Hjem Nyheter Der Dritte Weg trosser myndighetene og hjelper utsatte tyskere

Der Dritte Weg trosser myndighetene og hjelper utsatte tyskere

5

TYSKLAND Det nasjonalrevolusjonære partiet Der Dritte Weg i Ahrdalen trosser statens forsøk på å forhindre hjelpeaksjoner til utsatte tyskere.

Klaus Armstroff og Julian Bender i det flomødelagte Ahrdalen. Foto: Der Dritte Weg (gjelder alle bildene).

For noen dager siden rapporterte Frihetskamp om flomkatastrofen i Tyskland og hvordan Der Dritte Weg allerede da arbeidet med hjelpearbeid for utsatte tyske innbyggere. Etter dette har det hendt en del ting. Blant annet har politimyndighetene i Koblenz forsøkt å hindre Der Dritte Wegs medlemmer fra å gjennomføre hjelpeinnsatser for siden å gå offentlig ut på Twitter å true «høyreekstremister» at man kommer til å «iverksette mottiltak» om de fremdeles organiserer hjelpeaksjoner for utsatte tyskere. Dette rapporterer Der Dritte Weg på sin hjemmeside.

Til tross for den tyske statens forsøk på å sabotere hjelpeaksjoner fra folk som har «feil» meninger, har Der Dritte Weg likevel lykkes i å gjennomføre dette. På sin hjemmeside publiserer Der Dritte Weg nå en artikkel med bilder fra arbeidet i Ahrdalen, Reinland-Pfalz, og en uttalelse:

Nasjonalrevolusjonærer hjelper til i Ahrdalen

I helgen var dusintalls medlemmer fra vårt parti aktive etter oversvømmelsene i Ahrdalen. Vår partileder Klaus Armstroff og områdesjefen for Vest, Julian Bender, var også i tjeneste når arbeidet eide rom i distriktet Ahrweiler.

Til tider i leire opp til knærne og med spader rensket våre aktivister ødelagte hus og kjellere og hjalp Bundeswehr (Tysklands forsvarsmakt, Reds. Anm.) med å ta bort avfall og forråtnet mat. Da politiet forsøker å stenge av de rammede tettstedene behøves lokal hjelp omgående. De unge nasjonale revolusjonærene vendte tilbake til sine områder med mange rørende inntrykk og kommer til å planlegge ytterligere hjelpeinnsatser. En detaljert rapport kommer etterhvert!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
10 måneder siden

Helt utrolig av myndighetene. En skam! Men bra Der Dritte Weg trosser dem og hjelper til likevel.

H.L
H.L
10 måneder siden

Folkefellesskap o/

Espen
Espen
10 måneder siden

Bra!

Roy Vey
Roy Vey
10 måneder siden

Der Dritte Weg viser vei! Våre brødre i Tyskland gjør en kjempejobb.

Kim Larsen
Kim Larsen
10 måneder siden

Fantastisk utført av våre tyske kamerater.