Hjem Nyheter Norden Den svenske kirke ringer i klokkene for enslige menn fra Afghanistan

Den svenske kirke ringer i klokkene for enslige menn fra Afghanistan

8

SVERIGE Den svenske kirke fortsetter sitt engasjement for masseinnvandringen til Sverige og kommer i september til å fokusere på utvisninger av enslige menn fra Afghanistan, blant annet ved å ringe i kirkeklokkene i Nybro.

Nybro kirke ringer i klokkene for enslige menn fra Afghanistan. Foto: Cam357 (CC BY-SA 3.0).

Den svenske kirke har i flere år propagandert for masseinvasjonen fra den tredje verden til Sverige. Prester har ringt i kirkeklokker for å forstyrre for annerledestenkendes stemmer i blant annet Malmö og Almedalen.

Invaderende migranter fra den tredje verden – uten rett til å søke asyl i Sverige da de har vandret gjennom flere sikre land – har fått slå seg ned på kirkebenkene i forskjellige kirker.

Biskop Eva Brunne har foreslått at kristne symboler skal tas bort fra sjømannskirken i Stockholm og at retningen mot Mekke skal merkes, slik at den skal bli mer innbydende for besøkere fra andre religioner.

I september kommer Den svenske kirke til å fokusere på utvisninger av enslige menn fra Afghanistan ved å hver onsdag klokken 11.55 ringe i kirkeklokkene i Nybro.

– De sier at de tar hensyn til barnekonvensjonen og skal ha barnas beste i fokus. Likevel kan de sende hjem asylsøkere til land i krig, påstår Linda Lawner Wåhli som arbeider med å hjelpe de enslige mennene.

Ifølge Lawner Wåhlin vil Nybro kirke «rette oppmerksomheten på hvor vanskelig det er å få asyl» og at «det er lotteri som avgjør hvem som får bli eller ikke».

Det er den ekskluderte tidligere Sverigedemokraterna-politikeren Thoralf Alfsson som i et innlegg på sin blogg tar opp Den svenske kirkes siste utspill:

Linda Lawner Wåhlin synes ikke å ville akseptere lovene som gjelder i Sverige. Hun jobber i Den svenske kirke og utnytter nå posisjonen til å bruke kirkeklokkene.

Alfsson setter spørsmålstegn ved om det er passende å bruke kirker for dette formålet og noterer at ingen fra kirken har uttalt seg om saken.

– Er det en egenrådig beslutning av Linda Lawner Wåhlin eller er det en felles beslutning av kirkerådet i Nybro?, lurer Alfsson.

På Den svenske kirkes nettside i Nybro finnes ingen informasjon om klokkeringingen som skal skje på onsdager og Alfsson stiller seg spørrende til om «befolkningen er enig med dette spetakkelet».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Hvorfor ikke likesågodt legge ned kirken, i Sverige som i Norge? Den representerer ikke lenger kristendom, Bibel og bekjennelse, men ledet av kvinnelige biskoper og prester, legger den seg flat for islam og «mennesker i nød» fra land i Midtøsten, Afrika og Asia, som gjerne invaderer våre land, voldtar og dreper, og på sikt overtar og erstatter den opprinnelige nordiske befolkningen, som jo hittil har bestått av HVITE menn og kvinner.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Helt idiotisk og fullstendig poengløst

Tom
Tom
2 år siden

Ikke overraskende.
Kristendom er basically kommunisme for en religiøs tid. Skapt og spredt av samme rase som skapte og spredde kommunisme. Og med samme formål nemlig å svekke folkene i de nasjonene de spredde den globalistiske driten sin til.

Tom
Tom
2 år siden

kristendommen er heldigvis død. Moder nord vil igjen bli vår gud og Nasjonalsosialismen den biologiske verdensanskuelsen vil bli vår religion

Espen
Espen
2 år siden

Det var bedre med den religion kirken hadde før, fremfor den tilbedelse av «skjeggbarn» fra Afghanistan som er nå.

8
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x