Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Der Dritte Weg demonstrerte i Berlin

Der Dritte Weg demonstrerte i Berlin

8

TYSKLAND Lørdag avholdt Der Dritte Weg en demonstrasjon i Berlin, med parolen «Folket vil ha en fremtid».

Der Dritte Weg demonstrerer for folkets fremtid. Foto: Nordfront.

Det tyske partiet Der Dritte Weg demonstrerte lørdag i Berlin mot folkeutbytte og kapitalisme. Under demonstrasjonen ble det holdt taler av regionssjef Julian Bender, advokat Wolfram Narath, samt Motstandsbevegelsens Fredrik Vejdeland.

Alle deltakerne måtte gå med munnbind etter krav fra myndighetene i forbindelse med koronaviruset.

Som vanlig dukket det opp forstyrrende elementer fra den venstreekstreme terrororganisasjonen Antifa, med det formål å forsøke å sabotere demonstrasjonen og angripe demonstrasjonsdeltagere. Enkelte ble etterhvert tatt hånd om av politiet.

Dette AFA-medlemmet hadde problemer med å gå oppreist.

Politiet kontrollerte deretter bannerne som skulle brukes under demonstrasjonen for å  forsikre seg om at budskapet ikke brøt mot de strenge meningslovene i demokraturet Tyskland.

Politiet oppholdt også en buss med nasjonalister som skulle delta i demonstrasjonen idet de ville granske alle symboler som passasjerene hadde på seg. Dette førte til at arrangementet ble en del forsinket.

Julian Bender fra Der Dritte Weg holdt deretter en innledende tale. Han fikk i 2017 innreiseforbud til Sverige idet han skulle delta på Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg.

Julian Bender holder tale.

Meningsmotstandere hadde i løpet av dagen tatt seg inn i en bygning hvorpå de begynte å lage støy mens de holdt opp en banner med en slags oppfordring til å trene opp pingviner i å utøve vold mot nasjonalsinnede.

Venstresiden ønsker å ta i bruk pingviner i kampen mot nasjonalsosialister.

Under et opphold som følge av en blokade politiet ikke ville fjerne ble det holdt flere taler. Først ute var Motstandsbevegelsens Fredrik Vejdeland.

 

Deretter holdt Julian Bender en tale der han anklaget den tyske staten for å bruke forstyrrende venstreekstremister som påskudd for å stoppe demonstrasjonen.

I 17.30-tiden oppstod det tumulter, og en venstreekstremist havnet på bakken.

En venstreekstremist har gitt opp, og tatt seg en høneblund.

Ifølge Nordfront ble en av demonstrasjonsdeltakerne som hadde ankommet med fly plukket ut av grensepolitiet på flyplassen, og stilt spørsmål om 12 medlemmer av Den nordiske motstandsbevegelsen. Tidligere i år hindret det tyske grensepolitiet en gruppe svensker i å reise til Bulgaria for å delta i Lukovmarsjen.

Les mer om demonstrasjonen på Nordfront.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Grim
1 år siden

Veldig bra demo, og flott at det ble dekket av NTV

David T
David T
1 år siden

8️⃣8️⃣

The Goyim Know!
The Goyim Know!
1 år siden

Antifa – en jødisk terrororganisasjon, forsvart av jødisk media.

Heimdal
1 år siden

Kan se ut til at multimilliardæren, superkapitalisten og migrantsmuglingsfinansiereren, masterjøden George Soros, har blitt grådig etter han passerte 90 år for ett par måneder siden, som ikke har puttet nok mynter på antifa-disiplene sine som ellers har vært så lystige og lydige i å lage ugang og støy. Han har brukt enorm mye gullmynter på antifa og Blm i Usa og likeså migrantsmuglingsorganisasjonene.

Sist endret 1 år siden av Heimdal
JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Deutschland erwache!

Håkon
Håkon
1 år siden

Für Deutschland!✋

trackback
1 år siden

[…] Les også: Motstandsbevegelsen i Danmark møtte Der Dritte Weg Over tusen deltakere på Der Dritte Wegs demonstrasjon Der Dritte Weg fikk to mandater i de tyske lokalvalgene! Der Dritte Weg demonstrerte i Berlin […]