Hjem Nasjonal kamp Demonstrér med oss i Ludvika og Boden den 1. mai

Demonstrér med oss i Ludvika og Boden den 1. mai

DEMONSTRASJON Den 1. mai arrangerer Den nordiske motstandsbevegelsen to demonstrasjoner samtidig: én i Ludvika og én i Boden. Vis mot og still opp!

For første gang i moderne historie arrangeres to nasjonale demonstrasjoner samtidig. De går under parolen «Vi er ikke politikere – VI ER FOLKET!» og alle folkefrender er velkommen til å delta uansett om de er medlemmer av Den nordiske motstandsbevegelsen eller ikke.

Oppdatering 16. april: Talerlisten er klar. I Boden vil Simon LindbergFredrik VejdelandBo NilssonRobert Eklund og Simon Holmqvist tale. I Ludvika vil Pär ÖbergJörgen KromannPär SjögrenSebastian Elofsson og Jimmy Thunlind tale. Les mer om talerne HER.

I Ludvika har ruten blitt bestemt og politiet har gitt tillatelse til demonstrasjonen. Marsj-veien går fra Mossplan, via Mossgatan, Uppfartsvägen, Skolgatan, Köpmansgatan og Storgatan. I motsetning til Göteborg-politiet kommer ikke politiet i Ludvika til å gripe inn mot skjold eller Tyrrunefaner.

Ruten i Ludvika.
Ruten i Ludvika.

Oppdatering 17. april: Søknaden for å holde demonstrasjonen i Boden har blitt innvilget. Samlingen skjer kl. 12:00 på parkeringen til Dollar Store (Kaptensgatan). Marsveien vil deretter følge Brogatan og så svinge inn på Kungsgatan for å avsluttes på Kvarnängen i Boden sentrum. Det er på Kvarnängen talene vil holdes.

Ruten i Boden.
Ruten i Boden.

Ordensregler og plakater finnes HER.

Samlingen skjer kl. 12:00 i begge byene.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil gjøre sitt beste for å tilby transport eller samkjøring til demonstrasjonene, over hele Norden. Mer informasjon om nøyaktig samlingsplass og regler vil komme på Frihetskamp snart.

Har du spørsmål som du vil ha svar på fra en offisiell representant kan du sende en e-post til [email protected].