Hjem Nasjonal kamp Aktivisme «Den som kan erobre gaten, vil en dag erobre staten!»

«Den som kan erobre gaten, vil en dag erobre staten!»

22

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, oppsummerer juni måned.

Vi er i skrivende stund godt inne i juli måned, og denne rapporten er således svært forsinket. Alt har dog sine årsaker, og i dette tilfellet handler det utelukkende om én ting: Demonstrasjonen i Fredrikstad.

Etter politiet i midten av juni la ned forbud mot vår demonstrasjon i Fredrikstad, har mye arbeide gått med til å diskutere med advokater og planlegge internt i riksledelsen. Mye arbeide har naturligvis også gått med til å håndtere den enorme pågangen vi har hatt som følge av daglig omtale i løgnmedia.

Med det sagt, så har juni vært en svært god måned for Motstandsbevegelsen. Regelmessig kamparbeide har blitt gjennomført, til tross for mye jobb med demonstrasjonen og kamp mot systemets forbud. Spektakulære aksjoner, filmer, offentlige aktiviteter og mye annet har også funnet sted.

Protestaksjon i Fredrikstad

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte lørdag den 17. juni en protestaksjon i Fredrikstad sentrum mot politiets avgjørelse om å forby Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Fredrikstad.

Aksjonen ble heftig omtalt av fiendemedia, og ble svært godt mottatt av lokalbefolkningen. Da aktivistene etter aksjonen inntok en lokal restaurant for å spise lunsj, fikk de stående applaus fra flere av bordene.

Se film fra aksjonen:

https://www.youtube.com/watch?v=1T-nIEXKiqQ

Les også:

Kamp mot homolobbyen

En rekke aksjoner mot den folkefiendtlige homolobbyen har blitt gjennomført i løpet av juni måned. De to som stikker seg mest ut var dog aksjonen i Oslo og Ørje.

I Oslo aksjonerte aktivister mot homofestivalen Oslo Pride, og fjernet folkefiendtlig propaganda og erstattet det med Motstandsbevegelsens. Avslutningsvis ble en rekke såkalte pride-flagg konfiskert og brent opp. Aksjonen ble også omtalt i løgnpressen.

I Ørje sperret aktivister av flaggstenger, fjernet folkefiendtlig propaganda og hang opp bannere.

Se filmer fra aksjonene nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=AaDwb_Fz1wo

https://www.youtube.com/watch?v=kUgCc9BYtfA

Folkeopplysningen fortsetter!

Selv om svært mye tid har gått med til administrativt og forberedende arbeide for demonstrasjonen i Fredrikstad, så har ikke det det daglige kamparbeide vært lidende av den grunn. Tar man en titt på kamprapport-arkivet fra juni, kan man dog raskt bevitne at organisasjonens aktivister har gjort en formidabel innsats også i sommermåneden juni.

Et utvalg av aktivitetene i juni:

Systemet angriper, vi vokser!

Den nordiske motstandsbevegelsen avanserer hele tiden, og at systemet frykter oss og forsøker å slå tilbake – er egentlig ganske naturlig. I Finland forsøker man å forby organisasjonen, og i Sverige har man også begynt å føre lignende diskusjoner.

Å tro at organisasjonen ikke skulle møte motstand i sitt forsøk på å arrangere den første nasjonalsosialistiske demonstrasjonen i moderne tid på norsk jord, ville vært naivt. Systemet har jobbet på høygir for å forsøke å kneble den sanne opposisjonen, og det med slue metoder – for å selv ikke fremstå som ytringsfrihetshatende galninger.

Men var det vellykket? Den nordiske motstandsbevegelsen har aldri før vært like mye omtalt som i månedene som har vært siden vi utlyste at vi ville avholde demonstrasjon i Fredrikstad. Spaltemeter på spaltemeter med nyhetsartikler, debattartikler, kronikker, hetsartikler og annet – har vært forfattet om organisasjonen. Hundretusentalls nye besøkere har tatt turen innom Frihetskamp, og svært mange har tatt kontakt og vist interesse for organisasjonen.

