Hjem Artikler «Det å være blond og blåøyd kommer til å forsvinne»

«Det å være blond og blåøyd kommer til å forsvinne»

12

FOLKEUTBYTTE Følgende utsagn ble uttalt av samfunnsdebattant Mina Adampour i en debatt på TV2 i 2017. Til tross for de temmelig ekstreme implikasjonene bak utsagnet skapte det ingen storm i det norske medielandskapet, med det resultatet at en samtale som burde ha funnet sted for lenge siden lar vente på seg.

Mina Adampour sin uttalelse kom i respons til FRP-høvding Carl I. Hagen sin kommentar om Oslos skiftende demografiske sammensetning. En sann liberal til det siste, Hagens bekymringer rundt denne forandringen tar en økonomisk karakter. Hagens lusking rundt grøten ble imidlertid møtt med forfriskende frankhet fra Adampour, som flyttet samtalen over på dens sanne tema, nemlig rase og den norske etnisitetens forhold til den norske stat.

Dog Adampours utsagn uten tvil vekket sterke følelser hos mange av oss som var vitne til det, så vil jeg argumentere for at hun fortjener kun ros og takknemlighet fra alle rasebevisste nordmenn for sin ærlighet og innrømmelse av det alle norske nasjonalister har blitt tvunget til å innse en stund nå:

Nemlig at det ikke er til å komme utenom at den etniske rensningen av Norges germanske urbefolkning er innbakt i den nyliberale og multikulturelle visjonen for Norge som Adampour har nytt så godt av.

Ved et veiskille

Vedrørende den demografiske transformasjonen som har funnet sted over nesten hele den hvite/vestlige verden i etterkant av andre verdenskrig så finnes det et viktig spørsmål som må besvares.

Er dette noe hvite har valgt, eller noe som ble tvunget på oss?

Eller, med tanke på at den hvite befolkningen ville oppnå minoritets-status i så godt som alle vestlige landet innen dette århundret, er hvite i ferd med å begå selvmord, eller er vi i ferd med å bli drept?

Mitt svar er nei, vi valgte ikke dette, og ja, vi er i ferd å bli drept.

Hvilket norsk parti har noensinne vunnet et stortingsvalg med det budskapet at de ønsket å fundamentalt forandre Norge demografisk? At det vanlige nordmenn tok for gitt, nemlig at vi skulle forbli et nordisk land med en kulturarv forankret i kristendommen og hvit europeiske verdier, og at deres etterkommere ville se ut som dem, at dette er noe avleggs som ikke hører hjemme i det tjueførste århundret?

Ethvert parti som gikk til valg med dette budskapet ville ha blitt knust. Likevel er det her vi er.

Det har forundret meg å høre venner og kjente som karakteriserte de brutale opptøyene som fant sted denne sommeren i USA som noe fullstendig fremmed, noe vi som nordmenn ikke kan gjenkjenne.

Faktum er at den kollektive og rasemessige hevnaksjon orkestrert av BLM og Antifa, på vegne av George Floyd som førte til flere titalls dødsfall og økonomisk ruinerte mange flere, ikke bryter med verdiene som guider vestlige eliter i det hele tatt. Selvfølgelig kan kollektiv rasemessig hevn på vegne av en kriminell narkoman rettferdiggjøres når den utføres av ikke-hvite. Impotente appeller til liberale verdier fra konservative er irrelevante. Anti-hvithet står absolutt sentralt blant prinsippene som understøtter våre nåværende institusjoner, og vil alltid overkjøre alle andre hensyn til slutt.

Bare når du forstår dette kan du også forstå kjernen i Trump-fenomenet. Donald Trump er ikke hatet av vestlige liberale kosmopolitter for sin uvørenhet eller «trusselen» han representerer mot USAs demokrati, som i all realitet er et plutokrati der finansielle interesser alltid får det siste ordet.

Donald Trump er hatet fordi han har blitt en avatar for hvithet og hans seier i 2016 en påminnelse om makten hvite fremdeles kunne utøve hvis vi simpelthen valgte å gjøre det.

Vi som hvite står nå ved et veiskille som ikke kan unngås. Vi kan velge å innrømme, i likhet med Adampour, at sentralt i den politiske kalde krigen som nå raser i vesten er hvite folks fremtid, ikke liberale og økonomiske abstraksjoner.

