Hjem Nyheter Norden Den nordiske motstandsbevegelsen har fått ny leder

Den nordiske motstandsbevegelsen har fått ny leder

LEDERSKIFTE Den nordiske motstandsbevegelsen annonserte nettopp på organisasjonens nettside at bevegelsen har fått en ny leder. Dette ble annonsert internt til medlemmer og aktivister på Organisasjonsdagene som ble arrangert i helgen.

Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Fredrik Vejdeland.
Foto: Nordfront.

I helgen arrangerte Den nordiske motstandsbevegelsen de årlige Organisasjonsdagene. I forbindelse med dette arrangementet har det blitt avslørt for medlemmene at organisasjonens mangeårige leder Simon Lindberg fratrer ledervervet han har hatt siden 2015. Motstandsbevegelsen kommenterer endringen på sine egne nettsider:

Simon Lindberg trekker seg fra stillingen etter eget ønske og av personlige årsaker. Det er overhodet ingen uenighet mellom ham og organisasjonen som følge av vedtaket.

Motstandsbevegelsen.info
Den avtroppende lederen takkes med blomster. Pär Sjögren til venstre.

Den som skal ta hovedansvaret for organisasjonen fremover er Fredrik Vejdeland. Han beskrives som en av dem som har lengst tid som medlem av Motstandsbevegelsen og over 20 års erfaring fra det svenske riksrådet. Han er også grunnlegger av Nordisk Radio og Nordfront, hvor han var organisasjonens første sjefredaktør.

I løpet av den kommende uken vil mer informasjon om Organisasjonsdagene bli publisert på Den nordiske motstandsbevegelsens nettsider, og et intervju med den nye lederen vil også bli publisert.