Hjem Nyheter Europa «Den store profeten» George Soros stiller krav til Europas folk

«Den store profeten» George Soros stiller krav til Europas folk

4

JØDISK MAKT Jøden George Soros, kalt «den store profeten» i ett intervju, hevder at planeten bare kan bli reddet om Europas folk tar enorme lån fra «markedet», som er umulig å betale tilbake.

George Soros. Foto: www.stephan-roehl.de (CC BY-SA 2.0)

I et lengre intervju for ukebladet Prospect som best kan beskrives som «åndelig» brer den jødiske globalisten George Soros seg ut i kommentarer om situasjonen i Europa, USA og verden. Som en rød tråd gjennom intervjuet løper det et krav som han stiller overfor det europeiske folk:

Europa skal ta enorme ikke-gjenbetalbare lån – mot rente – for deretter å skjenke de lånte midlene til andre land.

Koronakrisen

Intervjuren ber innledningsvis Soros om å kommentere den pågående koronakrisen. Soros ser dette som den største krisen siden den andre verdenskrigen, men påpeker samtidig at det har potensiale til å gjevne veien for avgjørende forandringer.

Han betoner også at folk behøver rett ledelse for å kunne handle rett. Først senere i intervjuet fremgår det at koronakrisen er ett av hovedargumentene for Soros begjær over at det europeiske folket skal gjeldsette seg til evig tid med enorme ikke-gjenbetalbare lån.

Vi befinner oss i en krise, den verste krisen under min livstid siden den andre verdenskrig. Jeg skulle beskrive det som ett omvelvende øyeblikk når utvalget av muligheter er mye større enn under normale omstendigheter. Det som er uoppnåbart i normale tider blir ikke bare mulig, men treffer virkelig inn. Folk er desorienterte og skremte. De gjør ting som er dumt for dem selv og for verden.

Situasjonen i Europa og USA

På spørsmål om hva som skiller utviklingen i USA fra den i Europa betoner Soros at mens han opplever de interessene som han representerer, som i grunn har ett fast grep om utviklingen i USA, så er han betydelig mer «urolig» for hva som kan hende i Europa.

Angående USA så lar han for eksempel forstå at hvem som sitter som president ikke har noe avgjørende betydelse i det lange løp. Allikevel passer han på å advare om hvilken «trussel for utviklingen» president Donald Trump utgjør:

En bondefanger som Trump kan velges til president og underminerer demokratiet innenfra, men vi har en storslagen tradisjon av maktfordeling og etablerte regler. Over alt står konstitusjonen. Så jeg er sikker på at Trump kommer til å vise seg å være ett forbigående fenomen, som forhåpentligvis er over i november.

Han [Trump] er fortsatt veldig farlig; Han kjemper for sitt liv og han kommer til å gjøre hva som helst for å bli værende ved makten, for han har brutt mot konstitusjonen på mange ulike måter, og om han taper presidentskapet kommer han til å stilles til ansvar.

Når det gjelder Europa kommenterer Soros:

Jeg tror at Europa er veldig sårbart, mye mer enn de Forenete Statene… Den europeiske Unionen er mye mer sårbar, for det er en ufullstendig union. Og den har mange fiender, både på innsiden og på utsiden.

På spørsmål om hvilke som er fiender på innsiden av Europa svarer Soros: «ledere som motsetter seg den verdigrunnen som EU ble dannet på».
Han gir herved tre eksempler på nasjoner som han anser har slått seg inn på feil kurs: Ungarn, Polen og Italia. Utviklingen i Italia opprører Soros særdeles:

Men min største uro er Italia. En veldig populær antieuropeisk leder, Matteo Salvini vant mark til han overvurderte sin fremgang og brøt opp regjeringen. Det var ett fatalt mistak. Hans popularitet minsker nå. Men han har de facto blitt erstattet av Giorgia Miloni fra Fratelli d’italia, en enda verre ekstremist.

Den nåværende regjeringskoalisjonen er veldig svak. Delene holdt sammen bare for at man skal unnvike ett valg der de antieuropeiske kreftene skulle vinne. Og dette er ett land som brukte å være den mest entusiastiske Europasupporteren. For folket stolte mer på EU enn på sine egne regjeringer.

