Hjem Nyheter Norge Markering mot Motstandsbevegelsen – med innleid kommunistband

Markering mot Motstandsbevegelsen – med innleid kommunistband

ÅSNES Folkeforrædere arrangerte en markering mot «rasisme og nazisme» på Flisa, og hadde leid inn et kommunistband til å underholde publikum.

Til høyre: Sokneprest André David Tys.

Lørdag formiddag ble det arrangert en såkalt manifestasjon mot «rasisme og nazisme» på Flisa. SV-politiker Hilde Mari Bjørke var den som tok initiativ til markeringen etter det ble heist en hakekorsfane på rådhusplassen på Flisa. Tidligere har det også blitt satt opp klistremerker på området, rapporterer avisen Glåmdalen.

Sokneprest i Åsnes, André David Tys, deltok også og omtalte dagen som en «velsignet dag mot rasisme og nazisme». Soknepresten var også en av talerne og repeterte de sedvanlige flosklene om «alles likeverd» osv.

– Alle mennesker er like mye verd uansett hvor de kommer fra. Det er flott å se at så mange møter opp for å slå det fast.

Som underholdning for dagen fikk Gatas Parlament fremføre sin «antirasistiske» kommunistpropaganda på rådhusplassen.

Flere politiske partier var også representert og holdt appeller på rådhusplassen. Fellesnevneren for alle talene var ifølge avisen å proklamere at man nå var klar til kamp mot «nazistene».

Arbeiderpartiets John Oppi var mer konkret i sin tale, og spesifiserte at det var Den nordiske motstandsbevegelsen man gjorde motstand mot. Ifølge Oppi så er også Motstandsbevegelsen imot alt man verdsetter i Norge.

For å underholde publikum hadde folkeforræderne, passende nok, leid inn det kommunistiske bandet Gatas Parlament, som fremførte «antirasistiske rappelåter».

Kilde:
En velsignet dag mot rasisme og nazisme