Hjem Verdensanskuelse Jødespørsmålet Den døde pedofile voldtektsmannen Joseph Rosenbaum hylles av andre jøder som en...

Den døde pedofile voldtektsmannen Joseph Rosenbaum hylles av andre jøder som en helt

3

JØDISK INNFLYTELSE Joseph Rosenbaum praktiserte jødedommen da han angrep 17-årige Kyle Rittenhouse, skriver en beundrende jødinne.

Jødinnen Emily L. Hauser skjuler seg bak en tøymaske pga. av koronahysteriet. Eller forbereder hun seg på å utføre et antifascistiskt angrep? Foto: Emily L. Hauser/Twitter

Verdens øyne har under den siste tiden vært rettet mot 17-årige Kyle Rittenhouse, som modig forsvarte seg mot en pøbel av opprørere.

Jødiske medier verden over forsøker rutinemessig å fremstille han som en kaldblodig morder fra et hvit-maktmiljø, ettersom han er hvit og nå står mistenkt for drap.

Men det har kommet frem at Rittenhouse agerte i selvforsvar mot tre grovt kriminelle individer, da han løsnet skudd etter å ha blitt jagd og angrepet av en BLM/Antifa-mobb.

En av de tre opprørerne som angrep Rittenhouse var jøden Joseph Rosenbaum. Han var mannen som ble skutt i hodet og døde.

Nå hylles «frihetskjempen» Joseph Rosenbaum på Twitter av jødinnen Emily L. Hauser.

Joseph Rosenbaum døde i kampen for rettferd. Han utøvde jødedommen.

Hun skriver også:

Må minnet av de rettferdige være til velsignelse. זצ”לJoseph Rosenbaum, som Emily Hauser viser heder til, har sittet fengslet i over ett tiår for å ha seksuelt utnyttet en mindreårig. Han var en registrert seksualforbryter og det ble bedømt at han med stor sannsynlighet kunne komme til å begå seksuelt overgrep igjen.

Emily L. Hauser gjør følgende beklagelse på Twitter over sine tidligere mangler:

Den største feilbedømming jeg har gjort i mitt lange liv av aktivisme og intellektuelt engasjement var å tro at en tydelig og besluttsom majoritet av mennesker ville lære seg å bli av med sine metoder for avhumanisering.

Noen har likt hennes innlegg, men en forsiktig kritisk stemme på Twitter undrer seg om ikke Emily Hausers versjon av humanisme muligens er mindre human enn Kyle Rittenhouses, som verken har begått grove lovbrudd mot sine medmennesker, men samtidig sto opp for sin integritet og ubestridelige rett til å leve.

Les også:
Rittenhouse gjorde ikke noe galt!
Dagens video: Kyle Rittenhouse renvaskes ettersom ny informasjon dukker opp. Media kommer til å måtte betale stort
AFA og BLM angrep ensom hvit mann – to angripere ble drept!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Jødene vil alltid støtte sine stammefrender som praktiserer jødedom, altså det som gjelder som «god jødisk adferd» iflg Toraen og Talmud, eller nyere varianter som kommunisme og sosialisme. De frafalne derimot blir utstøtt og demonisert.

Espen
Espen
1 år siden

Helt? En jævla pedofil som angrep folk er det.

Sverre Holm
Sverre Holm
1 år siden

Han fulgte bare talmud når han forgrep seg på barn og gikk til angrep på Rittenhouse. Og nå er han i helvete hos sin gud.

3
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x