Men nå blir Europasupporterne stadig færre og støtten for å fortsatt være et medlem i eurosonen minsker.

«Gjenopprettingsfond»

Soros bes om å kommentere det faktum at den Europeiske Unionen har godkjent at man låner opp penger fra «markedet» til et «gjenopprettingsfond» på 759 milliarder Euro.

Her øker intensiteten i Soros argumentasjon. At europeisk gjeldsetting kreves for bekostning av Europas forsvar, samt for tiltak mot klimaforandring og koronakrise er noe han kommer tilbake til flere ganger i intervjuet.

Men selv om han ser det ovennevnte lånet som ett steg i riktig retning, finner han det utilstrekkelig og han forbanner de som «setter kjepper i hjulet» for det:

EU tok ett veldig viktig positivt steg frem ved å påta seg og låne penger fra markedet i en mye større skala enn noensinne tidligere. Men da lyktes flere stater, de såkalte fem sparsomme – Nederland, Østerrike, Sverige, Danmark og Finland å gjøre den faktiske avtalen mindre effektiv. Tragedien er at de i grunnen er pro-europeiske, men de er veldig egoistiske. Og de er veldig sparsomme. Dette har ledet til en oppgjørelse som kommer til å vise seg være mindre adekvat. Bakslaget mot planene for tiltak mot klimaforandring og forsvarspolitikk er særskilt nedslående.

Når det gjelder «egoistiske» i kommentaren sin, nevner jøden Soros ingenting om sine egne interesser med at Europa gjeldsetter seg.

Evige rentebelastede lån som aldri kan betales tilbake

Når intervjueren omsider spør Soros om en av hans store hjertesaker, nemlig hans ønske om at Europa skal ta enorme rentebelastede og ikke-gjenbetalbare lån fra «markedet» for å redde planeten fra klimakrise, koronakrise og dessuten bekoste Europas forsvar, uttaler Soros seg først forsiktig.

Han peker på tekniske forhold som skal bevise fordelene med denne type lån. Han prater om hvordan trillioner av Euro plutselig kunne finnes tilgjengelige. Den eneste motprestasjon skulle være en årlig rente på én prosent – å betale på i evig tid.

Samtidig betoner han at tiden fremdeles ikke er moden for disse lånene og peker her på de fem «sparsomme landene» som altså står i veien for dette.

Kan ikke Merkel ta «de sparsomme» landene i øret?

På spørsmål om ikke Tysklands forbundskansler Angela Merkel ikke kan få «de sparsomme» landene på bedre tanker når det gjelder de evige ikke-gjenbetalbare lånene, påpeker Soros at Merkel selv absolutt står på den riktige siden og gjør sitt beste, men at «hun stilles mot en dypt inngrodd [tysk] kulturell opposisjon».

Soros mener at det «naturlige» for tyskere burde ha vært å helt ubekymret gjeldsette seg til evig tid:

Det tyske ordet Schuld. Det betyr både «gjeld» (i økonomisk bemerkelse) og «skyld» (i moralsk bemerkelse). De som setter seg i gjeld er moralsk skyldige. Dette gir ikke rom for at kreditorer også kan være «skyldige». Det er et kulturelt spørsmål som går veldig, veldig dypt i Tyskland. Det har forårsaket en konflikt mellom å være tysk samt å være europeer på samme tid.

Europas fiender på utsiden

På spørsmål om hvilke han ser som Europas ytre fiender svarer jøden Soros:

Det finnes atskillige, men de deler alle en egenskap: de motsetter seg idéen om ett åpent samfunn…Russland brukte å være den største fienden, men nylig gikk Kina forbi Russland i den forbindelse.

Fra den historiske kampen for Europas «åpenhet» løfter han særskilt frem ekspresidenten Richard Nixon og tidligere utenriksministeren Henry Kissinger som «store strategiske tenkere». Deres geniale egenskaper skal også ha ført til den tidligere partilederen i Kina Deng Xiaopings «avgjørende reformer». Men om dagens Kina kommenterer Soros:

Idag er saker veldig annerledes. Kina er ledende innen AI (kunstig intelligens). AI skaper et kontrollinstrument som er til hjelp i ett lukket samfunn og representerer en dødelig fare for ett åpent samfunn. Det danner ett klima som gagner for lukkete samfunn. Dagens Kina er en mye større trussel mot åpne samfunn enn Russland. Og i USA finnes det en konsensus om at Kina er den strategiske rivalen.

