Hjem Nasjonal kamp Aktivisme “Den som kan erobre gaten, vil en dag erobre staten!”

“Den som kan erobre gaten, vil en dag erobre staten!”

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, oppsummerer juni måned.

Vi er i skrivende stund godt inne i juli måned, og denne rapporten er således svært forsinket. Alt har dog sine årsaker, og i dette tilfellet handler det utelukkende om én ting: Demonstrasjonen i Fredrikstad.

Etter politiet i midten av juni la ned forbud mot vår demonstrasjon i Fredrikstad, har mye arbeide gått med til å diskutere med advokater og planlegge internt i riksledelsen. Mye arbeide har naturligvis også gått med til å håndtere den enorme pågangen vi har hatt som følge av daglig omtale i løgnmedia.

Med det sagt, så har juni vært en svært god måned for Motstandsbevegelsen. Regelmessig kamparbeide har blitt gjennomført, til tross for mye jobb med demonstrasjonen og kamp mot systemets forbud. Spektakulære aksjoner, filmer, offentlige aktiviteter og mye annet har også funnet sted.

Protestaksjon i Fredrikstad

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte lørdag den 17. juni en protestaksjon i Fredrikstad sentrum mot politiets avgjørelse om å forby Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Fredrikstad.

Aksjonen ble heftig omtalt av fiendemedia, og ble svært godt mottatt av lokalbefolkningen. Da aktivistene etter aksjonen inntok en lokal restaurant for å spise lunsj, fikk de stående applaus fra flere av bordene.

Se film fra aksjonen:

https://www.youtube.com/watch?v=1T-nIEXKiqQ

Les også:

Kamp mot homolobbyen

En rekke aksjoner mot den folkefiendtlige homolobbyen har blitt gjennomført i løpet av juni måned. De to som stikker seg mest ut var dog aksjonen i Oslo og Ørje.

I Oslo aksjonerte aktivister mot homofestivalen Oslo Pride, og fjernet folkefiendtlig propaganda og erstattet det med Motstandsbevegelsens. Avslutningsvis ble en rekke såkalte pride-flagg konfiskert og brent opp. Aksjonen ble også omtalt i løgnpressen.

I Ørje sperret aktivister av flaggstenger, fjernet folkefiendtlig propaganda og hang opp bannere.

Se filmer fra aksjonene nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=AaDwb_Fz1wo

https://www.youtube.com/watch?v=kUgCc9BYtfA

Folkeopplysningen fortsetter!

Selv om svært mye tid har gått med til administrativt og forberedende arbeide for demonstrasjonen i Fredrikstad, så har ikke det det daglige kamparbeide vært lidende av den grunn. Tar man en titt på kamprapport-arkivet fra juni, kan man dog raskt bevitne at organisasjonens aktivister har gjort en formidabel innsats også i sommermåneden juni.

Et utvalg av aktivitetene i juni:

Systemet angriper, vi vokser!

Den nordiske motstandsbevegelsen avanserer hele tiden, og at systemet frykter oss og forsøker å slå tilbake – er egentlig ganske naturlig. I Finland forsøker man å forby organisasjonen, og i Sverige har man også begynt å føre lignende diskusjoner.

Å tro at organisasjonen ikke skulle møte motstand i sitt forsøk på å arrangere den første nasjonalsosialistiske demonstrasjonen i moderne tid på norsk jord, ville vært naivt. Systemet har jobbet på høygir for å forsøke å kneble den sanne opposisjonen, og det med slue metoder – for å selv ikke fremstå som ytringsfrihetshatende galninger.

Men var det vellykket? Den nordiske motstandsbevegelsen har aldri før vært like mye omtalt som i månedene som har vært siden vi utlyste at vi ville avholde demonstrasjon i Fredrikstad. Spaltemeter på spaltemeter med nyhetsartikler, debattartikler, kronikker, hetsartikler og annet – har vært forfattet om organisasjonen. Hundretusentalls nye besøkere har tatt turen innom Frihetskamp, og svært mange har tatt kontakt og vist interesse for organisasjonen.

Systemets behandling av Motstandsbevegelsen har også avslørt hva slags samfunn Norge er i dag: Et politisk korrekt meningsdiktatur. Behandlingen fikk blant annet Norges fremste ytringsfrihetsekspert Anine Kierulf til å offentlig kritisere politiets avgjørelse, og en rekke internasjonale medier har også kritisk omtalt saken.

Systemets forsøk på å kneble oss, kan med andre ord ikke kalles for noe annet enn et reellt mageplask. Vi har fått hele landets oppmerksomhet, reklame for millioner av kroner, dratt masken av systemet og rettet fokus mot den dekadente homolobbyen – og det uten å engang ha gått ett eneste steg på Fredrikstads gater.

Som jeg skrev i min pressemelding om demonstrasjonen har vi nå valgt å gjøre parolen for demonstrasjonen – «Knus homolobbyen!» – om til en kampanje. Dette da reaksjonene fra systemet og homolobbyen, med all tydelighet har vist hvor riktig og viktig denne kampen er.

Flere offentlige aktiviteter er naturligvis også planlagt, for som jeg har vært inne på tidligere, er det helt essensielt at vi regelrett eier Nordens gater og torg. Motstanden skal synes og høres, over alt – hele tiden. Som en klok mann en gang sa: «Den som kan erobre gaten, vil en gang erobre staten!»

Med det vil jeg ønske samtlige lesere her på Frihetskamp, samt organisasjonens aktivister, medlemmer og støttespillere, en god sommer!