Hjem Nyheter Norden Den svenske grunnskolen får ikke lenger benevne barn som gutter og jenter

Den svenske grunnskolen får ikke lenger benevne barn som gutter og jenter

5

HOMOLOBBYEN Den kulturmarxistiske regjeringen i Sverige har besluttet å revidere blant annet grunnskolens læreplan, slik at man ikke lenger får benevne et barn som «gutt» eller «jente».

Illustrasjonsfoto.

Sveriges regjering har besluttet at grunnskolens læreplan fra og med 1. juli skal forandres til å bli mer «kjønnsnøytral» og «fargerik». Dette betyr at svensker ikke lenger har lov til å dele opp barna som «gutter» eller «jenter». Samtidig skal også en utredning innledes gjeldende «skolens diskriminering av kjønn og kjønnsoverskridende identiteter eller kjønnsutrykk».

– Regelmessig eller slentrisk kjønnssegregering skal ikke forekomme. Forsterkningene tydeliggjør også ansvaret med å jobbe for likestilling på alle skoler, sier utdanningsminister Gustav Fridolin (Miljöpartiet de gröna).

I den reviderte versjonen av læreplanen kommer det i stedet til å stå at «kjønnsnøytrale» begreper som «barn» og «elever» skal anvendes i stedet for «gutter» og «jenter». De «forbudte benevningene» kommer dog foreløpig til å tillates anvendt om det er «begrunnet for å påvise ulikheter mellom kvinner og menn».

Endringen i læreplanen gjelder for grunnskole, førskoleklasse, fritidshjem, gunnspesialskole, spesialskole samt sameskole. Regjeringen har også gitt Skoleverket i oppdrag å foreslå lignende endringer for den videregående skolen.

Regjeringen kommer også med et såkalt tilleggsdirektiv, der man vil utrede om hvorvidt «diskriminering av kjønn og kjønnsidentitet, eller uttrykk, påvirker elevens muligheter for en tilstrekkelig utdanning».

Utredningen skal rapportere om sitt oppdrag senest den 20. januar, 2019.

Relaterte artikler:
Hva er kulturmarxisme?
FILM: Hva er kulturmarxisme?
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
– Kjønnsforvirring er en liten pris å betale for sosial progresjon
Stadig flere begynner å bli lei av homolobbyen
– Den siste utposten i kampen mot homolobbyen!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
4 år siden

En gal gal verden det har blitt. Slik går det til, når gode menn og kvinner forblir tause, da herjer «fanden» på bordet. De som våger å trosse fanden blir fremstilt som «hatere» og «bråkmakere», som igjen gjør at de tause velger å danse med fanden inn i alskens degenerasjon og vanvidd. Slik gikk det til med kristenfolket idag.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  H.L
4 år siden

De som er tause om slike ting, er fanden selv.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Ville heller sendt barna til en muslimsk skole enn den syke kulturmarxistiske dritten der!

trackback
2 år siden

[…] juli i fjor er kjønn også fjernet fra den svenske grunnskolen. Samtidig startet en utredning om «skolens diskriminering av kjønn og […]

trackback
5 dager siden

[…] FILM: Hva er kulturmarxisme? Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Den svenske grunnskolen får ikke lenger benevne barn som gutter og jenter Svenske foreldre indoktrinerer sine barn til å bli kjønnsløse Studie: Kjønnsdysfori kan være […]