Hjem Nyheter Norge Demonstrerte mot «rasisme», «nazisme» og FNs migrasjonsavtale

Demonstrerte mot «rasisme», «nazisme» og FNs migrasjonsavtale

35

OSLO Såkalte patriotiske og innvandringskritiske organisasjoner demonstrerer mot FNs såkalte migrasjonsavtale fredag kveld. Etter «dårlig omtale» i løgnmedia passet de også på å demonstrere mot både «nazisme» og «rasisme».

Organisasjoner som Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) og Selvstendighetspartiet arrangerer fredag kveld en demonstrasjon mot FNs såkalte migrasjonsavtale (les: folkemordsavtale) utenfor Stortinget. Arrangementet beskrives som tverrpolitisk og både organiserte og ikke-organiserte personer skal holde appell.

Aktivister fra Motstandsbevegelsen har tidligere deltatt på en liknende markering utenfor Stortinget for å vise sin avsky mot forræderpolitikerne og deres folkemordspolitikk. På vei hjem fra denne ble aktivistene angrepet bakfra av AFA-medlemmer. Motstandsmennene slo dog kraftig tilbake, og gav AFA-pakket rundjuling, noe som resulterte i krigsoverskrifter i løgnmedia.

Den «dårlige omtalen» i løgnpressen virker dog ha godt hardt inn på de såkalte patriotene som i dag skulle demonstrere utenfor Stortinget. Aktivister som var på plass rapporterer om at det hyppig ble tatt avstand fra både «nazisme» og «rasisme» fra talerstolen og gjennom medbrakte plakater.

Som følge dette valgte naturligvis samtlige aktivister som var på plass å forlate stedet. En av aktivistene som var på plass hadde følgende kommentar til Frihetskamp:

– Det var helt absurd. Vi dro dit for å vise avsky mot den såkalte migrasjonsavtalen, men det viste seg jo å være en slags «antirasistisk» demonstrasjon i stedet. Vi forlot naturligvis umiddelbart stedet.

Var det ikke en motdemonstrasjon denne dagen også? Sier du at det var to «antirasistiske» demonstrasjoner samme dag?

– Ja, de stod å skrek «ingen rasister i våre gater» til hverandre. Tragikomisk og absurd.

Frihetskamp kommer tilbake med flere artikler og mer informasjon om saken.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
35 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Forbanna Selvstendighetsparti! De er noen intrigemakere som bruker mer fokus på å ta avstand fra «nazisme», hva nå enn det er, enn å fokusere på migrasjonsavtalen. Disse moderate idioter gjør det igjen, splitter og splitter. De opptrer som Antifa!

Ellen Due Brynjulfsen
Ellen Due Brynjulfsen
Svar til  Haraldsson
2 år siden

Først må du få ting riktig. Selvstendighetspartiet var IKKE arrangør for denne demonstrasjonen. Det var kun jeg som var der fra ShP og jeg var kun der som taler. Jeg har inne på siden her allerede beklaget at dere ble nektet å være der av arrangøren for sef skulle det være åpent for alle. Det er forsamlingsfrihet og INGEN skulle vært nektet.

1488
1488
Svar til  Ellen Due Brynjulfsen
2 år siden

Nice try, Schlomo.

SuperFascisten
SuperFascisten
Svar til  1488
2 år siden

Skjerp deg 1488. Når hun faktisk tar seg bryet med å skrive inn her og i andre tråder for å forklare seg så skal man vise respekt.

Espen
Espen
2 år siden

Blir bare helt målløs! Hva faen er det de holder på med? Fjern disse forbanna moderate idiotene!

Andreas
Andreas
2 år siden

Disse feige folkene kan jo bare joine Antifa og gjengen først som sist, så slipper de å late som de er i mot denne avtalen.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
2 år siden

Den gjengen med hjernvaskede boomere mangler bare israelske flagg og MIFF-plakater. Noe så patetisk.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Anonymsurfer
2 år siden

Der evige boomer..

HMF
HMF
2 år siden

Blir sjokkert over hvor lite intelligente de som holdt demonstrasjonen idag er. At det går an.

