Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Den nordiske motstandsbevegelsen presenterer sine valglister i Sverige

Den nordiske motstandsbevegelsen presenterer sine valglister i Sverige

SVERIGE Den svenske gren av Den nordiske motstandsbevegelsen har presentert hvilke steder og valg man kommer til å stille opp i, i årets valg, samt hvilke av bevegelsens kandidater som kommer til å stille.

Temabilde: Hampus Maijala holder tale. Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen

Tirsdag denne uken publiserte Motståndsrörelsen.se en lengre artikkel som fortalte at Den nordiske motstandsbevegelsen kandiderer i det nasjonale riksdagsvalget i Sverige 2022 og at bevegelsen også stiller opp i fire kommunevalg.

I riksdagsvalget stiller man opp med fire kandidater som også utgjør organisasjonens svenske riksledelse. Flere av kandidatene på de ulike valgsedlene er også velkjente navn for Frihetskamps lesere og for de som lytter på organisasjonens radiokanaler «Hold Fanen Høyt!» i Norge og «Radio Nordfront» i Sverige.

De gjeldende valgene og kandidatene er:

  • Riksdagsvalget i Sverige – Simon Lindberg, Pär Öberg, Fredrik Vejdeland och Robert Eklund.
  • Ludvika kommunevalg – Pär Öberg, Vera Oredsson, Nicklas Norling, Emma Karlsson och Markus Nordh.
  • Munkedal kommunevalg – Fredrik Vejdeland och Samuel Johansson.
  • Vetlanda kommunevalg – Hampus Maijala och Noora Isojärvi.
  • Örkelljunga kommunevalg – Sebastian Elofsson och Marcus Hansson.

Artikkelen på Motstandsrörelsen.se understreker at Motstandsbevegelsen er det revolusjonære alternativet i årets valg. I artikkelen heter det videre at det vil bli presentert mer informasjon om kandidatene i løpet av valgkampen og at kommunepolitiske programmer og stemmesedler vil bli publisert på organisasjonens nettsider.