan opposisjonen ta igjen? Nei, det er ikke lov. (Og dere følger den loven). » Bravo!»

Aner ikke hvorfor du kaller meg shlomo (Tom), men du er vel litt systemvasket du også. Redd for konstruktiv kritikk og meninger utenfor boksen.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Tom
4 år siden

La Hva skje? At NMR trekker til «sverd, » litt mer fightingspirit, litt mer gnist., kanskje… Skjønner ikke?

Nice comment, Valiumtygger.

Martin
Martin
4 år siden

Returning Ghost: Jeg har lest hva du skriver ovenfor. Du forstår ikke at om motstandsbevegelsen skulle ty til offensiv vold, så ville vi gitt systemet det trekket de er ute etter. De vil at vi skal miste hodet og gjøre som du nevner ovenfor. Vi kjenner vår fiende og har gjort alt rett. Vi har strategiske og kloke hoder i ledelsen som har fattet rette beslutninger om hva som skal gjøres og ikke.
Som oftest har storkjefta typer som deg mye de får sakt, men lite de får gjort i praksis.
Jeg lurer på hvor du står politisk/ideologisk?

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Martin
4 år siden

Det trekket dem er ute etter’, Vel det kan nok stemme at dem er ute etter det trekket for og kunne stemple dere og «bevise» at dere er en trussel , som dem så desperat ønsker ja, men satt i perspektiv, Er det egentlig noen vei utenfor? Altså, borgerkrigen vil komme før eller senere uansett, kanskje den allerede er her. Poenget er at systemet vil jobbe like mye i mot dere og ødelegge for dere uansett om dere tyr til offensivt eller ikke, så hva har dere og tape på det egentlig

Martin
Martin
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Nei, de er ute etter at vi tyr til hevnaksjoner med vold etc, slik at de kan forby oss og stemple oss som en terrorgruppe.

Returning Ghost: «Altså, borgerkrigen vil komme før eller senere uansett, kanskje den allerede er her.»

Svar: det er krig her og nå, men vi befinner oss i en informasjonskrig.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Martin
4 år siden

Så lenge dere fortsetter følge zionistlovene for enhver pris og er bekymret for hvilket stempel dem vil sette på organisasjonen vil dere forbli på stedet ‘freeze’ og dere vil fortsette la dem kontrollere dere. Det var også dette jeg mente med psykisk kontroll. Dem bedriver psykologisk krigføring mot dere.

Isen Må brytes om det skal bli noen effektiv forandring til det bedre.

Lite poeng i og starte på 0 for og ende opp på 0 .
Folkefelleskap kan være bra, men hva slags folkefelleskap, et systemtro folkefelleskap? Seiøst, kom igjen’a..

Martin
Martin
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Stedet «freeze»? Vi får inn nye støttemedlemmer, medlemmer og aktivister hele tiden. Vi kan ikke være kjepphøye når vi er i oppbyggingsfasen. Du mangler totalt forståelsen for organisasjonsstruktur. Alt du gjør er å klage på folk som virkelig ønsker å få til noe. Troll!

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Martin
4 år siden

Hva er best; En lovlig organisasjon full av systemtro begrensninger og filtrering, eller en «kriminell» organisasjon hvor dere i det minste har friheten til å gjøre hva dere vil og hva som trengs i kampens navn. ?

Oppbyggingsfasen? Ok, Hva er deres grunnmur-materiale, Stein eller Balonger?

Ja alle som vet bedre enn dere er troll, og alle som er litt uenig med dere er jøder og rødinger.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Enligt dig är det bäst att sitta hemma i soffan feg och lat och vänta på serverat bord.
Radikalt.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Martin
4 år siden

Anngående Hvor jeg står ideologisk/politisk; Hva synes du det ser ut som utifra hva jeg skriver?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Eskapism.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Stemmer. Gidder selvfølgelig ikke bli med støtte noe så liberalt, virkelighetsfjernt og oppblåst opplegg som dette her.
Skal jeg si hva som trengs for og utslette hele NMR om 10 år når NMR har vokst seg større i antall?

Svar; 1 korrupt politimann med MP5.

Lykke til med Bamseklubben deres.

Martin
Martin
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Igjen, bare snakk. Du vet ingenting om våre sikkerhetstiltak. Du har en arrogant, defaitistisk og bedrevitende holdning som gir et inntrykk av at du er en drittunge. Hva gjør du for ditt folk egentlig? Jeg ser bare klaging og lite samarbeid.