Systemets behandling av Motstandsbevegelsen har også avslørt hva slags samfunn Norge er i dag: Et politisk korrekt meningsdiktatur. Behandlingen fikk blant annet Norges fremste ytringsfrihetsekspert Anine Kierulf til å offentlig kritisere politiets avgjørelse, og en rekke internasjonale medier har også kritisk omtalt saken.

Systemets forsøk på å kneble oss, kan med andre ord ikke kalles for noe annet enn et reellt mageplask. Vi har fått hele landets oppmerksomhet, reklame for millioner av kroner, dratt masken av systemet og rettet fokus mot den dekadente homolobbyen – og det uten å engang ha gått ett eneste steg på Fredrikstads gater.

Som jeg skrev i min pressemelding om demonstrasjonen har vi nå valgt å gjøre parolen for demonstrasjonen – «Knus homolobbyen!» – om til en kampanje. Dette da reaksjonene fra systemet og homolobbyen, med all tydelighet har vist hvor riktig og viktig denne kampen er.

Flere offentlige aktiviteter er naturligvis også planlagt, for som jeg har vært inne på tidligere, er det helt essensielt at vi regelrett eier Nordens gater og torg. Motstanden skal synes og høres, over alt – hele tiden. Som en klok mann en gang sa: «Den som kan erobre gaten, vil en gang erobre staten!»

Med det vil jeg ønske samtlige lesere her på Frihetskamp, samt organisasjonens aktivister, medlemmer og støttespillere, en god sommer!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
22 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas
Andreas
5 år siden

Vi rykker stadig fram for hver dag som går, kamerater hyll seier!

Falskjermjæger
Falskjermjæger
5 år siden

Hyll
SEIER

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

På bredare front med djupare försörjningslinjer.
Framåt kamrater!
Framtiden tillhör oss.

Bondelars
Bondelars
5 år siden

I årevis har jeg gått uten troen på forandring. Dette er definitivt ikke tilfellet lenger! Dette skjer NÅ! Folket er faktisk(ENDELIG) i ferd med å våkne opp!

Norrøn
Norrøn
5 år siden

Nok en gang bra skrevet, Haakon. Vi vet hvor Homolobbyens røtter strekker seg og vi tar til gatene for å opplyse folket om det. LHBTQ-Lobbyen som det heter, har sin opprinnelse i Frankfurt-skolen med jødiske grundleggere som ønsker å splitte opp familien, rasen og kulturen til verdens folkeslag utenom sine egne familier, rase og kultur. Dette er en dokumentar som forklarer akkurat hva Homolobbyens røtter og mål er: https://www.youtube.com/watch?v=cvPVrU4_j_s&t=1052s

helene
helene
Svar til  Norrøn
5 år siden

Interesant lesning!men dere bør vite at folk er født ulike. Noen har mere kvinnelig hormoner en andre.og dermed kjenner seg feminine og får homonistiske leggninger!! Men hva har dette med politikk å gjøre? Vill dere snakke om tiss og bærs også?? Get real and get back to the point!!

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  helene
5 år siden
Johan G
Johan G
Svar til  helene
5 år siden

Ser du til moderne tid og økning av dette fenomen, og attpåtil innehar kunnskaper om hva vi får i oss, samt miljøpåvirkning, ville du kanskje ønsket å gransket årsaken til dette fenomen 😉

boss
boss
Svar til  helene
5 år siden

gud har skapt mann og kvinne ikke uten grunn du er guds fiende om du mener dine påstander er riktige

Revolusjonæren
Revolusjonæren
5 år siden

Veldig bra måned! Motstandsbevegelsen viser veien!

Mats
Mats
5 år siden

Hyll Seier!

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Norsk småborgerlig og lokalpatriotisk forfængelighed, som tror de slipper af sted med at moderere en dansker, har næppe evne til at fatte de ringvirkninger, som det kommer til at få.