Ideen at vi valgte dette er en løgn. Det Britiske folket valgte ikke en politisk orden som tillot den organiserte seksuelle mishandlingen av nesten 19 000 britiske barn i 2018, mange av dem hvite med rasefremmede gjerningsmenn. Dette er bare det mest brutale eksempelet på den hjerteskjærende prisen hvite har betalt for etableringen av vår nyliberale og multikulturelle utopi, og det kunne bare ha blitt utført via systematisk skyggelegging fra våre «frie mediers» side. Slå på Netflix og du vil kunne velge å vrake i serier og dokumentarer som promoterer multikultur. Vi vil aldri se noen Netflix-dokumentar som forteller historien til de hvite barna som ble tvunget inn i seksuelt slaveri av pakistanske menn i Rotherham. Hvite selv-erklærte feminister med makten til å gjøre noe med det i England visste hva som foregikk og valgte å ignorere problemet så lenge de kunne.

Når jeg tenker på skjebnen til de 1400 jentene fra Rotherham (langt de fleste av dem var hvite) blir det vanskelig å føle noen spesiell sympati når norske medier skriver tårevåte artikler om unge svarte fotballspillere som får ropt apelyder mot seg fra tribunene.

En følbar nervøsitet har tatt grep om våre eliter, og grunnen til det er dette:

Folk flest vil være så liberale som tiden de lever i tillater dem å være. Pretensjonene om en multikulturell utopi var privilegiet til en generasjon nordmenn som hadde lite erfaring med rasefremmede og enorme reservoarer av oppspart sosioøkonomisk kapital. Dette reservoaret er nå så godt som oppbrukt. Isteden kan unge etniske nordmenn se frem til å konkurrere med våre «nye landsmenn» om et minkende antall jobber og sosiale ordninger der rasefremmede vil bli privilegert i integreringens navn. Som en av disse unge nordmennene har jeg vanskelig for å se hvilken rett den foregående generasjonen har til å dømme meg for mine nasjonalsosialistiske holdninger.

Det er fundamentalt irrasjonelt å fortelle hvite mennesker at vi er like alle andre, samtidig som vi pålegges en spesiell plikt til selvoppofrelse av vårt land, våre ressurser og vår status. Slik ting står nå forventes det at vi skal innta en slags foreldre-rolle ovenfor våre rasefremmede medborgere, uten at vi blir tildelt noen av privilegiene en forelder har rett til. Dette er fundamentalt urettferdig. Enten er vi alle like, og hvite nordmenn har den samme retten til å sette seg selv og sine egne først som alle andre, eller så er vi ikke like, og det må innrømmes at det multikulturelle prosjektet har blitt bygd på en løgn.

Det er på tide å innrømme at liberalismen har ingenting mer å gi deg, hvite mann. Den nåværende politiske ordenens overlevelse er intimt knyttet til din fremtid som en økonomisk ruinert og politisk impotent minoritet som vil være avregning av rasefremmeds nåde for å overleve. Velg en annen fremtid mens du ennå har muligheten til det.

Les også:
Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet
Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen?
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Enhver politiker som ikke taler dette imot medvirker til folkemord på etniske nordmenn. Agenda masseinnvandring er etnisk rensing av vårt folk.

Og enhver ikke-europeisk innvandrer, ved å være del av masseinnvandringen og folkeutbyttet viser de vårt folk ingen respekt, så ingen respekt skal vises tilbake.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Ca. 12% av verdens befolkning kan klassifiseres som hvit, og rundt 8% har blå øyne. Vi er altså et klart mindretall i forhold til brune, svarte og gule, som i overveldende grad har brune øyne(dominant). Det viktigste er likevel; hva betyr det å være hvit, i vår tid? Skal vi motstrebende men nedslåtte godta at våre land blir tatt fra oss og våre gener utslettes ved at våre kvinner ikke lenger føder hvite barn? Eller engasjerer vi oss i seig motstandskamp mot især de SOM STÅR BAK folkeutskiftningen, akkurat som bonden som ikke bare skyter reven som har kommet seg… Les mer »

Robert
Robert
1 år siden

Jeg husker dette klippet godt og vi har sett lignede uttalelser fra ikke-hvite i andre deler av Europa. Vedkommende er tydelig inspirert av disse, da flere har uttalt nesten akkurat det samme. At en rasefremmed kan sitte i direktesendt Norsk TV og uttale seg positivt om et pågående folkemord på den hvite majoritetsbefolkningen i et land der hun selv er gjest – det spiller ingen rolle at vedkommende er født i Norge, hun er fortsatt en gjest og vedkommende skal behandles deretter – det viser bare hvor hjernevasket og veike vårt folk har blitt. Men jeg er glad vedkommende er… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Robert
Sturmgewehr
Sturmgewehr
1 år siden