Tord
Tord
2 år siden

Hørt at Lena Andreassen visstnok skulle stå bak dagens tullete «anti-rasisme», sammen med moderate tullinger fra Selvstendighetspartiet. Hun er fra før kjent som en infiltratør, om ikke folk er klar over det? Hun ble tidligere fryst ut fra den nasjonale scenen, men har siden kommet tilbake og på ny oppsøkt miljøer. Hun har samarbeidet/sammarbeider med politi, har navngitt politiske meningsmotstandere til PST, samt stått bak at organisasjoner har falt i grus. Eksempel er NDL. Hun samlet der navn på politiske meningsmotstandere og levere til PST. Hun er en muldvarp.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Tord
2 år siden

Dette har jeg også hørt. Klassisk taktikk for å stanse nasjonalistenes fremgang.

Harald
Harald
Svar til  JudasGarSviker
2 år siden

Jeg husker det fra hennes tid i NDL. Hun opptrådte vennlig og nysgjerrig, for deretter dolke deg i ryggen. Hun navnga folk til politiet, skapte drama og splittelser. Og hun gjør det igjen, ser jeg.

Harald
Harald
Svar til  Harald
2 år siden

Det var også en annen infiltratør der dengang. Informanten Christian Høibø, han jobbet på samme måte som Lena. Han ble senere dømt for nedlasting av barneporno.

HMF
HMF
Svar til  Tord
2 år siden

Har også hørt dette, men aldri fått bekreftet om det stemmer. Rykter kan dessverre oppstå når man skaper splid og drama med folk. Var litt aktiv i NDL en kort periode, var ikke noe for meg. For mange «sofakrigere» og få som faktisk ville ut i gaten å spre budskap. Lena var svartelistet der, når jeg var der den korte perioden. Hørte bare om henne. Har i ettertid pratet med henne og hun virker ok som person. Men man bør kanskje ikke dele personlige ting og tanker med henne. Det bør man i utgangspunktet ikke gjøre med noen andre enn… Les mer »

Bjørnar Røyset
Bjørnar Røyset
2 år siden

Ikke rart når Lena Andreassen stod bak arrangementet.

Tord
Tord
Svar til  Bjørnar Røyset
2 år siden

Nei, hun ødelegger jo alt hun kommer over. Og det er vel også intensjonen hennes. Muldvarpen.

SuperFascisten
SuperFascisten
Svar til  Bjørnar Røyset
2 år siden

Så både DNM og FMI var uønsket. Helt vanvittig. Vet du hvem som arrangerte demonstrasjonen Røyset?

Tord
Tord
Svar til  SuperFascisten
2 år siden

Det var muldvarpen Lena Andreassen etter hva jeg har hørt. Ikke rart det ble som det ble da.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Bjørnar Røyset
2 år siden

Høres ut som om PST (indirekte) har arrangert de to «antirasistiske»-demonstrasjonene den dagen. FMI regner jeg faktisk som normier.

De gulevestene aksjonerer uten ledelse i Frankrike, og så plutselig har de ledelse her i Norge!? Vi har så og si fått oppskriften for å bekjempe globalistene gjennom en bred folkefront i fanget av de heroiske franskmenn, men roter den gyldne sjansen vekk.

Folk skal møte opp som privatpersoner og ikke fronte enkeltorganisasjoner ved slike tilstelninger for da blir det selvsagt bare intern splid og globalistene/PST vinner dagen.

Martin
Martin
2 år siden

Er det mulig å synke så lavt! At de ikke forstår at den strategi de valgte munner ut i null resultater for vårt folk!?
Disse lavpannede folkene fra SIAN og andre lignende organisasjoner er ugjennomtenkte personer og prosjekter som kun tiltrekker seg sofaslitende, kaffedrikkende 50-åringer som er nedsløvet av fiendens spilleregler og propaganda. (((Systemet))) ler av de og jeg kan ikke annet enn å gjøre det samme!
Den eneste motstandkraften er og heter Den Nordiske Motstsndsbevegelsen!

