Hjem Nasjonal kamp Demonstrer med Den nordiske motstandsbevegelsen i Uppsala 1. mai

Demonstrer med Den nordiske motstandsbevegelsen i Uppsala 1. mai

FOLKEFEST Motstandsbevegelsens tradisjonelle hyllestdemonstrasjon til den nordiske arbeideren vil i år gå av stabelen i Uppsala. Du stiller vel opp?

Siden 2016 har Den nordiske motstandsbevegelsen årlig demonstrert på arbeiderens dag, 1. mai, for å vise et alternativ til folket i tider når de gamle «arbeider»-partiene har blitt forvandlet til innvandringspartier som totalt driter i nordboerne. Selvfølgelig vil det også arrangeres en demonstrasjon i år, og det har derfor blitt innlevert en formell søknad om tillatelse.

I 2018 ble det satset stort og det ble skrevet historie da det for første gang i moderne tid ble arrangert to nasjonale demonstrasjoner samtidig på forskjellige steder – i både Ludvika og Boden. I fjor ble det gjentatt med demonstrasjoner i Ludvika og Kungälv samtidig.

I år satses det i stedet på en større demonstrasjon i Uppsala – en betydelig større by som dessuten er bedre lokalisert for at så mange som mulig skal kunne ta seg dit. I år er dessuten 1. mai en fredag og starten på en langhelg for de aller fleste arbeidere, hvilket gjør forhåpningene på et stort deltakerantall enda høyere.

Frihetskamps søsterside Nordfront har vært i kontakt med Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg for å stille tre spørsmål om nyheten.

Hvorfor holdes det i år bare én demonstrasjon 1. mai?

– Selv om det har vært vellykket og banebrytende med doble demonstrasjoner i 2018 og 2019 har vi likevel opplevd at det finnes noen som av forskjellige årsaker ikke stiller, men som hadde stilt opp hvis vi i stedet hadde samlet styrkene våre på ett sted. Det har også blitt opplevd som litt vanskelig for noen å ta seg til de mindre stedene hvor vi har arrangert demonstrasjoner.

Uppsala er en storby som ligger godt til, nær både Stockholm og andre storbyer, hvilket burde øke mulighetene for de fleste til å kunne delta. Videre er Uppsala en veldig vakker by og det finnes en lang tradisjon med nasjonal organisering, noe som selvklart ytterligere forbedrer sjansene til at det skal bli en helt fantastisk dag!

Hvem får komme?

– Alle folkefrender som synes det hadde vært fint om Norden også i fremtiden befolkes av hvite mennesker er varmt velkommen. Det kreves altså ikke medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen eller liknende og det er heller ingen aldersgrense eller annet.

Hvorfor skal man delta da?

– For å gjøre sin del og være med på å skape forandring. Selv om man av forskjellige grunner ikke deltar i kampen resten av året, så burde det minste man kan gjøre være å stille opp med oss 1. mai. Hver eneste deltaker hjelper til med å styrke budskapet som vi formidler: til folket at det finnes håp om forandring; og til de korrupte makthaverne: at vi er lei av deres vanstyre. Som en bonus kan jeg dessuten garantere at det kommer til å bli veldig gøy og det gis gode muligheter for omgang med rakryggede nordboere i alle aldre.

Begynn planleggingen av reisen allerede nå og pass på å besøke Frihetskamp for mer informasjon ettersom tiden nærmer seg. Vel møtt!