Hjem Nyheter Norge Demonstrerte mot “rasisme”, “nazisme” og FNs migrasjonsavtale

Demonstrerte mot “rasisme”, “nazisme” og FNs migrasjonsavtale

OSLO Såkalte patriotiske og innvandringskritiske organisasjoner demonstrerer mot FNs såkalte migrasjonsavtale fredag kveld. Etter «dårlig omtale» i løgnmedia passet de også på å demonstrere mot både «nazisme» og «rasisme».

Organisasjoner som Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) og Selvstendighetspartiet arrangerer fredag kveld en demonstrasjon mot FNs såkalte migrasjonsavtale (les: folkemordsavtale) utenfor Stortinget. Arrangementet beskrives som tverrpolitisk og både organiserte og ikke-organiserte personer skal holde appell.

Aktivister fra Motstandsbevegelsen har tidligere deltatt på en liknende markering utenfor Stortinget for å vise sin avsky mot forræderpolitikerne og deres folkemordspolitikk. På vei hjem fra denne ble aktivistene angrepet bakfra av AFA-medlemmer. Motstandsmennene slo dog kraftig tilbake, og gav AFA-pakket rundjuling, noe som resulterte i krigsoverskrifter i løgnmedia.

Den «dårlige omtalen» i løgnpressen virker dog ha godt hardt inn på de såkalte patriotene som i dag skulle demonstrere utenfor Stortinget. Aktivister som var på plass rapporterer om at det hyppig ble tatt avstand fra både «nazisme» og «rasisme» fra talerstolen og gjennom medbrakte plakater.

Som følge dette valgte naturligvis samtlige aktivister som var på plass å forlate stedet. En av aktivistene som var på plass hadde følgende kommentar til Frihetskamp:

– Det var helt absurd. Vi dro dit for å vise avsky mot den såkalte migrasjonsavtalen, men det viste seg jo å være en slags «antirasistisk» demonstrasjon i stedet. Vi forlot naturligvis umiddelbart stedet.

Var det ikke en motdemonstrasjon denne dagen også? Sier du at det var to «antirasistiske» demonstrasjoner samme dag?

– Ja, de stod å skrek «ingen rasister i våre gater» til hverandre. Tragikomisk og absurd.

Frihetskamp kommer tilbake med flere artikler og mer informasjon om saken.