Hjem Nyheter – Ta fra systemet det det trenger mest!

– Ta fra systemet det det trenger mest!

16

MASSEINNVANDRING Den politiske aktivisten Tatjana Festerling maner til kamp mot masseinnvandring i en video nylig publisert på internett.

Den tyske innvandringskritikeren og politiske aktivisten Tatjana Festerling publiserte nylig en video hvor hun maner det tyske folket til kamp mot masseinnvandring og den folkefiendtlige tyske staten. Festerling anser at Tyskland allerede befinner seg i en borgerkrig, og fordømmer tyskernes passivitet og feighet.

Festerling, som for tiden patruljerer den bulgarsk-tyrkiske grensen med paramilitære, mener det er på tide med handling og oppfordrer til sivil ulydighet for å ramme systemet økonomisk.

– Vi kan ta fra systemet det det trenger mest: penger, arbeidskraft, skatt. Hvordan? Bli syk. […] …en dag hodepine, neste dag magesmerter, senere depresjon eller noe lignende. Hold dere i senga!

Festerling har en bakgrunn som marathon-løper og har vært aktiv i partiet Alternativ for Tyskland (AFD), samt Pegida – men ble kastet ut fra begge fordi hun ble ansett for å være for radikal. Fra AFD ble hun sparket fordi hun uttrykte støtte til Hooligans gegen Salafisten-bevegelsen, og fra Pegida fordi hun uttalte at asylsøkere burde bli skutt dersom de krysset den tyske grensen.

Se videoen HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Alt hun sier stemmer og hva hun står for er faktisk progressivt. Dere stiller hun derimot i et dårlig lys og fremstiller dama som en slags ‘ terrorist som må bekjempes’. Når virkeligheten er at hun støtter militært selv forsvar i Europeiske land. Det er faktisk forskjell på og støtte et selvforsvar, og på og være en terrorist. Denne artikkelen insuerer noe annet.. No?. Aner ikke hvem som skriver artiklene her inne, men det lukter stadig mer venstre radikal marxistmediabullshit i artiklene her.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

??

På hvilken måte fremstilles hun negativt? Det meste hun sier er jo positivt, og slik leser jeg også artikkelen.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

Det er noe med måten det blir vinklet på. Nærmest litt sånn Dagbladet taktikk.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Ehh, nei.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Kom gjerne med eksempler på flere artikler forresten.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

Enda en artikkel med en ikke direkte positiv vinkling; ‘At polakker snakker om og formere seg «som kaniner». ‘ Altså, hvilket lys stiller man polakker i da? Litt folkefientlig holdning på en måte + en del mer som jeg har lagt merke til her. Og hvorfor bare skrive som om denne damen kun er en utstøtt oppvigler som ingen tar seriøst? Det er faktisk sånn artiklen er vinklet. Mulig det er en ubevisst influens i fra Dagbladet i den som skriver artiklene her. En ubevisst attitude ifra mainstream media som har sneket seg inn og nå ligger som en klam… Les mer »

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Det var en positiv nyhet. «Formere seg som kaniner», var et sitat. Et positivt sådan.

Fremstår snarere som om det er du som er hjernevasket av PK-media. Tror du «for radikal», utkastet fra Pegida og AFD – er noe som klinger dårlig i ørene til Frihetskamps lesere? Det er jo utelukkende positivt.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

De fleste i ihvertfall mange lesere her inne er folk som ikke kjenner til frihetskamp, som sjekker ut nettsiden via klistremerker dem ser på gata osv. Jeg støtter den dama sitt syn 100%, men når jeg leser dette får jeg en feeling av at artikkelen er litt Pk … Akkurat som hver gang Dagbladet prøver peke ut busemannen, på en måte… Skriv i det minste 1 ting om dama som kan få folk til og innse at hun er normal. og at radikal = normal. Ikke den andre veien, … .

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Hvordan det? Synes artikkelen var ganske rett frem. Saklig og objektiv.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Betal minst mulig skatt og undergrav Regimet på alle mulig måter innenfor lovens rammer burde være enhver europeer/nordmanns plikt. Det eneste som teller er de 14 ordene: «We must secure the existence of our people and a future for white children.»

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Det er ulovlig og rane folk. Og det er nøyaktig det systemet gjør. .

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Altså, Hva om dem innfører en ny lov som sier at du må betale 95% skatt? Da er det vel bare og følge loven……

Fjell
Fjell
5 år siden

Burde vi ikke sette opp en liste over hva alle patrioter kan og bør gjøre?

Mitt første forslag:
Boikott totalt økonomisk alle løgnmediene, spesielt de i Oslo: Dagbladet, VG, og Atenposten. Det inkluderer å ikke besøke nettsidene dere da besøk også styrker dem økonomisk.

Kom med andre forslag!

Thule
Thule
Svar til  Fjell
5 år siden

Bruk adblock, så tjener de ingen ting.

Joshua
Joshua
5 år siden

Litt merkelig at denne formen for motstand ikke har vært benyttet av de nasjonale bevegelsene tidligere, de har jo med hell blitt implementert av andre opposisjonelle. Er væpnet opprør eller det parlamentariske alternativet uttømt, eller ikke aktuelt på nåværende tidspunkt, blir undergraving av det bestående og opprettelsen av parallelle institusjoner avgjørende.

https://vimeo.com/143379353

http://www.aeinstein.org/nonviolentaction/198-methods-of-nonviolent-action/

https://en.wikipedia.org/wiki/Rules_for_Radicals

Roar
Roar
5 år siden

«…og fordømmer tyskernes passivitet og feighet.»
En ting er politisk korrekte zombier som enda ikke vet bedre, men verre enn det…min personlige mening….er nasjonalsinnede som burde vite bedre, men ennå ikke har løftet en finger for å virkelig engasjere seg aktivt, eller støtte Motstandsbevegelsen økonomisk. Man vinner da faen ikke frem ved å være del av en liten passiv klubb som ikke gjør annet enn å konkurrere om hvem som kan drikke mest, eller ved å sitte komfortabelt foran tv-skjermen og banne over fremmedinvasjonen. Skjerpings! Forstå alvoret (!), og bidra positivt til kampen.