Hjem Nyheter – Ta fra systemet det det trenger mest!

– Ta fra systemet det det trenger mest!

MASSEINNVANDRING Den politiske aktivisten Tatjana Festerling maner til kamp mot masseinnvandring i en video nylig publisert på internett.

Den tyske innvandringskritikeren og politiske aktivisten Tatjana Festerling publiserte nylig en video hvor hun maner det tyske folket til kamp mot masseinnvandring og den folkefiendtlige tyske staten. Festerling anser at Tyskland allerede befinner seg i en borgerkrig, og fordømmer tyskernes passivitet og feighet.

Festerling, som for tiden patruljerer den bulgarsk-tyrkiske grensen med paramilitære, mener det er på tide med handling og oppfordrer til sivil ulydighet for å ramme systemet økonomisk.

– Vi kan ta fra systemet det det trenger mest: penger, arbeidskraft, skatt. Hvordan? Bli syk. […] …en dag hodepine, neste dag magesmerter, senere depresjon eller noe lignende. Hold dere i senga!

Festerling har en bakgrunn som marathon-løper og har vært aktiv i partiet Alternativ for Tyskland (AFD), samt Pegida – men ble kastet ut fra begge fordi hun ble ansett for å være for radikal. Fra AFD ble hun sparket fordi hun uttrykte støtte til Hooligans gegen Salafisten-bevegelsen, og fra Pegida fordi hun uttalte at asylsøkere burde bli skutt dersom de krysset den tyske grensen.

Se videoen HER.