Selvom denne heksa burde snakke mindre og gå tilbake til kjøkkenet så har hun desverre rett. Hun har hvertfall BALLER til og si det som det faktiskt er. Det hun sa er fakta og vil bli værende et faktum til det motsatte blir statistisk bevist. De er her for og vaske rødt og blondt hår ut av Norden. Akuratt som dem allerede har gjort i mesteparten av midtøsten og sør europa i hundrevis av år og nylig. Der er dem fleste nå en slags blandingsrase med unntak av noen Iranere selvsagt som faktiskt er blonde og blå øyde. Vi gikk… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Sturmgewehr
Gøran M
Gøran M
1 år siden

De seneste generasjoner har blir dummet ned når det kommer til rasespørsmålet, de tror rase bare handler om øyenfarge og hudfarge og er helt ignorante når det kommer til folkemord. De er manipulert og skjønner det ikke selv. Hadde Tv-apparatet begynt å oppfordre mennesker til å drepe sin nabo, så hadde disse NPC sikkert gjort det etterhvert.

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  Gøran M
1 år siden

Jeg forstår hvor du kommer fra men rase er faktiskt alt som betyr noe i denne verden. Nå har jeg personlig ikke noe preferanse på hår eller øyenfarge og er selv ikke blond men som stolt ny-nazist er jeg pliktet til og stå opp for det blonde blå øyde MASTER RACE idealet. Jeg har aldri forstått hvorfor noen blir trigget av dette konseptet, Spesielt ettersom flertallet av etniske Nordmenn allerede har disse trekkene. Men ja det at Hitler skal ha «gasset alle tyskere med brune øyne» Er selvfølgelig bare en løgn. Det er bare jødene sin sans for humor.

Heimdal
Svar til  Sturmgewehr
1 år siden

«Jeg har aldri forstått hvorfor noen blir trigget av dette konseptet, Spesielt ettersom flertallet av etniske Nordmenn allerede har disse trekkene»
Fordi våre gener skal hetses og fremmede gener skal hylles.

NeiTilInvasjon
NeiTilInvasjon
1 år siden

Denne forpulte skapningen her av en Hunn-Iraner skulle vært deportert tilbake igjen, og tvangssterilisert før deportasjon. Alle Arabere, Tyrkere og Iranere i Europeiske land skulle vært både tvangssterilisert irreversibelt og deportert etterpå, ASAP!!!!!

Gjør meg så jævela forbannet av dem hver dag. Iranere, Arabere og Tyrkere pluss Jøder er bare undermennesker. Verden hadde vært et bedre sted om slike skapninger ikke eksisterte i samme univers som Innfødte Europeere.

NeiTilInvasjon

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  NeiTilInvasjon
1 år siden

Der holder jeg FAEN med deg! De må bli depotert! De tar jo med seg hele midtøsten sine problemer til oss, Jeg er Norsk og jeg vil si til hele verden her og nå at jeg DRITER TOTALT i alt som skjer utenfor Nord Europa, Jeg driter i hele sør og øst Europa, Midtøsten og Afrika. All religion og kultur som kommer derfra kjenner jeg ikke til og VIL IKKE kjenne til jeg har min egen livstil og egne massive problemer som i seg selv er mer en nok og det er jeg fornøyd med! Hva jøder, kristne og muslimer… Les mer »

NeiTilInvasjon
NeiTilInvasjon
Svar til  Sturmgewehr
1 år siden

På en måte er jeg enig med deg, men ikke hundre prosent. Sør-Europeere og Øst-Europeere er mer legitime en Arabere, Jøder, Tyrkere og Iranere. Polakker og Slovakere minnes mer om Nordmenn enn Franskmenn minnes om Nordmenn. Sør-Europeere Slik som Franskmenn, Italienere også videre likner mer på oss Nordmenn enn Midtøsten folk. Bare så du vet det er mye Polakker og delvis Slovakere blonde og lyserosa hudende når de blir brendt i huden, i motsetning til Engelskmenn og Russere foreksempel. Disse to folkene likner mer på Tyskere og Svensker enn Engelskmenn som er mørkere i hud og hår, og i tillegg… Les mer »

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  NeiTilInvasjon
1 år siden

lol. Har ikke studert dette emnet alt jeg vet er at det finnes franskmenn som er lysere en nordmenn det er bare mye sjeldnere fordi området har vært mer i kontakt med den arabisk afrikanske verden. Om den hvite mann gikk nedover og etterlot seg sine gener eller om han gikk oppover er noe som enda blir diskutert og forandrer historien totalt. Uansett støtter jeg alle Europeere. Så lenge dem ikke plager meg. For eksempel, Jeg kan støtte at sør europeere har sine land og sitt språk, Men hvis for eksempel en Polsk nasjonalist skal tvinge meg til a bli… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Sturmgewehr
Heimdal
1 år siden

Debattlederen «det er ikkje noge biologiskt i dette!»
For en politisk korrekt svadatosk, det er jo akkurat det det er!