Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Den nordiske motstandsbevegelsen inntok Setesdal

Den nordiske motstandsbevegelsen inntok Setesdal

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerte i uken som var en samling i vakre Setesdal.

Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerte i uken som var en fire dagers familievennlig samling i vakre Setesdal, for aktivister, medlemmer, støttemedlemmer, samt deres familie. Det ble her overnatting i hytter som var blitt leid inn for anledningen og man bydde på ulike aktiviteter for store, samt litt ekstra for de små.

Været var stort sett fint, men bydde på litt regn i korte perioder. I Otra ble det kanotur, samt fisking og bading ved en av øyene man besøkte på turen.

Ved hyttene ble det også satt av tid for avslapping, prat og god mat som eksempelvis kaker og lokal steinbakt pizza.

Foruten tur rundt i Setesdal der man besøkte tettsteder, kultur og butikker, ble det også satt av tid for noen timers vandring i skog og fjell. Det var godt og varmt på turen, noe ikke bare deltakerne satte tildels pris på, men også kleggen og knotten.

For de små ble det under dagene også arrangert aktiviteter som paintball og pil og bue, noe som ble satt stor pris på. Det ble også salg av diverse effekter, samt noe planlegging for fremtiden.

Ønsker du å bli med ved neste anledning så organiser deg i Den nordiske motstandsbevegelsen ved å sende inn en søknad HER.