Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Den nordiske motstandsbevegelsen inntok Setesdal

Den nordiske motstandsbevegelsen inntok Setesdal

2

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerte i uken som var en samling i vakre Setesdal.

Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerte i uken som var en fire dagers familievennlig samling i vakre Setesdal, for aktivister, medlemmer, støttemedlemmer, samt deres familie. Det ble her overnatting i hytter som var blitt leid inn for anledningen og man bydde på ulike aktiviteter for store, samt litt ekstra for de små.

Været var stort sett fint, men bydde på litt regn i korte perioder. I Glomma ble det kanotur, samt fisking og bading ved en av øyene man besøkte på turen.

Ved hyttene ble det også satt av tid for avslapping, prat og god mat som eksempelvis kaker og lokal steinbakt pizza.

Foruten tur rundt i Setesdal der man besøkte tettsteder, kultur og butikker, ble det også satt av tid for noen timers vandring i skog og fjell. Det var godt og varmt på turen, noe ikke bare deltakerne satte tildels pris på, men også kleggen og knotten.

For de små ble det under dagene også arrangert aktiviteter som paintball og pil og bue, noe som ble satt stor pris på. Det ble også salg av diverse effekter, samt noe planlegging for fremtiden.

Ønsker du å bli med ved neste anledning så organiser deg i Den nordiske motstandsbevegelsen ved å sende inn en søknad HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Alltid kjekt å treffe kamerater. Setesdal er virkelig en vakker plass både med tanke på naturen men og alle de flotte eldre tradisjonelle byggene som var å se. Flotte eldre hus, stabbur og gårder. Må og skryte av personen som lagde de flotte kakene. Jeg gir de 8 av 8 poeng 😉

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
1 år siden

Hvor vakkert Norden er, med sine mange ulike terreng og landskap slutter aldri å overraske. Å ferdes i naturen er givende og moro. Flott initiativ!