Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen – Den kommende demonstrasjonen i Göteborg er den viktigste noensinne!

– Den kommende demonstrasjonen i Göteborg er den viktigste noensinne!

DEMONSTRASJON Motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg, oppfordrer i en tale alle til å stille opp på den kommende demonstrasjonen under parolen «Revoltér mot forbryterne!»

https://www.youtube.com/watch?v=FVxQ4xvdt5k

Tekst (på svensk):

Med mindre än tre veckor kvar närmar vi oss med stormsteg nästa stora nationella demonstration. Det är inte bara en demonstration likt alla andra, isolerad från övrig aktivism och där vi återigen börjar om från början med att försöka samla människor till våra led. Nej, denna demonstrationen hänger tydligt ihop med både det som varit och det som komma skall och är antagligen den viktigaste politiska aktionen i modern tid. Den är en bärande länk i den kedja som utgör vårt folks ödeskamp för frihet och överlevnad. Jag ska förklara tydligare vad jag menar och börjar med en tillbakablick.

Innan Borlänge den 1 maj förra året hade det gått tämligen trögt i många år när det kom till att engagera nationellt sinnade människor att sluta upp i demonstrationståg i Sverige av olika slag.

Vi själva, alltså vi i Nordiska motståndsrörelsen, hade inte lyckats skramla ihop mer än ca 150 personer i något av våra tåg. Det nedlagda Svenskarnas parti (SvP) lyckades inte samla många fler, trots upprepade försök på utspridda orter och samarbeten med andra organisationer.

Det nyligen nedlagda projektet Folkets demonstration lyckades förvisso mobilisera fler människor, men detta fullt ut på bekostnad av budskapet. Med starka avståndstagande mot »nazism» och en »öppen» syn på svenskhet som inkluderade såväl samtliga rasfrämlingar som fått medborgarskap som alla »väletablerade» invandrare som ännu inte fått medborgarskap kan nämligen Folkets demonstration inte sägas ha varit ett vare sig nationellt eller ens kontroversiellt projekt i systemets ögon.

Summa summarum blir alltså att den största nationella demonstrationen i Sverige på flera år inte lyckades samla mer än drygt 200 personer.

Med denna bakgrund skulle vi arrangera en 1 maj-demonstration i Borlänge under den radikala parollen »Kamp mot storfinans och folkförrädare». Resultatet blev överväldigande då vi lyckades samla 350 personer och därmed genomföra den största nationella demonstrationen på många år och den största öppet nationalsocialistiska på ännu längre tid.

Ett halvår senare var det dags igen, den 12 november i Stockholm skulle vi visa att vi kunde bli ännu fler om vi tog en bredare, men inte desto mindre radikal, paroll och dessutom höll demonstrationen i en större och mer lättillgänglig stad som ju faktiskt Stockholm är i jämförelse med Borlänge. Under parollen »Stoppa främlingsinvasionen!» dubblerade vi vårt antal till 700 deltagare.

Nu i år på vår 1 maj-demonstration i Falun blev vi 600 personer, vilket trots det färre antalet än i Stockholm sågs som en stor seger då vi återigen flyttat ut oss själva i en jämförelsevis mindre ort långt från storstäderna och gjort parollen smalare och mer explicit nationalsocialistisk igen. Denna demonstration bör alltså deltagarmässigt snarare jämföras med den året innan i Borlänge och som ett konkret bevis på vår tillväxt sen dess.

Med tre stycken väl genomförda demonstrationer där deltagarantalet växt kraftigt kan man alltså säga att vi under det senaste ett och ett halvt året äntligen på riktigt lyckats etablera en nationell demonstrationskultur i Sverige. Alla dessa tre demonstrationer har varit viktiga och fyllt sitt syfte väl, nämligen att visa såväl för etablissemanget som för folket att det finns en växande stark och radikal kraft som utgör en verklig opposition mot dagens härskare. Att demonstrationerna varit oerhört lyckade och att det knappast är meningslöst att demonstrera vittnar systemets ilska och desperation tydligt om.

Mediahetsen mot oss i år liknar ingenting jag någonsin tidigare skådat. En snabbkoll på Googles nyhetssök de senaste sex månaderna visar att det skrivits nästan lika mycket om »Nordiska motståndsrörelsen» som det gjort om »Socialdemokraterna» eller »Sverigedemokraterna». Det har skrivits mer om oss det senaste halvåret än det gjorts om »Moderaterna». Betänk då att detta alltså är väletablerade partier jag jämför med, de tre största i Riksdagen, med hundratals kommunala mandat och ekonomiska resurser att använda för exponering som vi inte ens skulle kunna drömma om.

Inte i en enda av dessa artiklar har vi fått komma ocensurerat till tals utan det rör sig istället i en majoritet av skrivelserna om kraftigt vinklade propaganda-artiklar fyllda till bredden med lögner om vår ideologi och våra företrädare.