En likviditetsboble

Intervjueren og Soros er overens om at det amerikanske samfunnet befinner seg i «en boble som livnæres av den enorme likviditet som den privateide amerikanske sentralbanken Federal Reserve hele tiden gjør tilgengelig». Soros hyller her bankens agerende:

FED har gjort mye bedre enn president Trump som har kritisert dem. De oversvømmer markedet med likviditet. Markedet opprettholdes nå av to forventninger. En er den at en enda større injektion av fiskalt stimulus enn CARES Acts 1,8 trillioner dollar skjer den nærmeste fremtiden; den andre er at Trump presenterer en vaksine [mot korona] innen valget.

Black Lives Matter

Intervjueren påpeker at Soros nylig donerte 220 millioner dollar til formålet «rasemessig likestilling og de svartes sak» og ber han om å kommentere dette.

Soros hevder da at «den [BLM-bevegelsen] virkelig spiller en rolle» og motiverer dette med en anklagelse mot hvite samfunn i å bedrive «en systematisk diskriminering av svarte som kan spores tilbake til slaveriet», som forøvrig var dominert av jøder.

Soros ser den omtalte amerikanske kulturrevolusjonen – noe han selv har finansiert stort – som en positiv utvikling, og mener at i den grad «overdrivelser» forekommer så er det bare «tilfeldige fenomener»:

I denne revolusjonen, faller statuer, og politisk korrekthet dominerer scenen. En del kaller det for «cancel culture» [kritikkulturen]. Jeg tror at det er et tilfeldig fenomen.

Masken faller betreffende lånenes evige rentekostnader

Intervjueren ber avslutningsvis Soros om å sende en fritt valgt beskjed til Europas folk.

Her går jøden George Soros tilbake til favorittemaet sitt som han tidligere i intervjuet berørte angående tilbakeholdenhet: Europas folk må – for å redde planeten – ta evige rentebelastede lån som aldri kan betales tilbake. Den såkalte «profeten» Soros predikerer følgende:

SOS…
Europa står innenfor et eksistensielt problem: Man har ikke tilstrekkelig med penger for å håndtere med tvillingtruslene virus og klimaforandring…Den kursen som Europa har slått inn på kommer til å gi for lite penger, for sent…Dette fører meg tilbake til idéen om evige rentebelastede ikke-gjenbetalbare lån. De sparsomme fire eller fem [Nederland, Østerrike, Sverige, Danmark og Finland] behøver å innse dette; istedet for å stå i veien burde de forvandles til entusiastiske supportere. Kun deres genuine omvendelse kan gjøre evige lån utstedt av EU akseptabelt for investorere. Uten dette vil EU kanskje ikke overleve. Det hadde vært et forferdelig tap ikke bare for EU, men for hele verden…Jeg tror at myndighetene kan forhindre at dette skjer – om de utsettes for påtrykkinger fra allmennheten.

Les også:
George Soros gjør storoppkjøp under den økonomiske koronakrisen
Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA
Europa reiser seg mot George Soros og globalismen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Håkon
Håkon
1 år siden

Dø.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Eg synes den mannen har levd lenge nok

Heimdal
1 år siden

Og rødinger liker å avfeie jødiske finans-eliters Usury (kynisk renteutpressing/økonomisk slaveri) som «nazistisk konspirasjonsteori» og «brunt oppgulp»… her får de jo fortalt det direkte av disse elitene selv at dette er fakta. Det som er interessant og ironisk er at mange blodrøde terrororganisasjoner og voldsgrupperinger er finansiert av disse kapitalmektige elitene (som de sier at de kjemper imot men er deres nyttige lapdogs, elitens pitbuller).

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Dette er ord fra en som helt klart må være psykopat eller lignende. Det er jo så hinsides frekt og absurd. Det er jo klart at han som jøde ønsker at Europa skal gjeldsette seg til jødiske bankiere. Han har jo en egeninteresse av det. Nei, Europa hadde tjent så mye bedre på å bare løsrevet seg fra det jødiske banksystemet og gjøre som Hitler, som klarte å snu Tyskland om fra å være et land i totalt nød til å bli en supermakt på bare 2 år.