Hjem Nyheter Den evige filantropen lever fortsatt

Den evige filantropen lever fortsatt

5

FALSKE NYHETER På Twitter ble det nylig spredt informasjon om at den jødiske finansskøyeren George Soros er død, noe som raskt viste seg å være falskt. Nyheter om Soros’ død har kommet ofte oppgjennom årene og hittil har alle vist seg å være falske.

George Soros. Foto: http://www.stephan-roehl.de/ (CC BY-SA 2.0).

På Twitter publiserte profilen Anti Woken den 22. november en tweet hvor det påstås at den selvutnevnte filantropen George Soros er død, skriver Nordfront.

Nyheter om finansskøyerens død har vært et vanlig fenomen oppgjennom årene. I 2013 gikk Reuters fem på om en liknende ryktespredning og publiserte en artikkel om Soros’ død. Reuters trakk raskt tilbake artikkelen og ba om forlatelse.

Også denne gangen er meldingen om Soros’ død falsk. HITC bekrefter at den 92 år gamle Soros er «i live og ved god helse».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 måneder siden

«Der ewige Jude».. Soros lever vel slik som britiske monarker og andre top Jews, som suger blodet av oss goyim – bokstavelig og symbolsk. Bare tenk på hvordan norske media, med NRK i spissen, suger sympati for de hellige «norske» jødene som ble skysset til Polen for 80 år siden, og der de fleste «ble sendt direkte i gasskammeret» – oy vey! Vi har jødenes egne ord for at alt dette er sant, så da er det bare å gråte salte tårer, bøye hodene og kjenne på skam. Det er ikke for ingen ting av psykologi og psykiatri i stor… Les mer »

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  proverbs 26:11
2 måneder siden

Dem har ikke fremmet eller tenkt ut spesielt mye vitenskap, i hvertfall ikke noe mer enn andre. Det dem derimot har gjort og gjør er å stjele nye ideer, ta æren for vitenskap dem selv brukte å fornekte inntil dem fant ut at dem kan tjene penger på den og misbruke den til egen fordel , altså vitenskap som er oppfunnet av oss ‘dumme’ hedninger/ ‘goyims’. Psykologiens opphav henger i tråd med generelle studier , ikke spesielt jødisk vitenskap, men dem fant fort ut at psykologien er et svært effektivt makt og kontroll-redskap. Deretter begynte forskningen på menneskets sinn og… Les mer »

Tom Hauge
Tom Hauge
2 måneder siden

Nosferatu dør ikke bare sånn uten videre!

The goyim knows
The goyim knows
2 måneder siden

Han har vel fått sitt 10ende nye hjerte, nyrer, lever og det ene og det andre. Rett fra det svarte markedet i Israel. Penger og innflytelse, da lever man litt lenger enn man skulle.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  The goyim knows
2 måneder siden

Goyim-innvoller er nok big business for han der! Kan det være fordi goyim har bedre gener, Noe han selv ikke har ?