Hjem Nyheter Globalt Den jødiske millionærpedofile Jeffrey Epstein utpekes som Mossadagent i ny bok

Den jødiske millionærpedofile Jeffrey Epstein utpekes som Mossadagent i ny bok

JØDISK MAKT Den døde jødiske pedofilbankieren Jeffrey Epstein og hans medhjelper Ghislaine Maxwell utpekes begge som spioner for den israelske etterretningstjenesten Mossad.

Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell. Skjermbilde: Youtube.

Ifølge en ny bok skrevet med hjelp av blant annet den jødiske forretningsmannen Ari Ben-Menashe, «Epstein: Dead Men Tell No Tales», var Jeffrey Epstein og hans medsammensvorne Ghislaine Maxwell spioner for Israel og dets etterretningstjeneste Mossad. Både Epstein og Maxwell hadde sin hovedsakelige virksomhet lagt til USA, men hadde store deler av verden som arbeidsområde.

Ben-Menashe sier i boken at han selv var Mossadagent fra 1977–1987. Han hadde derfor innenfra den verdensomspennende etterretningstjenesten innsyn i Epsteins og Maxwells operasjoner.

Sammen tok Epstein og Maxwell utpressingsbilder av blant annet amerikanske politikere som hadde sex med mindreårige jenter, ifølge boken.

Bokens forfatter er underholdningsjournalisten Dylan Howard, som har fått hjelp fra ytterligere to forfattere med å skrive den. Ben-Menashes påstander er ifølge den britiske avisen The Sun ikke verifisert.

Påstanden om Epsteins Mossadvirksomhet er dog ikke noe nytt. I sommer skrev Nordfront om tidligere hendelse som kobler Epstein med Mossad så langt tilbake som 80-tallet – altså under tiden da Ari Ben-Menashe i den nye boken påstår å ha arbeidet for Mossad – og også til den tidligere israelske statsministeren Ehud Baraks nye spionvirksomhet via sine nå aktive IT-bedrifter.

Ifølge boken sier Ari Ben-Menashe at «Herr Epstein var den dumme idioten som løp rundt og tilbød jenter til allslags politikere i USA» og at «[h]an tok bilder av politikere som knullet 14 år gamle jenter, om man skal si det rett ut».

Mange blonde skjønnheter

Ghislaine Maxwell anses å ha vært den aller viktigste agenten for å rekruttere ettertraktede jenter til sextraffickingnettverket. En god del jenter kom fra mindre velstående eller asosiale hjem, og kundene fra innflytelsesrike miljøer.

Kronprinsesse Mette-Marit møtte Epstein flere ganger etter hans første runder med erkjente pedofile overgrep, hvilket flere aviser rapporterte om for noen dager siden.

I Epsteins «svarte kontaktbok» finnes også legen og den tidligere Miss Sweden-modellen Eva Andersson – som nå går med sin manns etternavn som tillegg – som dessuten var Epsteins elskerinne i flere år. Også hun har kontakter i kongelige kretser i og med at hun var helsesøster for kronprinsesse Victoria og var med på hennes datter Estelles dåp i Stockholm. Samme år, 2012, besøkte dronning Silvia Eva Andersson-Dublins brystklinikk i New York.

Storbritannias prins Andrew har blitt fratatt alle sine offentlige oppdrag etter alle avsløringene om hans kontakt med Epstein og unge jenter. Epsteins mange koblinger til regjeringer, storbedrifter, etterretningstjenester og kongehus rundt omkring i verden gir en pekepinn på hvor omfattende Mossads sextrafficking- og utpressingsvirksomhet kan ha vært.

Ari Ben-Menashe hevder ifølge boken at han selv som tidligere Mossadagent dessuten var kontaktperson for Ghislaine Maxwells far, mediemogulen Robert Maxwell, som også var Mossadagent, og ble drept av «sine egne» da han ble et problem.

Ari Ben-Menashe ble i 1989 arrestert i USA for våpensmugling, men ble frikjent i 1990 med henvisning til at han handlet på oppdrag fra Israel.

Jeffrey Epstein ble arrestert i juli i år mistenkt for en lang rekke forbrytelser. Den 10. august ble han funnet død på cellen i New York.

Les også:
Jøden Jeffrey Epstein arrestert for sexhandel med mindreårige
FILM: Sannheten om Jeffrey Epstein og Prins Andrew
Epstein-koblet britisk prins hånes etter BBC-intervju
Red Ice: Spesialrapport om Jeffrey Epsteins død
Jøden Jeffrey Epstein er død – funnet hengt i fengselscellen
Etter Jeffrey Epsteins død – folket tviler på den offisielle dødsårsaken
Wikileaks sprer tv-innslag om #Pizzagate!
#PizzaGate – Hillary og kompani involvert i pedofili-ring?
FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate