Hjem Nyheter Det finnes 30 000 illegale rasefremmede i Sverige som ingen vil ha...

Det finnes 30 000 illegale rasefremmede i Sverige som ingen vil ha – ikke engang Sverige

8

MASSEINNVANDRING Mange statsløse personer oppholder seg i Sverige. Til tross for beslutninger om utvisning, kan de ikke deporteres ettersom ingen land ønsker å ta imot dem. De fleste er palestinere.

En stor andel palestinere og andre rasefremmede lever idag statsløse i Sverige. Det er primært Israels feil.

Professor i freds- og utviklingsforskning ved Göteborgs universitet, Helena Lindholm, sier til SVT at det ifølge FNs flyktningorgan UNHCR, på slutten av 2015, ble anslått å være nesten 30.000 statsløse i Sverige.

De fleste statsløse er av palestinsk opprinnelse.

— [Det] oppstår en limbotilstand, sier Lindholm. Disse personene får ifølge Migrationsverket ikke lov til å oppholde seg i Sverige, men det finnes samtidig ingen land å utvise dem til. Da oppstår det som kalles praktiske håndhevelsesbarrierer. De får ikke bli i Sverige, men det finnes heller ingen land som tar imot disse personer, fortsetter hun.

Forklaringen bunner i historiske hendelser da jødiske og sionistiske styrker angrep Palestina i 1948 for å etablere den jødiske staten Israel.

Dette ordnet FN for dem, først ved å være en krigsallianse mot Tyskland, og deretter en fredsallianse for å opprettholde den maktordning som var oppnådd gjennom verdenskrigen.

— Ett eksempel kan være at deres foreldre kanskje flyktet fra krigen i 1948, til Gazastripen, men deretter tok seg videre til et land ved Gulfen for å søke arbeid og bedre levevilkår. De kan da muligens ha flyktningstatus i henhold til FN, men har levd hele livet ved Gulf-området men aldri vært på Gazastripen, og siden blitt utvist fra Gulf-området ettersom palestinere aldri har fått noen borgerrettigheter der, sier Lindholm til SVT.

Problemet er at de er statsløse overalt.

— Men de kan ikke reise til sitt opprinnelsesland, Palestina, de kan ikke reise til Gazastripen, og de kan ikke reise til land i Gulf-området, sier Helena Lindholm.

Den jødiske staten er det primære problemet

Det primære problem skyldes at Israel okkuperer landet illegalt og forhindrer retur til palestinske områder.

Israels allierte, Saudi-Arabia, ønsker også å se et svakt Palestina. Spesielt hvis det hjelper dem, sammen med Israel, å true Iran. Derfor bor det nå mange palestinere i blant annet Sverige.

For å svekke palestinerne som etnisk gruppe, vil Israel heller ikke at andre land skal hjelpe dem, så da passer det jo Israels myndigheter bra at ingen gjør nettopp det.

— De savner da rettigheter som muligheten til å arbeide og leve et fullverdig liv. De må forsøke å bevise for Migrationsverket, om og om igjen, at de ikke kan ta seg tilbake. Og det er heller ingen andre land som tar imot dem. Det blir et liv på margen, på grensen. En enorm eksklusjon, og en enorm sårbarhet, sier Helena Lindholm.

Les også:
Yinon-planen og Stor-Israel
De jødiske raselovene vedtas
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
3 år siden

Typisk. Og vi nordboere skal jo være så snille og humane at vi ødelegges av det.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Israels krigføring har bringt ulykke over verden. Tusenvis av fremmedinnvandrere dirigeres mot Europa av jødiske NGOs, samtidig som jødiske ledere på europeisk jord går i spissen for å åpne våre grenser og manipulere vårt folk til å omfavne det sikre selvmord.

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Oded Yinon Plan -> Orkestrert Flyktningkrise -> Kalergi Plan

Knus Sionismen!
Knus Sionismen!
3 år siden

Det komiske er at sionister her hjemme sitter på kne å tilber jøder og Israel, samtidig som de hever knytteneven mot muslimsk invasjon. Snakk om å være totalt blind i sin besettelse av dette fremmede folk. Sionisme er også globalisme!

Krig for Israel er årsaken til muslimsk invasjon til Europa!

Roar
Roar
Svar til  Knus Sionismen!
3 år siden

Ja, man bør stille spørsmål ved deres lojalitet. De setter jo Israel og jødene først, over alt annet, helt besatt. Uansett hva jødene gjør av ugjerninger så står de der og forsvarer dem med nebb og klør. De er mer lojale ovenfor et fremmed folk enn hva de er mot sitt eget folk. Og det skyldes vel at de er «kristne» som har latt seg lure av Scofield-bibelen, en omskriving av bibelen.

https://www.bitchute.com/video/bAJOcpDSAG2D/

Arno
Arno
3 år siden

Vi vil alle bli behandlet som palestinerne i Palestina er blitt de siste 75 årene, dersom satanistene får holde på uforstyrret lenge nok.

Roar
Roar
3 år siden

I Norge:
https://www.bitchute.com/video/FNwhKoZVPqvD/ (og glem ikke ashkenazien Gro Harlem)

I Sverige:
https://www.bitchute.com/video/duVnPTBpFRd1/

I Tyskland:
https://www.bitchute.com/video/mJcNezWbZxPP/

Osv….

Et jødisk eksperiment: https://www.bitchute.com/video/wpKF9Pk34xeI/

Og vi kjenner jo til jøden George Soros:
https://www.frihetskamp.net/george-soros-overforer-18-milliarder-kroner-til-open-society-foundations/

https://i.imgur.com/UFalh49.jpg
https://i.imgur.com/dtXuBXb.jpg

Men la oss for all del ikke peke på elefanten i rommet, det kan jo såre mange Israel-venner 🙂

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Slipp de av i internasjonalt farvann og la de finne ut av det selv.