Hjem Nyheter Norge Demonstrerte mot Motstandsbevegelsen i Lillehammer

Demonstrerte mot Motstandsbevegelsen i Lillehammer

LILLEHAMMER Ytringsfrihetshatere demonstrerte i dag i Lillehammer mot Motstandsbevegelsens aktivitet på lørdag.

Fotomontasje av skjermdumper hentet fra Gudbrandsdølen Dagningen.

Den såkalte manifestasjonen mot «nynazisme» fant sted i Gågata i Lillehammer tirsdag ettermiddag. Initiativtagerne var kommunisten Turid Thomassen fra partiet Rødt, Arbeiderpartiets Knut Arne Vassdokken og Lars Kjelkenes Giæver fra Miljøpartiet De Grønne. Etter planen ønsket arrangøren at Lillehammer tirsdag skulle «vaskes» rent for «rasisme og nazisme».

Lokalavisen Gudbrandsdølen Dagningen siterer utdrag fra noen av talene som ble holdt, og felles for de alle er at de var fylt til randen med floskler, uvitenhet og et hat mot ytringsfriheten.

– Det som skjedde på lørdag, skal aldri skje igjen, uttalte kommunisten Thommassen.

Hvordan Thomassen har tenkt til å oppheve ytringsfriheten Lillehammer fremkommer ikke i artikkelen, men kan kan vel anta at det er hennes egne lille kommunistisk utopi.

– Jeg tror det er farligere å ikke si ifra og stå opp mot urett og undertrykkende ideologier. Ingen av nynazistene var heldigvis fra Lillehammer, men vi må vise folkene de hater, at vi er flere som ønsker at Lillehammer skal være mangfoldige og inkluderende, uttalte Giæver og bekreftet med det at han vet absolutt ingenting om hverken Motstandsbevegelsen eller nasjonalsosialismen.

Kilde:
Viste sin nazi-avsky