Hjem Nyheter Der Dritte Weg trosser myndighetene og hjelper utsatte tyskere

Der Dritte Weg trosser myndighetene og hjelper utsatte tyskere

0

TYSKLAND Det nasjonalrevolusjonære partiet Der Dritte Weg i Ahrdalen trosser statens forsøk på å forhindre hjelpeaksjoner til utsatte tyskere.

Klaus Armstroff og Julian Bender i det flomødelagte Ahrdalen. Foto: Der Dritte Weg (gjelder alle bildene).

For noen dager siden rapporterte Frihetskamp om flomkatastrofen i Tyskland og hvordan Der Dritte Weg allerede da arbeidet med hjelpearbeid for utsatte tyske innbyggere. Etter dette har det hendt en del ting. Blant annet har politimyndighetene i Koblenz forsøkt å hindre Der Dritte Wegs medlemmer fra å gjennomføre hjelpeinnsatser for siden å gå offentlig ut på Twitter å true «høyreekstremister» at man kommer til å «iverksette mottiltak» om de fremdeles organiserer hjelpeaksjoner for utsatte tyskere. Dette rapporterer Der Dritte Weg på sin hjemmeside.

Til tross for den tyske statens forsøk på å sabotere hjelpeaksjoner fra folk som har «feil» meninger, har Der Dritte Weg likevel lykkes i å gjennomføre dette. På sin hjemmeside publiserer Der Dritte Weg nå en artikkel med bilder fra arbeidet i Ahrdalen, Reinland-Pfalz, og en uttalelse:

Nasjonalrevolusjonærer hjelper til i Ahrdalen

I helgen var dusintalls medlemmer fra vårt parti aktive etter oversvømmelsene i Ahrdalen. Vår partileder Klaus Armstroff og områdesjefen for Vest, Julian Bender, var også i tjeneste når arbeidet eide rom i distriktet Ahrweiler.

Til tider i leire opp til knærne og med spader rensket våre aktivister ødelagte hus og kjellere og hjalp Bundeswehr (Tysklands forsvarsmakt, Reds. Anm.) med å ta bort avfall og forråtnet mat. Da politiet forsøker å stenge av de rammede tettstedene behøves lokal hjelp omgående. De unge nasjonale revolusjonærene vendte tilbake til sine områder med mange rørende inntrykk og kommer til å planlegge ytterligere hjelpeinnsatser. En detaljert rapport kommer etterhvert!