Ett oräkneligt antal politiker, journalister, talespersoner, debattörer, »experter» och b-kändisar har gjort tydliga ställningstagande mot oss där de krävt att vi ska tystas och förbjudas. På det »fria» nätet censureras vi av de internationella globalistföretagen med allt från nedstängda Paypal-konton till karantänsatta Youtube-klipp. Utöver allt detta flyttar polisen hela tiden fram sina positioner mot våra aktivister med regelrätta trakasserier och misshandlar.

Vi har med andra ord med våra demonstrationer och vår övriga verksamhet lyckats skrämma upp etablissemanget rejält. De kan inte längre förneka att vår aktivistkader växer och att våra politiska idéer får allt större genomslag bland »vanligt» folk. Det nuvarande systemets ihärdiga försvarare vet om att de är de första att bli av med sina karriärer när vi når maktpositioner, varför de heller inte anser att de har någonting att förlora på att göra allt de kan för att stoppa oss. De släpper sina masker totalt och tvingas visa att de inte är några godhetsapostlar som bara vill sprida kärlek utan istället demoner och troll med en hatfylld och dunkel agenda.

Nu börjar vi närma oss där vi står idag. Nästa demonstration och nästa del i framgångståget ska gå av stapeln i Göteborg den 30 september. Vi blev av polisen efter de första förhandlingarna lovade en marschväg genom centrala Göteborg som sedan efter den ökände folkförrädaren och rikspolischefen Dan Eliassons inblandning blivit helt utbytt till den med ansträngning mest ödelagda vägen man bara kan ta för att ta sig från vår start till vårt slut.

Den lokala polischefen för Göteborg, Erik Nord, begår tydliga tjänstefel när han uppviglar mot oss, försöker begå pakter med »antifascister» och har utlovat att polisen ska göra allt de kan för att gripa oss för den ena påhittade lagen och inskränkningen av grundlagen efter den andra. Ren och skär skrämsel-taktik för att förmå mer oförhärdade svenskar att inte våga sluta upp i våra led.

Med den här demonstrationen står vi inför en uppgörelse med systemet. Det är inte den första och inte den sista, men åtminstone den största uppgörelsen vi skådat till dags dato. På ena sidan har vi oss frihetskämpar, med det nordiska folkets bästa för våra ögon och på andra sidan har vi det kriminella systemet med korrupta poliser, journalister och politiker hand i hand med kapitalets maskerade springpojkar »antifascisterna». Deras samlade vilja är att stoppa det nationella uppvaknandet för att jordens härskande elit ostört ska kunna fullfölja sina planer med att förgöra alla fria homogena nationer och utrota allt motstånd. Inte minst Sverige och svenskarna.

Våra samlade framgångar hittills och all systemets hets mot oss har kokats ner till den avgörande stund vi kommer att möta den 30 september i Göteborg. Det är vad som gör denna demonstration till den viktigaste politiska uppvisningen i modern tid. Antingen visar vi tillsammans att vi är en växande kraft som det inte går att stoppa och att det nordiska folket inte kommer att ge upp sin frihet och överlevnad utan strid, eller underkuvar vi oss systemet och viker oss under den dundrande ångvälten.

Alla ni »Svenssons» där ute i stugorna som stödjer oss, men som hittills av olika orsaker inte vågat associera er med oss – det är dags för er nu att kavla upp ärmarna och sluta upp. Era karriärer, er sociala status, eller vad ni nu är så evinnerligt rädda för att mista kan väl ändå i slutändan inte vara mer värt än våra barns framtid? Jag vägrar tro att ni blivit så förstörda av den statliga propagandaapparatens gift att ni faktiskt hellre ser era döttrar bli gruppvåldtagna och era söner mördade än att riskera att få lite problem på era arbeten eller med er svärmor.

Alla ni som under åren sagt att ni står med oss dagen det verkligen gäller, det är nu dags att ni lever upp till era ord. Det är nämligen nu det verkligen gäller för vår ras öde kommer nämligen inte som ni kanske fantiserat om avgöras i en enda stor slutstrid, Raskriget eller Revolutionsdagen med stora R, utan i flertalet mindre slag varvid detta definitivt är ett av dem.

Alla ni nationella som av olika mer eller mindre välmotiverade anledningar inte vill gå med i Motståndsrörelsen – det är nu till denna demonstration jag verkligen vädjar till er att sluta upp och visa att ni i slutändan också har samma mål som oss – vårt folks överlevnad och frihet. Om ni i denna avgörande timma prioriterar att hata nationalsocialismen, att störa er på vår taktik eller avsky mig som ledare och detta mer än vad ni älskar ert folk – så okej då, bra, då vet vi en gång för alla var vi har er!

Alla ni som tvekar och velar – sluta upp med det och kom med i tåget. Vi måste visa att vi är ett livskraftigt folk och att vi inte accepterar att bli ledda till undergång av förbrytare. Att vi inte låter oss skrämmas till tystnad och att vi inte kommer att vika ner oss utan kamp. Kom med oss den 30 september i Göteborg och revoltera mot förbrytarna! Tillsammans kan vi göra det inte bara till den viktigaste utan också den största nationella demonstrationen på år och dar!

ALL INFORMASJON OM DEMONSTRASJONEN I GÖTEBORG FINNER DU HER!