Hjem Nasjonal kamp Demonstrer med Den nordiske motstandsbevegelsen i Uppsala 1. mai

Demonstrer med Den nordiske motstandsbevegelsen i Uppsala 1. mai

23

FOLKEFEST Motstandsbevegelsens tradisjonelle hyllestdemonstrasjon til den nordiske arbeideren vil i år gå av stabelen i Uppsala. Du stiller vel opp?

Siden 2016 har Den nordiske motstandsbevegelsen årlig demonstrert på arbeiderens dag, 1. mai, for å vise et alternativ til folket i tider når de gamle «arbeider»-partiene har blitt forvandlet til innvandringspartier som totalt driter i nordboerne. Selvfølgelig vil det også arrangeres en demonstrasjon i år, og det har derfor blitt innlevert en formell søknad om tillatelse.

I 2018 ble det satset stort og det ble skrevet historie da det for første gang i moderne tid ble arrangert to nasjonale demonstrasjoner samtidig på forskjellige steder – i både Ludvika og Boden. I fjor ble det gjentatt med demonstrasjoner i Ludvika og Kungälv samtidig.

I år satses det i stedet på en større demonstrasjon i Uppsala – en betydelig større by som dessuten er bedre lokalisert for at så mange som mulig skal kunne ta seg dit. I år er dessuten 1. mai en fredag og starten på en langhelg for de aller fleste arbeidere, hvilket gjør forhåpningene på et stort deltakerantall enda høyere.

Frihetskamps søsterside Nordfront har vært i kontakt med Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg for å stille tre spørsmål om nyheten.

Hvorfor holdes det i år bare én demonstrasjon 1. mai?

– Selv om det har vært vellykket og banebrytende med doble demonstrasjoner i 2018 og 2019 har vi likevel opplevd at det finnes noen som av forskjellige årsaker ikke stiller, men som hadde stilt opp hvis vi i stedet hadde samlet styrkene våre på ett sted. Det har også blitt opplevd som litt vanskelig for noen å ta seg til de mindre stedene hvor vi har arrangert demonstrasjoner.

Uppsala er en storby som ligger godt til, nær både Stockholm og andre storbyer, hvilket burde øke mulighetene for de fleste til å kunne delta. Videre er Uppsala en veldig vakker by og det finnes en lang tradisjon med nasjonal organisering, noe som selvklart ytterligere forbedrer sjansene til at det skal bli en helt fantastisk dag!

Hvem får komme?

– Alle folkefrender som synes det hadde vært fint om Norden også i fremtiden befolkes av hvite mennesker er varmt velkommen. Det kreves altså ikke medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen eller liknende og det er heller ingen aldersgrense eller annet.

Hvorfor skal man delta da?

– For å gjøre sin del og være med på å skape forandring. Selv om man av forskjellige grunner ikke deltar i kampen resten av året, så burde det minste man kan gjøre være å stille opp med oss 1. mai. Hver eneste deltaker hjelper til med å styrke budskapet som vi formidler: til folket at det finnes håp om forandring; og til de korrupte makthaverne: at vi er lei av deres vanstyre. Som en bonus kan jeg dessuten garantere at det kommer til å bli veldig gøy og det gis gode muligheter for omgang med rakryggede nordboere i alle aldre.

Begynn planleggingen av reisen allerede nå og pass på å besøke Frihetskamp for mer informasjon ettersom tiden nærmer seg. Vel møtt!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
23 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
2 år siden

Ser frem til dette.

N.S
N.S
2 år siden

Blir bra. Kom med alle mann.

N.S
N.S
2 år siden
Steinar
Steinar
Svar til  N.S
2 år siden

Kan de gule vestene, så kan nordboeren når han våkner.

N.S
N.S
Svar til  Steinar
2 år siden
Roar
Roar
Svar til  N.S
2 år siden

Hvem vet 😉

Øystein
Øystein
2 år siden

Gleder meg! ??‍♂️

Richard
2 år siden

Her bør enhver som er glad i fedrelandet møte opp.

N.S
N.S
Svar til  Richard
2 år siden

Og norden 🙂

Ronny
Ronny
2 år siden

Absolutt! Dette blir gøy!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Enhver som sier at demonstrasjon ikke har noe for seg bør man stille spørsmålstegn ved. La de sitte og sture i komfortsonen sin og glem de. Gleder meg til 1. mai!!!

Steinar
Steinar
2 år siden

Jeg kommer!

Emma
Emma
2 år siden

Hvor kan man henvende seg om man har lyst til å bli med?

Tommy Olsen
Svar til  Emma
2 år siden

Mer informasjon kommer på Frihetskamp når tiden nærmer seg. Ellers kan du alltids kontakte oss på [email protected].

Vel møtt!

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
2 år siden

Stå på gutter og jenter, dere gjør en god innsats.

Tom
Tom
2 år siden

De som ikke møter opp på dette kan man heller ikke regne med når det virkelig gjelder!

Roar
Roar
Svar til  Tom
2 år siden

Nei, folk som aldri deltar kan man ikke regne med

Tommy Olsen
2 år siden

Ser frem til å møte dere alle i Uppsala, den 1.mai!
Fremover skal vi!

Espen
Espen
2 år siden

Konge!

Hanne
Hanne
2 år siden

Gleder meg. Jeg er klar!

Ask
Ask
2 år siden

Kommer!

trackback
2 år siden

[…] Relaterte artikler: Demonstrer med Den nordiske motstandsbevegelsen i Uppsala 1. mai […]

trackback
1 år siden

[…] 1. mai-demonstrasjon – E-post: [email protected] […]