HMF
HMF
Svar til  Martin
2 år siden

Det er bra de viser sin side av saken. Da vet man hvor disse såkalt «patriotene» står. Og da vet man også hvilken mennesker man absolutt ikke bør omgås.
De eneste man kan omgås med er sine kamerater fra Den Nordiske motstandsbevegelsen.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
2 år siden

First they came for the National Socialists, and I did not speak out—
Because I was not a National Socialist.

Then they came for the National Conservatives, and I did not speak out—
Because I was not a National Conservative.

Then they came for me — and there was no one left to speak for me. ?

Espen
Espen
2 år siden

Rødal har visst funnet plassen sin, blant cucks?

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Espen
2 år siden

Når FMI blir bortvist av Lena Andreassen, og ikke Rødal….

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Espen
2 år siden

Løvebakke talen til R. ligger nå oppe på youtube. Den var helt grei og uncucked. Men man kan undres på om han er en smule naiv og at det er grunnen til at nasjonal-sionistene ønsker å kuppe ham som maskot.

«Tale mot FNs migrasjonspakt foran Stortinget 7. Desember»

https://www.youtube.com/watch?v=_rCptbDjDhc

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Tenk om de kunne holdt seg til sak istedet.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Eneste jeg har litt respekt for i den gjengen er Thorsen, om ikke han også har latt seg rive med av de nye anti-rasistene.

Arno
Arno
2 år siden

Disse patriotiske premieidiotene tror visst at det hjelper dem å prøve å gjøre seg fisefine for jødene. – Det eneste de oppnår er at de bistår fienden med ødeleggelsen av våre europeiske og nordiske samfunn.

Her kan de se hvor langt det er kommet i Tyskland: Sparket skolelærer som fikk boligen ransaket og rundstjålet av tyranistatens politi, tror (((de))) styrer Tyskland mot borgerkrig, og dersom patriotiske tyskere vinner, så vil (((de))) utslette Tyskland og tyskerne for godt. – Men han håper selvsagt det kan unngås…

Globalists Want A Germany Without Germans
https://www.youtube.com/watch?v=c_B1C22BWq8

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

«Moderate» innvasjonsmotstandere er mer opptatt av å markere avstand fra de fæle nasjonalistene, aka «naziene», enn å slåss for land og folk. Forsiktighet og feighet vinner aldri en kamp om nasjonalstatens eksistens, og med dem i ledelsen for kampen mot «migrasjonsavtalen» går det kun én vei – til undergang og fortapelse.

SuperFascisten
SuperFascisten
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Kunne ikke vært mer enig. Hele opplegget stinker det av.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Patetisk! Disse såkalte patriotene greide altså ikke å la vær å drive godhetsposering. Og folk lurer på hvorfor de aldri kommer noen vei, men kun beveger seg rundt i sirkler. Her ser vi hvorfor. Tenk om de kunne forstå at de mer radikale elementene gir dem større manøvreringsrom. Venstresiden har skjønt dette for lenge siden.

Einar
Einar
2 år siden

Rødt og blått – som sagt samme skit! Det finnes bare en sann opposisjon, og det er den tredje vei! Lenge leve nasjonalsosialismen!

Lars Thorsen
Lars Thorsen
2 år siden

Å rebrande en demo mot FN pakten til en antirasistisk demo mener jeg var feil. Å insistere på at man ikke er rasist – når kommunistene skriker «rasist» – er å gi kommunistene eierskap til dagsorden. Tabbe! Vi blir uansett aldri gode nok» i kommunistenes øyne. Jeg driter i hva kommunister måtte kalle meg. Fokus på dagsorden. Mht bortvisning av personer fra «ytre høyrefløy» var det etter mitt syn en enda større feil. Faktisk et lovbrudd. Politiet burde fulgt loven, og ivaretatt alles rettigheter iht menneskerettsloven og internasjonale konvensjoner. De bortviste hadde full rett til å være der. Vi får… Les mer »

Tord
Tord
Svar til  Lars Thorsen
2 år siden

Helt enig!

Nordmann
Nordmann
2 år siden

En lang skoskje av metall er fin til å ta på seg sko… eller bruke til selvforsvar…