Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerer i Oslo

Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerer i Oslo

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerer for nasjonalsosialismen i Oslo.

I dette øyeblikket demonstrerer Den nordiske motstandsbevegelsen i Oslo foran stortinget. En tale holdes for å hedre Nasjonalsosialismen.

Talen inneholder følgende:

Den 9. april 1940 marsjerte tyske nasjonalsosialister ned Karl Johan. I ettertid har vi blitt fortalt at tyskerne var de onde, at de ville ta over Norge, og at Vidkun Quisling var en landsforræder.

Det få vet er at de allierte allerede den 8. april 1940 hadde planer om å invadere Norge og Sverige. Dette for å kunne åpne en front mot Tyskland fra Nord. Regjeringen Nygaardsvoll viste den største svakhet overfor denne krenkelse av norsk nøytralitet og gikk bak ryggen på det norske folk som ville forholde seg nøytrale under krigen. Vidkun Quisling advarte mot dette, men kun et fåtall hørte.

De alliertes planer om å invadere og bruke Norge som en front mot Tyskland fra nord, var selve årsaken til at Tyskland så seg nødt til å sende egne tropper inn i Danmark og Norge. Dette for å helt enkelt kunne stoppe de alliertes planer. De allierte rakk aldri å fullføre sin invasjon av Norge, for den tyske flåten seilte allerede langs Norges kyst. Den 9. april ble Norge invadert, dog ikke av de allierte – men av tyske tropper.

Som vi alle vet, var det de allierte som til slutt vant krigen. Det var de allierte som med dette også skrev historiebøkene der de fremmet et….mildt sagt….bisarr og løgnaktig narrativ av nasjonalsosialismen.

Bak meg, på stortinget, sitter de sanne lands- og folkeforrædere!!! Disse krefter er det som, bak ryggen på det norske folk, har opphevet Norges suverenitet, gjort Norge til et lydrike for den internasjonale elite, helt stikk i strid med grunnloven. Og med deres politikk har den orkestrerte masseinnvandringen av rasefremmede og agenda folkeutbytte, blitt et faktum, også i Norge. Nordmenn har blitt annenrangs borgere i eget land, fornedret for å være hvite. Budskap som White Lives Matter «knyter seg i magen» hos dagens politikere, som ellers, uten den minste motstand går ned på kne for Black Lives Matter. Dette samtidig som nordmenn jevnlig faller offer for det flerkulturelle utopi og politikernes importerte kriminelle. Voldtekt etter voldtekt, drap, vold, ran og trakassering.

Dette er bare en brøkdel av det kritikkverdige som kan rettes mot dagens globalistiske regime. Det var ikke «de gode» som vant krigen i 1945, det er ikke «de gode» som har regjert Norge helt siden. Vårt land er styrt av lands- og folkeforrædere som bryr seg katta om nordmenns ve og vel. For dem kommer fremmede alltid i første rekke, og det alltid på bekostning av oss ekte nordmenn.

Vi som er her i dag, er Den nordiske motstandsbevegelsen. Vi har kommet for å informere dere alle om at nasjonalsosialismen er på fremmarsj, Oslo er en nasjonalsosialistisk sone, og med det mener vi at nasjonalsosialismen allerede er veletablert her og vokser dag for dag.

Men det er også på tide at DU SELV engasjerer deg. Ta kontakt, prat med oss, tilslutt deg våre rekker og kjemp for et fritt Norden.

Leve nasjonalsosialismen!

Demonstrantene ankommer Oslo.
Demonstrantene inntar formasjon.
Demonstrantene marsjerer mot Stortinget.
Demonstrantene har nådd stortinget.
Klart for tale.
Politiet gjør seg klare.
Talen fremføres.
Talen er over.
Demonstrantene forlater området.
Demonstrantene flankeres av politiet.
Bråk oppstår med agiterte politi.
Politiet omringer demonstrantene med mål om å holde media og tilskuere på avstand. To av bevegelsens aktivister skal være arrestert.
Trakassering og forsøk på intimidering av demonstrantene.
Politi til stede i gassmasker.
Helikopter i skyene over demonstrasjonen.
Media på plass

OPPDATERING: Flere av motstandsbevegelsens aktivister har blitt arrestert.

I varetekt forblir aktivistene ved godt mot over en vellykket demonstrasjon.