Hjem Nyheter Norge Markering mot Motstandsbevegelsen – med innleid kommunistband

Markering mot Motstandsbevegelsen – med innleid kommunistband

21

ÅSNES Folkeforrædere arrangerte en markering mot «rasisme og nazisme» på Flisa, og hadde leid inn et kommunistband til å underholde publikum.

Til høyre: Sokneprest André David Tys.

Lørdag formiddag ble det arrangert en såkalt manifestasjon mot «rasisme og nazisme» på Flisa. SV-politiker Hilde Mari Bjørke var den som tok initiativ til markeringen etter det ble heist en hakekorsfane på rådhusplassen på Flisa. Tidligere har det også blitt satt opp klistremerker på området, rapporterer avisen Glåmdalen.

Sokneprest i Åsnes, André David Tys, deltok også og omtalte dagen som en «velsignet dag mot rasisme og nazisme». Soknepresten var også en av talerne og repeterte de sedvanlige flosklene om «alles likeverd» osv.

– Alle mennesker er like mye verd uansett hvor de kommer fra. Det er flott å se at så mange møter opp for å slå det fast.

Som underholdning for dagen fikk Gatas Parlament fremføre sin «antirasistiske» kommunistpropaganda på rådhusplassen.

Flere politiske partier var også representert og holdt appeller på rådhusplassen. Fellesnevneren for alle talene var ifølge avisen å proklamere at man nå var klar til kamp mot «nazistene».

Arbeiderpartiets John Oppi var mer konkret i sin tale, og spesifiserte at det var Den nordiske motstandsbevegelsen man gjorde motstand mot. Ifølge Oppi så er også Motstandsbevegelsen imot alt man verdsetter i Norge.

For å underholde publikum hadde folkeforræderne, passende nok, leid inn det kommunistiske bandet Gatas Parlament, som fremførte «antirasistiske rappelåter».

Kilde:
En velsignet dag mot rasisme og nazisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
21 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Micke
Micke
5 år siden

«Velsignet dag»Hahaha….NMR eier gata samme hvor de drar…stikk hue tilbake i sanda

Thule
Thule
Svar til  Micke
5 år siden

Se på bildet. De fikk ikke samlet mer enn en liten gjeng med veike tullinger. Det er ikke sikkert de er lokale en gang. Kommunister er kjent for å hente folk utenfra for å fremstå som mer aksepterte blandt vanlige folk. Ingen med vett i skallen er åpent kommunist.

Johan G
Johan G
5 år siden

Rart hvordan de ser på seg selv som «godhetens disipler» når det de omfavner er å ødelegge eget folks fremtid. De er å så forblindet av å «hjelpe» andre, at de totalt glemmer sin egen folkefamilie. De er så forblindet av globalistenes propaganda at de forestiller seg at man som nasjonalsosialist hater andre raser når man fører kritikk mot en fremmedinvasjon. Der er så forblindet at de ikke ser andre løsninger som gavner oss alle. Istedet står de på feil side og hyller globalistenes krigføring, globalistenes orkestrerte masseinnvandring og vårt folks ødeleggelse. Det glade vanvidd!

Fredrik
Fredrik
5 år siden

«Kristendommen, som har jødiske røtter og kun er forståelig som en vekst fra dette jordsmonnet, representerer motbevegelsen til enhver oppdrettets, rasens, privilegiets moral: – Den er den antiariske religionen par excellence» – Friedrich Nietzsche, Avgudenes Ragnarok

Espen
Espen
Svar til  Fredrik
5 år siden

for noe vås

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Med utsagn som; «Vi er alle likeverdige.. » – Samtidig som dem mener at vi Nasjonal Sosialister er noen nazisvin som så vidt skal ha rett til og eksistere er et interessant subjekt .

Blodorm
Blodorm
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

«Alle dyr er like, men noen er likere enn andre.»

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Det var fra det området flest NS medlemmer bodde før og etter krigen.

Så de som står der er barnebarn av helter men som hater seg selv og er for feig til og gjøre som sine forfedre.

SKAM!!!

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

Det var gamledager.

De fleste som bor oppi der nå er innavla. På tide NS overtar igjen ..

KS88
KS88
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

De fleste som står der er de samme som var fly forbanna da de åpnet asyl mottak i nær området. Er de samme folkene som forbanner seg over svartskaller, sotrør og hva annet de velger å kalle dem. Om de er innavla eller ikke aner jeg ingenting om.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  KS88
5 år siden

Du ser dem mangler fysisk symmetri i trynet og sunn fornuft.
Livredde for å tenke nytt, sladrer og hater individuelle, ser stygt på en uansett hva, og høflighet hva er det ?

SMILeY
SMILeY
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Gatas parlament er fra Oslo tror jeg. Men han sognpresten er ikke akkurat kremen av nordiske gener heller. Pigmentene er der, men ansiktstrekkene minner med om en hoven balle. Typisk pedo-offer som, prest i tilleg.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  KS88
5 år siden

(Og dessuten har ikke det å kalle noen svartskalle noe som helst og gjøre med å være Nasjonal Sosialist.) Selvom det er hva innavel’n tror …

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Jeg vil tro støllpresten Andre David Tys ikke kommer lengre enn til skjœrsilden ved sin bortgang med den holdningen der.Gatas parlament og resten av imbisilene som samlet seg kan bare pakke sammen og gå å legge seg. Den Nordiske Motstandsbevegelsen er kommet for å bli.NB Håper å få se mere aktivitet mot den IKKE legitime myndighet i Åsnes. HEIL SEIER

Tom
Tom
5 år siden

haha når en sokneprest er involvert forsvinner ungdommen. Like «kult» som kristen rock/metal 🙂

Espen
Espen
Svar til  Tom
5 år siden

det finnes kristene band som spiller reva av mange , så hav er det her for lavskalle utalelser ?

KS88
KS88
5 år siden

Ja. Var ca 200 personer der, litt fler om man regner med artister og pr-kåte lokalpolitikere ute etter å få litt goodwill for å markere mot alle de slemme «nazistene» som har gjort skumle ting som å heise flagg og sette opp klistremerker.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Gatas Parlament har akutt behov for noen tøffe år i en arbeidsleir.

SMILeY
SMILeY
5 år siden

Hahaha alle i Gatas parlament er narkiser, se på dem! 😀

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Gjøvik: Det tok ikke lang tid før motdemonstrantene brøt ut i buing og protestrop («Ingen rasister i våre gater»). Mange av de frammøtte holdt seg til parken like ved stasjonen hele demonstrasjonen igjennom, hvor de sto med ryggen til, holdt egne appeller, spilte gitar og sang «Barn av regnbuen».

Ifølge NTB ble en politimann lettere skadd under en pågripelse av en motdemonstrant. Det skjedde da flere motdemonstranter reagerte på at en person ble fraktet vekk av politiet.

-venstre ekstremister er voldelige.

https://www.gd.no/nyheter/demonstrasjoner/gjovik/tre-motdemonstranter-arrestert-under-sian-markering-i-gjovik/s/5-18-516793

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Synd ikke jeg var der. Jeg skulle tatt på meg ty-rune t-skjorten og spankulert rundt på området og vist de latterlige idiotene at vi frykter dem ei ikke.