Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerer i Oslo

Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerer i Oslo

30

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerer for nasjonalsosialismen i Oslo.

I dette øyeblikket demonstrerer Den nordiske motstandsbevegelsen i Oslo foran stortinget. En tale holdes for å hedre Nasjonalsosialismen.

Talen inneholder følgende:

Den 9. april 1940 marsjerte tyske nasjonalsosialister ned Karl Johan. I ettertid har vi blitt fortalt at tyskerne var de onde, at de ville ta over Norge, og at Vidkun Quisling var en landsforræder.

Det få vet er at de allierte allerede den 8. april 1940 minela norsk farvann og hadde planer om å invadere Norge og Sverige. Dette for å kunne åpne en front mot Tyskland fra Nord. Regjeringen Nygaardsvoll viste den største svakhet overfor denne krenkelse av norsk nøytralitet og gikk bak ryggen på det norske folk som ville forholde seg nøytrale under krigen. Vidkun Quisling advarte mot dette, men kun et fåtall hørte.

De alliertes planer om å invadere og bruke Norge som en front mot Tyskland fra nord, var selve årsaken til at Tyskland så seg nødt til å sende egne tropper inn i Danmark og Norge. Dette for å helt enkelt kunne stoppe de alliertes planer. De allierte rakk aldri å fullføre sin invasjon av Norge, for den tyske flåten seilte allerede langs Norges kyst. Den 9. april ble Norge invadert, dog ikke av de allierte – men av tyske tropper.

Som vi alle vet, var det de allierte som til slutt vant krigen. Det var de allierte som med dette også skrev historiebøkene der de fremmet et….mildt sagt….bisarr og løgnaktig narrativ av nasjonalsosialismen.

Bak meg, på stortinget, sitter de sanne lands- og folkeforrædere!!! Disse krefter er det som, bak ryggen på det norske folk, har opphevet Norges suverenitet, gjort Norge til et lydrike for den internasjonale elite, helt stikk i strid med grunnloven. Og med deres politikk har den orkestrerte masseinnvandringen av rasefremmede og agenda folkeutbytte, blitt et faktum, også i Norge. Nordmenn har blitt annenrangs borgere i eget land, fornedret for å være hvite. Budskap som White Lives Matter «knyter seg i magen» hos dagens politikere, som ellers, uten den minste motstand går ned på kne for black lives matter. Dette samtidig som nordmenn jevnlig faller offer for det flerkulturelle utopi og politikernes importerte kriminelle. Voldtekt etter voldtekt, drap, vold, ran og trakassering.

Dette er bare en brøkdel av det kritikkverdige som kan rettes mot dagens globalistiske regime. Det var ikke «de gode» som vant krigen i 1945, det er ikke «de gode» som har regjert Norge helt siden. Vårt land er styrt av lands- og folkeforrædere som bryr seg katta om nordmenns ve og vel. For dem kommer fremmede alltid i første rekke, og det alltid på bekostning av oss ekte nordmenn.

Vi som er her i dag, er Den nordiske motstandsbevegelsen. Vi har kommet for å informere dere alle om at nasjonalsosialismen er på fremmarsj, Oslo er en nasjonalsosialistisk sone, og med det mener vi at nasjonalsosialismen allerede er veletablert her og vokser dag for dag.

Men det er også på tide at DU SELV engasjerer deg. Ta kontakt, prat med oss, tilslutt deg våre rekker og kjemp for et fritt Norden.

Leve nasjonalsosialismen!

Demonstrantene ankommer Oslo.
Demonstrantene inntar formasjon.
Demonstrantene marsjerer mot Stortinget.
Demonstrantene har nådd stortinget.
Klart for tale.
Politiet gjør seg klare.
Talen fremføres.
Talen er over.
Demonstrantene forlater området.
Demonstrantene flankeres av politiet.
Bråk oppstår med agiterte politi.
Politiet omringer demonstrantene med mål om å holde media og tilskuere på avstand. To av bevegelsens aktivister skal være arrestert.
Trakassering og forsøk på intimidering av demonstrantene.
Politi til stede i gassmasker.
Helikopter i skyene over demonstrasjonen.
Media på plass

OPPDATERING: Flere av motstandsbevegelsens aktivister har blitt arrestert.

I varetekt forblir aktivistene ved godt mot over en vellykket demonstrasjon.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
30 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Straight Pride
Straight Pride
29 dager siden

KulturMarxistpolitiet innrømmer offentlig at alt som er i mot dems egen politikk må trakasseres eller arresteres, og spesielt da det politiske målet er i ferd med å forlate området….