Eftersom nordmænd har bedrevet systematisk «nazijagt» på danske og russiske børnefamilier, så er norske embedsmænd og deres overordnede nervøse for at blive afsløret.

En modstandsbevægelse, som slår en handel af med systemet, betræder farlige veje. Russiske og danske børnefamilier er i samme båd, og retter fælles anklage imod Norge.

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Nazijagt er menneskeofring. Det sker når floktendensen slår sig sammen om at udstøde. En må have brede skuldre for at hedde Thomas Stockman, og påpege bacillerne i småborgerlighedens kildevand. Hele Norden kender Ibsen. Det gør russerne også. Det hører med til historien at Andrew Anglin havde forladt Grækenland og befandt sig på hemmelig sted i Østeuropa, da drabene fandt sted. Samtidig bloggede han et billede av sig selv, for at vise, at han angivelig var blevet overfaldet, da han skulle ud og købe cigaretter. Jeg sendte Andrew Anglin hundrede dollars, som plaster på såret, og han skrev tilbage og takkede.… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Meter for meter gate etter gate by etter by. Norden skal bli vår

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Norden blir ikke vårt om vi ikke står rakrygget imot de krefter de bruker mot oss nå.Har vi råd til å la dette slaget gå tapt hvis vi skal vinne krigen? Seier eller Valhalla

tony
tony
5 år siden

«Den som kan erobre gaten, vil en dag erobre staten!»
Og det ønsker jeg og være med på for den staten som nå eksisterer burde aldri eksistert.

Einar
Einar
5 år siden

Alle ting her en start og en slutt. Desverre for deres patetiske drømmer og tanker, som for alltid vill være drømmer er slutten kommet før starten. Utvid tankegangen deres og få en forståelse over samfunnet vi lever i. NATO og EØS er det beste som har skjedd Norge. Vill dere ikke ha hjelp av USA og neste hele Europa når Putin banker på bakdøra. Dere vill virkelig ikke det beste for Norge. Dere vill føre Norge inn i politisk og økonomisk kollaps og katastrofe, hvis dere noen gang de urealistiske planene deres kommer til live. Gjør det beste for Norge!… Les mer »

Kaare
Kaare
Svar til  Einar
5 år siden

Word Einar!

boss
boss
Svar til  Einar
5 år siden

godt det er noen som vil sitt folk vel ikke jævelskap og en råttent liv for kommende generasjoner slik du ønsker einar

helene
helene
5 år siden

Håller med helhjertet på allt,utenom forfølgesen av homosexuals. Hvorfor hater dere homosexuals?? Ofte foreldre, hater sine egne barn som er fødd homosexual. Mange kjenner så mye hat at de tar sine egne liv. Har dere ingen medfølese med dem? Eller har dere bare hat i hjertet? Skulle så gjerne ville støtte dere, men må få poppet denne kvisa først! Og så bra med gays,de er ikke med på å a øke overpopulationen!!

Johan G
Johan G
Svar til  helene
5 år siden

Du har nok missforstått. Vårt angrep på samlebegrepet «homolobbyen» er ikke et angrep på homofile, med mindre de er kulturmarxister. Er alle homofile kulturmarxister? Støtter alle homofile deres agenda? Mange er nok villedet i den retning ja, ettersom de tror denne kulturmaxistiske homobevegelsen kjemper for deres rett til å være homofil. En rett de allerede hadde før kulturmarxistene så en mulighet i å fremme sin destruktive agenda via det homofile miljøet. Deres intensjoner er langt mørkere enn «homofile må ha rett til å være homofil». Dette er ikke første gang disse krefter har forsøkt å fremme sin agenda via homofile.… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  helene
5 år siden

Les litt her så kanskje du forstår oss bedre: https://www.frihetskamp.net/den-siste-utposten-i-kampen-mot-homolobbyen/