Hjem Nasjonal kamp Demonstrér med oss i Ludvika og Boden den 1. mai

Demonstrér med oss i Ludvika og Boden den 1. mai

11

DEMONSTRASJON Den 1. mai arrangerer Den nordiske motstandsbevegelsen to demonstrasjoner samtidig: én i Ludvika og én i Boden. Vis mot og still opp!

For første gang i moderne historie arrangeres to nasjonale demonstrasjoner samtidig. De går under parolen «Vi er ikke politikere – VI ER FOLKET!» og alle folkefrender er velkommen til å delta uansett om de er medlemmer av Den nordiske motstandsbevegelsen eller ikke.

Oppdatering 16. april: Talerlisten er klar. I Boden vil Simon LindbergFredrik VejdelandBo NilssonRobert Eklund og Simon Holmqvist tale. I Ludvika vil Pär ÖbergJörgen KromannPär SjögrenSebastian Elofsson og Jimmy Thunlind tale. Les mer om talerne HER.

I Ludvika har ruten blitt bestemt og politiet har gitt tillatelse til demonstrasjonen. Marsj-veien går fra Mossplan, via Mossgatan, Uppfartsvägen, Skolgatan, Köpmansgatan og Storgatan. I motsetning til Göteborg-politiet kommer ikke politiet i Ludvika til å gripe inn mot skjold eller Tyrrunefaner.

Ruten i Ludvika.
Ruten i Ludvika.

Oppdatering 17. april: Søknaden for å holde demonstrasjonen i Boden har blitt innvilget. Samlingen skjer kl. 12:00 på parkeringen til Dollar Store (Kaptensgatan). Marsveien vil deretter følge Brogatan og så svinge inn på Kungsgatan for å avsluttes på Kvarnängen i Boden sentrum. Det er på Kvarnängen talene vil holdes.

Ruten i Boden.
Ruten i Boden.

Ordensregler og plakater finnes HER.

Samlingen skjer kl. 12:00 i begge byene.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil gjøre sitt beste for å tilby transport eller samkjøring til demonstrasjonene, over hele Norden. Mer informasjon om nøyaktig samlingsplass og regler vil komme på Frihetskamp snart.

Har du spørsmål som du vil ha svar på fra en offisiell representant kan du sende en e-post til [email protected].

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Det er planen =)

peckerwood
peckerwood
4 år siden

skal bli spennede å se hva ordre politiet får av regjeringen når det nærmer seg 1 mai.blir det like styggt som i gøteborg så er jo sverige for alltid diktatur.

Andreas H
Andreas H
Svar til  peckerwood
4 år siden

Tviler på at de er dumme nok eller våger noe sånt når det er valg år.

peckerwood
peckerwood
Svar til  Andreas H
4 år siden

trur ikke dem bryr seg desverre,er viktigere å knuse opposisjonen og kneble yttringsfriheten.sannheten skal ties i hjel

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  peckerwood
4 år siden

Ludvika är inte och blir inte som Göteborg.
Vi kommer att få se en liknande demonstration nu som tidigare år i Borlänge och Falun.
Jag vill påstå att det är helt tryggt att demonstrera med oss i både Boden och Ludvika.
Vi har en fantastiskt duktig säkerhetsgrupp och en dedikerad skader av aktivister som kommer att säkerställa att demonstrationsdeltagare kan vara helt trygga.

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Alle med Europeisk opphav burde Støtte og værne om denne Demonstrasjonen enten dem velger dukke opp eller ei. Det beste er selvfølgelig og bli med og Gå! men for dem som ikke kan så kan det f.eks gå ann og følge med på Direkte Tv i fra marsjen og holde *Recordingen* klar med tanke på beviser vedrørende politisk politivold, marxistisk dis-informasjon i fra mainstream media osv. Myndighetene vil som vanlig prøve lure NMR i en felle forså og skape media bilder som ikke stemmer. Det har jo blitt standard rutine. Her blir det en jobb og gjøre både innenfra marsjen… Les mer »

trackback
4 år siden

[…] Les også: Demonstrér med oss i Ludvika og Boden den 1. mai […]

einsatzKommandoB
einsatzKommandoB
4 år siden

Nå er stormer frem, voksent, med både mange talere og god sikkerhet, noe som virkelig senker terskelen for å følge oss i kampen! Sieg Sieg

Jaujausen
4 år siden

Håper det kommer litt info om samkjøring etc, for min del så trengs det å planlegges litt. Å dette er første mulighet jeg har til å få blitt med på demonstrasjon, så veldig giret! 🙂

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
Svar til  Jaujausen
4 år siden

Ta kontakt på mail så kan det ordnes
https://www.frihetskamp.net/kontakt-frihetskamp/