Nikkeldukker i politiuniform stopper dog ikke en ekte motstandsbevegelse fra å vokse og markere seg.

Stå på DNM!

Moderne kjetter
Moderne kjetter
29 dager siden

Fantastisk – dette legges merke til. Sannheten når frem til folket, og det antihvite terrorregimet vi lever under vil ikke klare å stanse utviklingen. Jo mer vi fornedres som folk, desto større blir den nasjonalsosialistiske oppvåkningen. Det er en naturlov.

Kim Larsen
Kim Larsen
29 dager siden

Alle nyhet sider i Norge har skrevet om dagens aksjon.

Fantastisk bra utført.

Ser frem til å høre mer om dagen når dere kommer ut fra arresten.

Karl Marx
Karl Marx
29 dager siden

Feige dere er som gjemmer dere bak masker. Stå for det spyet dere sprer som ekte menn istedet for å gjemme dere som noen redde jentunger

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Karl Marx
28 dager siden

Haha. Vi er vel allerede Norges mest profilerte nasjonalsosialister, ansiktet vårt har du sikkert sett flere ganger tidligere om du følger med. Valg av maskering denne gangen hadde nok andre grunner, og hadde vi vært redde av oss hadde vi vel ikke marsjert høylytt inn i folksomme Oslo på lyse dagen og ropt leve nasjonalsosialismen.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Karl Marx
27 dager siden

Sannsynligvis var nok du en svært så gjennomsnittlig maskesupporter da Plandemien herjet.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
29 dager siden

Av alle «nøytrale» reporterer bruker NRK altså redaktør Klungtveit – som hater alt som smaker av nasjonalisme – som kilde: Nazister lagde opptøyer i Oslo sentrum – flere pågrepet – NRK Norge – Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet
Da vet vi hvor troverdig dekningen av demonstrasjonen blir. Et klokt trekk å ikke forhåndsvarsle aksjonen, for da ville norsk Antifa ha vært på plass og gjort livet surt for demonstrantene, med skriking og eggkasting.

eee
eee
29 dager siden

Hva gjorde politiet? Kan vi få en detaljert beskrivelse av politiets provokasjoner?

Lys
Lys
29 dager siden

Jævlig bra demonstrasjon. Stå opp imot folkemordet med rett rygg og brødre ved din side og du er under arrest.
Ned med ZOG.

John Doe
John Doe
29 dager siden

Og Document.no får oss til å være «evilnazis».
Igjen.

Og Ola Dunk går på igjen,
Og jeg ble banned. Igjen.

Stå på gutta, sannheten setter oss fri!

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  John Doe
28 dager siden

Sionister er sionister, rusa på jødedop.

melankolsk drittsekk
melankolsk drittsekk
29 dager siden

Hvorfor ikke bare varsle politiet først, så hadde politiet ikke hatt grunn til å bortvise dere og kunne ha forberedt å holde eventuelle motdemonstranter på avstand?

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  melankolsk drittsekk
28 dager siden

Se brennpunkt sin rasekrigerne så forstår du

Einar
Svar til  melankolsk drittsekk
28 dager siden

Hvilken nytte har vel det, når politiet selv er motdemonstranter…
Vi har da Grunnloven.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  melankolsk drittsekk
28 dager siden

Det kan kanskje for en utenforstående høres ut som en bra ide, så jeg skal ikke gi et frekt svar tilbake. Men… hvorfor gi politiet mer tid på å planlegge å hindre våre demonstrasjoner? Hadde man varslet på forhand hadde det vært en stor risiko for at politi hadde samlet alle sine tropper før demonstrasjonen hadde begynt, og da satt kjepper på kjepper i hjulene slik vi har erfart så mange ganger tidligere. Uanmeldte lyndemonstrasjoner fungerer 100 ganger bedre.

melankolsk drittsekk
melankolsk drittsekk
Svar til  Nasjonalsosialist
27 dager siden

Takk for det. Nå har jeg ikke vært i deres sko, men for meg virker det noe i overkant paranoid å se på politiet som antifa light. «De prøvde å lokke oss i en felle», «ville ha oss på rekke for å ta oss en og en» o.l. bemerkelser forsterker dette inntrykket. Jeg så den brennpunkt-dokumentaren Kim refererte til over her, og det virker … forvirrende, hvis de faktisk går uprovosert til angrep. På videosnuttene er det bare plutselig slåssing, som jeg lett kan tenke meg kommer fra denne paranoide holdningen. Uansett er også norsk og svensk politi to forskjellige… Les mer »

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  melankolsk drittsekk
26 dager siden

Nei, du har nok ikke vært i våre sko, derfor antar du politiet er der for å hjelpe. Vi har derimot hatt en masse erfaringer med politiet og VET at deres hensikt til stadighet har vært å forhindre våre planer. Det selv om vi på forhand har opptrådt samarbeidsvillige. Politiet har gang på gang gått vekk fra hva de har lovet, derfor er det ikke ønskelig å ta den dialogen lenger. Og når det er sagt, er det heller ikke slik at vi MÅ ha en slik dialog, det er bare et ønske fra dem. SIAN er ikke Motstandsbevegelsen, vi… Les mer »

Holger
Holger
Svar til  Nasjonalsosialist
26 dager siden

Vi er ikke kosher, vi er nasjonalsosialister o/

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  melankolsk drittsekk
23 dager siden

Politiet er ekstremt politiske, det bekreftes bl.a allerede gjennom ordet polit-i. Verdt å merke seg… Dette såkalte politi-et brukes av (((makthaverne))) til å kontrollere, kue og trakassere, arrestere, evt skyte enhver som våger å reise seg fra rullestolen, da det stadig forventes at alle skal bli sittende i hver sin rullestol og apatisk klappe uten at rullestolbrukerne selv skal forstå at nettopp (((makthaverne))) forårsaket deres eget handicap. Denne masse-handicappen som vi ser i dag (på mentalt og intellektuelt plan) er historisk sett uten sidestykke. Om politiet kunne brukte resursene sine på å forfølge kriminelle fremfor å forfølge mennesker som utøver… Les mer »

Sist endret 23 dager siden av Espen
Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Nasjonalsosialist
23 dager siden

Å søke om en demonstrasjon er som å sende et brev i posten til sin fiende og spørre: – ‘ Kan jeg få lov til å ytre min mening om deg på Tirsdag? Du er trossalt den som tar avgjørelser over mitt liv og over mitt hode, jeg fortsetter å akseptere din vilje. Bekreft din vilje slik at du kan fortsette å kontrollere meg og det jeg gjør. ‘

En forhånds-søkt demonstrasjon er nemlig ikke en ekte demonstrasjon. Fint å.se at dere har innsett dette.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
29 dager siden

Leve nasjonalsosialismen! Det var en herlig demo.

Heimdal
29 dager siden

Norden våkner
Leve nasjonalsosialismen!

 🇧🇻   🇸🇪   🇩🇰   🇫🇮   🇮🇸 
 🙋   🙋   🙋   🙋   🙋 

Moderne kjetter
Moderne kjetter
29 dager siden

Politikerne kom naturligvis kjapt på banen med brannslukking og subversiv virkelighetsforvrengning. Justisminister Emilie Enger Mehl hadde følgende å si: «Vi skal stå opp for de norske verdiene hvor vi dyrker fellesskap, ikke hat. Det er skremmende å se en gruppe som gjør det motsatte. Det kan ikke vi akseptere.»

Jeg antar at det «fellesskapet» Mehl sikter til her er av den internasjonale typen, hvor nordmenn gjennom tvang skal blandes ut med negroide folkeslag og forsvinne. Flott at denne politikeren kan fortelle oss hva som er norske verdier, så vi slipper å være i tvil.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Moderne kjetter
28 dager siden

Ser frem til video.

Einar
Svar til  Moderne kjetter
22 dager siden

Passe betenkelig at justisministerposten i landet vårt har nærmest blitt på nivå med en lærlingeplass, som en nyutdannet jurist med bakgrunn fra noen få års advokatfartstid, politikk, deltakelse i realityshow og TikTok-snutter har fått betrone. Den forrige justisministeren var en solid og respektabel juristdame med tak i, hun klarte å sparke trollet Krekar på hodet rett ut etter flaue 3 måneder i setet, der absolutt alle andre hadde grovt mislyktes med å prøve på det i utallige kjempedyre rettsaker over flere tiår.

trackback
28 dager siden

[…] og etter at Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerte for nasjonalsosialismen utenfor Stortinget på lørdag, stormet det i media. Mediebildet var fullstendig dominert av […]

trackback
28 dager siden

[…] Vi kommer prata om blixtaktionen i Oslo! […]

trackback
27 dager siden

[…] Lørdag gjennomførte Den nordiske motstandsbevegelsen en lyndemonstrasjon i Oslo. I denne artikkelen presenteres de beste bildene fra dagen. Se også artikkelen med direkterapporteringen. […]

trackback
27 dager siden

[…] Les talen i sin helhet her: Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerer i Oslo […]

trackback
25 dager siden

[…] Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerer i Oslo […]